|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Haljine
2.10.2014 11:10:39   
mali_mis

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Obe su suepr. Mi imamo svadbu sledece nedelje, i sada ne znam sta da obcem, uzela sam 2 haljine jednu crvenu i jednu belu, odlucicu se valjda do taduser posted image

a najradije bih obukla neke dobre pantalone i kosuljuuser posted image

Ti obuci te haljine, pa se slikaj, i mi cemo ti pomoci u odluci user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1026
2.10.2014 11:27:54   
Peace*

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Ti obuci te haljine, pa se slikaj, i mi cemo ti pomoci u odluci user posted image

Daaaaaaaaa! Hajde! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1027
2.10.2014 11:31:27   
Klarita
Cekam i ja da glasam hajde, hajde, hajde user posted image

Tash user posted image za "dizanje atmosfere"

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1028
2.10.2014 11:32:21   
bubulence
Tash, i model haljine i boje su extra, ali bas bas. a cipeleeee user posted image , woooow.
UM lepoto, sta god da obuces bice pun pogodak!

< Poruku je uredio bubulence -- 2.10.2014 11:33:03 >

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1029
2.10.2014 11:54:56   
Anoniman
hahahah nema ko da me slika, a sa ovim pametnim telefonima ne umem, ne znam kako pojedini znaju da se slikajuuser posted image , mislim na moju sestru i sve im se lepo vidi, a meni tel sakrije ili pola haljine ili pola glave ahahhahah

postavicu vam sliku kada budem tip top sredjena, tada cete znati koju sam obuklauser posted image

(odgovor članu mali_mis)
  Direktna veza do poruke: 1030
2.10.2014 12:08:13   
nata11
Gde ima ove jeseni lepih klasicnih haljina. Ja sam ranije porucivala preko fb grupe ali sada samo rade po porudzbini elegantnije. Jel neko svracao skoro u ST.G?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1031
2.10.2014 12:19:32   
mati
Tasho odusevljas me... Imas super liniju, tako i da navuces dzak na sebe lepo bi ti stajao...
A mozda bi uz onu plavu haljinu mogla i crevnu ili belu torbu?

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1032
2.10.2014 12:26:06   
Peace*
Hvala. user posted image

Ma nemam ni crvenu ni belu. Imam neke blesave, šarene varijante, a na ovo ne ide šareno.

Recimo, meni se dopada ovo:

user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1033
2.10.2014 12:29:41   
Mala Elena
Peace, super ti je ova crna, klasika i sandaleuser posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1034
4.10.2014 2:39:55   
Klarita

IZVORNA PORUKA: nata11

Gde ima ove jeseni lepih klasicnih haljina. Ja sam ranije porucivala preko fb grupe ali sada samo rade po porudzbini elegantnije. Jel neko svracao skoro u ST.G?

Danas videla u Blue store, na sirokoj carsiji, ja tu radnju zovem Shooteruser posted image Prelepe klasicne, odmah sam zvala mm jer on radi sa njima, a cene jeftine poprilicno. ja sam ti fanatik za haljine, pitaj mene uvekuser posted image Imas i u TFY dnas i sutra, ili bolje receno juce i danas je 15% popusta. Ja se danas podnovila jednom, a rezervisala jos jednu.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1035
4.10.2014 11:47:18   
17 joka
Klarite pa slikaj haljine ili sebe u njima da vidim,ouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1036
4.10.2014 13:09:49   
Anoniman
ja se msilim da porucim onu haljinu sto sam pre ovde stavljaa, bela preko, a ispod kao suknja, nacicu i kopiracu je sada je na snizenju za 1900 din sta mislite moze li da se nosi s ateget cipelama, i teget sakoom?

(odgovor članu 17 joka)
  Direktna veza do poruke: 1037
4.10.2014 13:12:57   
Anoniman
Ova

user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 4.10.2014 13:15:00 >

(odgovor članu mali_mis)
  Direktna veza do poruke: 1038
4.10.2014 14:09:07   
branki*
joj,ti bas zapela za tu haljinuuser posted image
ici ce sa teget cipelama,da.a,sto se tice teget sakoa,ne znam..ako je sako sirok,delovace sve sljampavo,a ako je uzak i strukiran,strah me da ti ovi beli delovi haljine koji su siroki ne strce i da ne izgleda nekako kao da su kukovi veliki ..user posted image ne znam...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1039
4.10.2014 14:14:14   
17 joka
UM, super haljinica, za sako se slazem sa Brankiuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1040
4.10.2014 14:19:25   
Anoniman
ahahaha hvala na pomoci, ja cu da je pupim -moja U tako kazeuser posted image , pa sta bude, moze i uz bez cipele, rece Wiw na fb, nije skupauser posted image

(odgovor članu 17 joka)
  Direktna veza do poruke: 1041
4.10.2014 20:35:41   
Anoniman
zenske ajde neka jos neka da misljenje, porucila bih je vecerasuser posted image

(odgovor članu mali_mis)
  Direktna veza do poruke: 1042
4.10.2014 20:44:15   
Anoniman
ili ova user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1043
4.10.2014 20:47:32   
bubulence
woooow user posted image , obe su lepe ali ova druga je bas extra!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1044
4.10.2014 20:48:58   
Anoniman
drugu mogu i da probamuser posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 1045
4.10.2014 20:50:39   
17 joka
meni je ova druga lepšauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1046
4.10.2014 20:52:42   
wivern
Meni je aljince super, uz bez cipelice i bez torbicu ekstra...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1047
4.10.2014 20:52:52   
big mum
Meni je ljepša prva,nekako mi je mladalačkija,razigranija.Ova crna mi je uštogljena i jednolična.Obična crna haljina. Više JE za ove nas matore teteuser posted image
Ti si mlada i ljepše bi ti stajala prva,teget bolero i to je to.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1048
4.10.2014 20:56:13   
soni
i jedna i druga su lepe... duga je elegantnija..ali ja znam da bi prvu izabrala da je ja kupujem...ide ti i uz sako i uz cipele

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1049
4.10.2014 20:56:43   
wivern

IZVORNA PORUKA: big mum

Meni je ljepša prva,nekako mi je mladalačkija,razigranija.Ova crna mi je uštogljena i jednolična.Obična crna haljina. Više JE za ove nas matore teteuser posted image
Ti si mlada i ljepše bi ti stajala prva,teget bolero i to je to.

Uze mi zena rec iz usta user posted image . Sve su crne mini haljine iste, po meni. Ona prva mi je user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Preporuka dermatologa za prvi korak u borb...
Bubuljice i akne problem su sa kojom se ne suočavaju samo mladi, već i oni stariji od 25 godina. Zajedničko za obe grupe...
BRAGE modna kolekcija - ženstvenost koja i...
U Brage modnoj kući, uz veliki broj modela i dezena spremni su da odgovore na svaki izazov, svaku potrebu ili želju kupc...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Бррррр....
пеперутка16

Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....

Click Here