Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 8:57:33
|
|
|
|
emicaa
|
Hoćeš da ti pošaljem djete na mjesec dana,provjereno topi ti sve masne naslage,a najbolje radi noću
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 8:59:01
|
|
|
|
big mum
|
Cjeli život sam bila mršavica i sda sam se po stare dane udebljla.Imam 5 kg viška i to se na moju visinujako dobro primjećuje.Ali šta bih sad,tješim se onom -bolje da ljulja nego da žulja
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 9:01:05
|
|
|
|
emicaa
|
I ja više volim da ljulja ali trenutno sam na žuljanju,ali udebljaću se i ja jednom.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 9:41:04
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame pregurasmo nekako,budila se cesto,zato je jutros duze spavala do 9,mene muz probudio u pola 9 molim te zove da vidi kako smo,pa htela sam ga ubiti umesto da me pusti da se naspava ,malopre joj jedva izvukoh slinice,ne mogu sama toliko se vrpolji da ja ne umem da je savladam
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 10:14:20
|
|
|
|
Brand new mama
|
Doco, kao dodatnu pomoc,mozes na krevetic ili radijator da stavis mokre peskire jer ce zbog malo vece vlage lakse disati. To je meni nas dok rekao kaad je I bio prvi put prehladjen...A i to sto je juce povrcala -sigurno je zbog slinica.Moj I i sa 5 godina redovno povraca ako mu curi nos ili jos gore sliva se u stomacic. M recimo-nikad...
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 10:39:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
BM kilograme najbolje skida neki trening, teretana, kardio , dzoging ili neke druge radnje Doco , desavalo se da i mene mm probudi, ali to je samo zato sto brinu .Zato sam ja ranije dok je bila mala govorila da me pre 10 ne zove Meni se i sad spava...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 11:42:01
|
|
|
|
doktorkakristal
|
znam da je povracala zbog nosica plus smo je iritirali izvlacenjem pumpicom jedva zaspa malopre,inhaliram je fizioloskim pa lakse izvucem ali opet krci kako ste vi zene
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 12:13:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Cao mame ja danas u 16h odoh na posao. cujemo se, pisacu vam kasnije
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 13:37:00
|
|
|
|
emicaa
|
Mišo kakav sad posao,jesu li te ipak zvali,bravo za tebe Kakav je to rastvor za nosić,malo mi više recite da znam kako bih tražila ovde u apoteci,nama su svaki put davali neke kapi za nos.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 13:38:50
|
|
|
|
Klarita
|
Ako mislis na fizioloski rastvor, to ti je 0,9% rastvor NaCl (fizioloski se zove svuda, mozes ga i tako traziti) Ne znam na sta mislis konkretno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 13:40:12
|
|
|
|
emicaa
|
Da da,na fiziološki sam mislila.
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 13:41:11
|
|
|
|
Klarita
|
Koje su tebi kapi davali?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 13:46:31
|
|
|
|
emicaa
|
Neke Nasivin za noć i sinomarin preko dana
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 13:51:50
|
|
|
|
Klarita
|
Kad budes bila u prilici, slikaj i postavi. Ono sto je sigurno je da ispod svakog naziva leka stoji malim slovima ispisan naziv koji je svuda u svetu isti, tzv genericko ime, tako da mozda je jedan od njih ustvari fizioloski rastvor
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 14:59:49
|
|
|
|
mirkam
|
Mame, evo dodjoh s nalzom magnetne. Moram da vam ispricam kako je bilo. Odem i uzmem koverat i ne smijem da ga otvorim nego odem da trazim neonataloga koji nam je predlozio MR. Ne nazdjem je, kazu u Bg je i ne znaju kada ce doci.Sjetim se da je ona na poslednjem nalazu (kada nam je i predlozila MR)napisala i da predlaze pregled neurologa.Pokucam kog neurologa, primi me sestra, ja joj objasnim sta i kako i ona mi kaze pa mogli ste i sami pogledati kakv je nalaz.Otvori i kaze, sve je ok, nalaz uredan!Uh, pao mi je kamen sa srca.Medjutim, pita ona mene a sto sam dosla kod neurologa,ko me i zasto poslao i pita jel beba ima NAPADE.Ja u soku, sva zbunjena, pitam, kakve napade,a ona jos zbunjenija kaze "dospodjo sto ste vi uopste dosli?"Ja joj kazem prostim rijecima da mi je dijete glavato, a ona mi skrene paznju da se uozbiljim i nasmije se.Sve u svemu, njima nije jasno zasto mi je neko dao da radim sve te silne pretrage, narocito sto mu je i tata u djetinjstvu imao veci obim glave.I rekla mi je da ako zelim moze da ga pogleda i neurolog ali da po njenom misljenju nije neophodno.Objasnili su mi usput i da pregled prodrazumijeva opet neko EG snimanje glave pri kojem beba mora a spava i sto cuda i mislim da to necemo raditi. Eto, ukratko, nalaz nam je dobar u sta nisam ni sumnjala, mada su mi bez obzira na to skratili zivot bar 10 godina.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 15:17:05
