Klarita
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa poenta moje price o ishrani je da se dize tolika fama oko vakcina, a o mnogo bitnijim stvarima se ne misli. klasicna prenaduvana prica. a ti si klarita pismena, pa izguglaj sve sto te zanima o ishrani, sada su informacije zaista dostupne sa svih strana, kupi neku knjigu, raspitaj se, citaj, citaj i citaj. medicinu dalje ne bih komentarisala zaista, jednostavno imam svoj stav i to je to. niko me ne moze ubediti u suprotno. cinjenica je da medju medicinarima ima najvise skartova, a zasto je to tako, ne znam i ne udubljujem se. Jovo, nemo' se ljutis, ali bas sto sam pismena ne verujem googl-u. A, ucila sam dosta o hrani, no neko vreme naopako doslo, a knjige iz '80. '90.-tih...a, sad se namirnice prskaju svim i svacim, uvozi se sve i svasta, kontrola minimalna ili ne postoji eto zato pitam i cim budem imala vremena ja cu se posvetiti tome detaljno. Trenutno mi je mozak na hibernaciji. da ne budemo skroz off, uopste se previse ne opterecujem vakcinacijom, jednostavno ne zelim. Ne mogu da se ponavljam vise, imam sam slucaj u porodici gde je dete i to u Kanadi vakcinisano MMR-om pa kasnije autizam, da li okidac ili ne, da li ima veze ili ne...ja sam se raspitivala kad je k trebala da primi, primila je i ja malko bila pod lekovima. Tako ce i N da primi sve sto treba i stava sam da treba, eto da ne rasplamsavmo pricu opet i zvacemo...shvatila sam poentu, a nadam se i ti, bez da se ljutis, ja se ne ljutim
|