Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 16.10.2014 10:02:52
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dace Bog da jesi. Ja pokusavam vec dva sata da se konektujem ali mi nesto ne ide.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 16.10.2014 10:19:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Jutor i ja da se upisem, uhvatila muza juce i jutros, ciklus prosao, i od sutra ako ne budem zaboravila merim bazalnu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 16.10.2014 11:51:53
|
|
|
|
Sosa Mena
|
UM samo napred i pazi da mu ne pukne slepo crevo ko mom
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 16.10.2014 11:54:08
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahahha pupupuu daleko bilo, valjda nece
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 16.10.2014 11:56:31
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sve zavisi koliko napnes. Sad me pita jel znas sta ce sad da mi otkaze ako ostanes trudna?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 16.10.2014 11:57:42
|
|
|
|
nata11
|
Znaci dok ne nastrada neki organ nista Moj nema slepo crevo onda da ne rizikujem bolje da ne bude nesto ozbiljnije.
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 16.10.2014 11:59:00
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahahah Popadijo, ti si neka opasna zemska ja ne jurim vise crtice, nego uzvam u keksu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 16.10.2014 11:59:31
|
|
|
|
Sosa Mena
|
I sa jednim bubregom moze da se zivi. Nato bol je kljuc uspeha. Um ko je reko da ja ne uzivam, a za suprotnu stranu ne mogu nesto da garantujem
< Poruku je uredio Sosa Mena -- 16.10.2014 12:00:11 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 16.10.2014 17:31:53
|
|
|
|
Kiškum
|
Bežite bre, blesave žene Ovaj moj ima neke kamenčiće u žuči, da l' će to od napora da poizbacuje?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 16.10.2014 17:43:36
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Sve je moguce.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 16.10.2014 20:26:36
|
|
|
|
megi85
|
E cure bas ste me nasmijale i bas se pitam sta ce mm da otkaze jer ga planiram napasti cim dijete legne. Izgleda da ovaj mjesec imam malo kasniju ovulaciju i danas bas osjetim bolove po dnu stomaka posebno lijevi jajnik i probadanje odozdo i sluz mi je tu a danas mi je 18dc.Mi to sve uredno pokrivamo svaki drugi dan od 8dc pa se nadam da cemo ubosti IVA 11 dobro nam dosla ponovo i ja sam se prikljucila na forum u vrijeme kad si ti bila aktivna na ovoj temi i evo kod mene jos nista pa se nadam da se uskoro zajedno selimo u trudnicke teme
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 17.10.2014 8:46:26
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Dobro jutro Kod mene kisa. Dan samo sa spavanje. Magi85 jel preziveo muz?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 17.10.2014 9:25:08
|
|
|
|
megi85
|
Jeste draga uspjeo je otici jutros na posao Neka smo mi to obavili kad je bilo najvaznije pa sad mozemo i bolovati ako treba
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 17.10.2014 9:42:54
|
|
|
|
Tanjica81
|
Dobar dan. Bas sam se nasmejala citajuci prethodne postove... Meni jutros "DIVNO" poceo dan, stigla ... Ali neka je...Do Nove godine ce valjda biti nesto od nas... Navijam za vas. Lila, sta je s tobom?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 17.10.2014 10:04:36
|
|
|
|
IVA 11
|
Dobro jutro drage moje! Moj muž će tek da nastrada, vidjeli se nismo pola godine! Odbrojavam dane, a sve se zezamo taman će doći kad su mi plodni dani, hehe :)
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 17.10.2014 10:21:46
|
|
|
|
llila
|
Cao svimA Tanjice samo pozitivno i idemo dalje ja ne ocekujem jos koji dan ali temperatura pocela padati pa stize sigurno a iduci mesec idemo na spisak pa kako bude
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 17.10.2014 10:52:46
|
|
|
|
Tanjica81
|
Ma pozitivna sam ja... Kad odluci, doci ce... Zahvalna sam sto imam dve cerkice...zive i zdrave...i hiperaktivne. I ti Lila budi malo pozitivnija - mozda ti nece stici... Za koga jos navijamo? UM, onda nam se pridruzujes? Jesu ti ozdravili ukucani?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 17.10.2014 12:06:01
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Tanjice decembar je tvoj Ivo samo lagano da se covek ne uplasi.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 17.10.2014 14:24:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Gde ste crtice, ja bila na faxu, sada stigoh kuci, stavila rucak, oterala mm sa lap topa , pa malo ja zasela. Jesu Tanjice hvala na pitanju
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 19.10.2014 15:22:00
|
|
|
|
kokolom
|
Evo mog slucaja i lepih vesti. Posle 2 spontana, 3 neuspele inseminacije, 2,5 godine ukupno "rada" konacno ugledala .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 19.10.2014 21:50:58
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: kokolom Evo mog slucaja i lepih vesti. Posle 2 spontana, 3 neuspele inseminacije, 2,5 godine ukupno "rada" konacno ugledala . Cestitam draga
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 19.10.2014 22:05:35
|
|
|
|
madre
|
kokolom, pa to su divne vesti! cestitam soso, sta si resila, hoces li raditi sutra betu? kako se osecas?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 19.10.2014 22:07:24
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Necu. Sanjala sam pozitivni test tako da ovog meseca nema nista od trudnoce.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 19.10.2014 22:13:03
|
|
|
|
madre
|
ebi ga sad! i ja sam pre neko vece sanjala da sam upecala ribu i stvarno je nisam upecala, ali je nisam upecala ni kada nisam sanjala da sam je upecala tako da, pliz bez takvih preuranjenih zakljucaka. pa cak i da ne bude bice sledeci mesec... a ne rece mi kako se osecas?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 19.10.2014 22:16:50
|
|
|
|
Sosa Mena
|
KOd mene snovi imaju suprotno znacenje. U sve pet trudnoce sam sanjala da sam dobila, a bila sam trudna. Pred svaki pobacaj sanjam da se poradjam. Znam svoje snove na zalost. Ne jedim se nego ne volem kad saznam da nisam pre testa Globalno dobro osim sto jedva cekam da se skinem sa utrogestana jer me ubija lagano. Ti?
|
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.