Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 8:06:25
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,nešto vas slabo ima na odvikavanju,razbježale ste se
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 8:08:54
|
|
|
|
pipi_coco
|
Doro jutro I ja sam to primjetila emice, u kafani je vazda bila gužva, a sada svi "pacjenti" zaobilaze kliniku
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 8:20:27
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro. U kafani nikog, svako na svoju stranu.lijep je dan i svi gledaju da ga maksimalno iskoriste.Već od sutra javljaju zahlađenje i onda ćao šmrc VoLem sunce ,muško i kafanu Danas je neki svetac ,neću ništa da radim,imam sarme od neki dan .Samo ću da
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 8:46:19
|
|
|
|
Klarita
|
Dobro jutro Ne mog' postignem sve od majanje i ciscenje Kakav sad svetac, bre? Imam si rabotu Pijem na Serpicin racun..idem da trazim gde je pisala
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 9:32:48
|
|
|
|
Modessty
|
zveram ko budala u one glupe teme o masturbacijama i muževima kretenima , a ne videh odma da nam se Von porodila! I ja sam kreten! Klari
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 9:35:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobrooooooooooooo jutro i od nas U sutra ide sa bakom na nekoliko dana u Vrnjacku Banju, ja krecem na predavanja, mm je kod kuce, ima da bidnemo kao mladenci samo da mi prodje stigla je tacno u dan
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 9:54:31
|
|
|
|
bubulence
|
UM znaci ovo je vas mesec !!! hello zene, slabo pisete, jedva cekam neku nagradnu igru pa da se vise druzimo
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 9:57:21
|
|
|
|
emicaa
|
Um znači vidjećemo te ponovo ovde kad ti se dame vrate iz Banje
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 10:49:14
|
|
|
|
Anoniman
|
ahahaahha ne, mislile ste da ce te da me se otreset_e bicemo mi jos ovde odoh da spremma sebe i U , pa idemo da vasarimo, i da jedemo vasarske tortilje i pljeskavice
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 10:53:19
|
|
|
|
Modessty
|
meni stigla poruka da očekujem paket danas I eto ja čekam. Nadam se da neću da čekam dugo jer pojma nemam šta mi u stvari stiže. Znam da je od RR ali ne i šta je
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 10:53:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro jutro! Meni se ceo dan juce jele tortilje , moram ih spremiti ! Naspavali smo se kao zmajevi. Jutros smo ludovale nekih sat vremena i vratile se zajedno u krevet!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 11:17:16
|
|
|
|
Modessty
|
stiglo!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 11:23:49
|
|
|
|
lelaigor
|
Dobar dan i od mene, hajte na kapućino (u mojoj novoj RR šolji ) i pitu sa orasima!
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 11:24:31
|
|
|
|
Modessty
|
lela ne izazivaj, sad ću da sednem na bus
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 11:30:47
|
|
|
|
lelaigor
|
Sedi, slobodno, al' ja kako sam krenula dok ti stigneš sve ću pojesti. Mada, stigla bih i da napravim nove dve tepsije.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 11:34:11
|
|
|
|
Modessty
|
lela ja kad vidim šta sve spremaš ja bi se verovatno kod tebe ugojila jedno 50 kg
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 11:50:39
|
|
|
|
lelaigor
|
Ahahaha, a šta misliš što sam ja ovolika! To je najgori mogući posao za ženu.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 14:07:32
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar daan,mi šetake,sad trebam T dati ručak pa ćemo kod zaove na kaficu,konačno se vratili sa odmora. Inače danas sunce sija,već sam padala u depresiju zbog svakodnevne kiše.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 18:04:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pije neko kafu ili da perem sudove
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 18:14:26
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vece ! lelo , super ti je ta pita i solja i u solji. Moze meni jedna kava vracamo se iz setnje ...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 18:20:09
|
|
|
|
bubulence
|
Ivanka, kafu prepustam nekom drugom ali bombone ne mozem da prepustim . mmmmm gde ste zene?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 18:21:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pa izvol'te Ja vas cekah u birtiji asli vas nema... odo da perem sudove... neće sami... a ni pizza neće sama da skoči u rernu
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 18:24:34
|
|
|
|
bubulence
|
onda se prijavljujem i za picu !!!
< Poruku je uredio bubulence -- 14.10.2014 18:25:07 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 18:26:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: bubulence onda se prijavljujem i za picu !!! Stize za pola sata - sat!!!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 14.10.2014 18:34:29
|
|
|
|
bubulence
|
taman, do tada mogu da pojedem ove bombonice . bas si mi divna, ovde vise niko nista konkretno ne nudi . zato evo malo tortice da se zna da mi je bila slava
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?