|
|
|
|
mali_mis
|
mirkam, drago mi je da je sve u redu Uspavala sam A. Danas je posle onog setanja od 6,30-7 ujutru po stanu, zaspao i probudio se oko 10,30. Mislila sam nema sanse da ponovo zaspi, kad ono. Bili smo malo u setnji, duva kosava, srecom obukla sam ga dobro i ususkala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 16:26:55
|
|
|
|
doktorkakristal
|
pozdrav mame,D zaspala ja rucala,moram da je pohvalim da je prava hrabrica ne brani se dok jo propiram nosic i izvlacim slinice samo me onako tuzno gleda i posle me jako grli LJISO koji posao nista nas ne obavestavas MIRKAM eto znala sam da ce sve biti ok,samo te preplasili
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 16:31:56
|
|
|
|
emicaa
|
Mirkam dobro je da je dobro Klarita nema šanse da slikam jer toliko su sitna slova da se apsolutno ništa ne raspoznaje na slici a nemam kutije...
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 16:51:18
|
|
|
|
mirkam
|
Zenice hvala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 6.10.2014 21:28:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mirkam , drago mi je da je sve kako treba. ja sam se evo iznervirala , mm usao u kuhinju , poceo da otvara visece i probudio E. Divota Bozija ! Bas sam besna.!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 7.10.2014 5:55:00
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro mame Kosta se probudio da pije mleko a ja se ra budila....ne znam kako je kod vas ali ovde je uzasno hladno. U stanu nema grejanja pa sam se pokrila jorganom i cebetom, samo nos viri Mirkam superrrrr za rezultate!!!!! Doco kaki nam je smizla? Ljubac za ostale bebirone. Gde nam je Sanjica, nadam se da su decica dobro. Hvala Klarita. Jesi li bila nekada u BL? IZVORNA PORUKA: Klarita Dija nam otisla za BL, e neka si Dijo, vratila si se u najlepsi grad
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 7.10.2014 6:21:17
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Dijo i ovde je uzasno hladno, jos kad duva kosava, kao sad, ohladi citav stan, a sezona grejanja bi trebala da pocne za 8 dana, mada cisto sumnjam da ce poceti na vreme. A, je opet lumpovao nocu, 2 puta. Za divno cudo nije se otkrivao.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 7.10.2014 7:03:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro evo . Da se i ja javnem u oktobru. Moja ekipa spava,Hanu cu da budim pa ce u vrtic. Ovde duva vetar pa je hladno brrr. Ljubac za sve a bolesni nek ozdrave sto pre
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 7.10.2014 7:13:45
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mame, nista od posla . ali ovaj put meni nije odgovarao posao nazalost. tj mozda bi mi i odgovarao da je puna norma i da je blize i da znam da cu raditi neko duze vreme, ovako po nedelju dana drndanja i onda moram posle da idem na NSZ pa da se opet prijavljujem tamo odjavljujem i td. A put do tog sela kao da idem do Bg i nazad (vremenski zbog autobuske veze), i ja se odlucih da ne prihvatim. Nazalost. Mrzim da odbijam posao jer osecam se kao da sam nezahvalna, ali bih bila u minusu najstrasnijem da sam prihvatila, i to zasto= Zbog nedelju dana? D spava jos uvek javila sam u nedelju da nece ici u vrtic bar do cetvrtka. Hocu malko da dodje k sebi. Vreme je kod nas izgleda danas bolje mada vidim da krece vetar. Pre sat i po sam lozila vatru i nije bilo ni V od vetra a sad krece polako.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 10/14 [chat] 7.10.2014 7:54:35
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro žene.T je dosta bolje spava,budila se dva puta ali to je kod nje normalno da se svaku noć probudi u isto vrijeme. Šteta Ljišo ali šta ćeš,moraš gledati da i tebi odgovara.
|
Anketa
Vas stil oblacenja :)NadaR Vas stil oblacenja je :sportski (
25%)
stroga elegancija :) (
4%)
strogi trend :) (
27%)
kombinacija svega navedenog (
45%)
Ukupan broj glasova: 56Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!