Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 15:52:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
O Emice, ona prdela, imala gasove, a sad bap pa dva zuba odjednom! da nisu i to neki novi simptomi... Mi se evo prejeli, guse nas stomaci, moramo ici malo posle prosetati i utrositi kalorije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 15:54:56
|
|
|
|
emicaa
|
Za sat idemo na kontrolu pa ćemo vidjeti šta on misli,mada ona je prestala prdit čim svo prešli na ovo mlijeko.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 15:55:22
|
|
|
|
doktorkakristal
|
EMICE bice ipak da su zubi a ne stomak
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 16:02:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
Da i pocece u literaturu da uvode to kao simptom za izbijanje zuba. Mozda joj stvarno ne odgovara laktoza, znam da si presla na ono bez, ali i moje dete kad se okrene na stomak prdi, nekad i vise puta...mozda je to bilo i kod T a bila nervozna zbog desni.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 17:54:45
|
|
|
|
emicaa
|
Vratile se mi,bakterija nema a što se tiče laktoze nija slergična ali ne podnosi puno,za sad da mlijeko i jogurt kupujemo bez laktoze,to je kao dovoljno.Laknulo mi je
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 18:00:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zar ima jogurt bez laktoze?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 18:10:15
|
|
|
|
emicaa
|
Ima,danas sam vidjela ali nisam kupila.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 18:48:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bas sam skoro komentarisala sa drugaricama o tome, niko nema pojma da to postoji kod nas. Mozda u delu organske i zdrave hrane. ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 19:39:38
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike. Mi smo se bas nasetali... A od ovih zubica me postalo strah vise... Kakva li ce biti noc...
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 20:51:32
|
|
|
|
jance
|
Dobro vece nisam 1000 godina pisala na ovoj temi, ceo sastav se promenio. nadam se da se lepo ovde zabavljate :)
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 20:53:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cini ti se da je drugi sastav
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 20:53:58
|
|
|
|
superm
|
Deca su u krevet, mm i ja caskamo
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 20:57:55
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Cini ti se da je drugi sastav a ima i poznatih vidim :) sta ima novo? o cemu se ovde trenutno diskutuje?
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 20:59:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jance Dobro vece nisam 1000 godina pisala na ovoj temi, ceo sastav se promenio. nadam se da se lepo ovde zabavljate :) Jance dobro se vratila nadam se na duze
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:01:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod mene nista posebno. Deca rastu. Radim. Inace diskutuje se o nespavanju i o mukama sa desnima.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:05:06
|
|
|
|
mati
|
Jance pa bas te nema... Kakav drugi sastav? Sanjice
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:05:47
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: jance Dobro vece nisam 1000 godina pisala na ovoj temi, ceo sastav se promenio. nadam se da se lepo ovde zabavljate :) Jance dobro se vratila nadam se na duze nastavi li mm da radi 2 posla ko sto je poceo, ima da vam se na glavu popnem ovde :)
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:07:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jance IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: jance Dobro vece nisam 1000 godina pisala na ovoj temi, ceo sastav se promenio. nadam se da se lepo ovde zabavljate :) Jance dobro se vratila nadam se na duze nastavi li mm da radi 2 posla ko sto je poceo, ima da vam se na glavu popnem ovde :) I red je bio... p.s. napustila sam mb, smorili su me vise tamo Bolja je atmosfera ovde...
< Poruku je uredio Unina mama -- 30.9.2014 21:08:06 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:08:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mati taj Nis je toliko daleko da uopste nije fer. Sta rade decica? Moja decica jos odavno spavaju. Kad sam dosla sa posla u 8 mm ih je vec spakovao. Um red je bio da te oni smore
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 30.9.2014 21:09:42 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:10:54
|
|
|
|
mati
|
Bas nije fer... Ja nemam face, ali samo da pronadjemo kamericu pa se gledamo na skype. Decica su dobro, hvala Bogu,Mita ne staje , a Matija danas pao sa klackalice... Al sam mu odrzala predavanje posle... Poljubi spavalice.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:15:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Mati taj Nis je toliko daleko da uopste nije fer. Sta rade decica? Moja decica jos odavno spavaju. Kad sam dosla sa posla u 8 mm ih je vec spakovao. Um red je bio da te oni smore ma vec duze citam, i ne pisem, smucilo i se pametovanje, zbog odredjenih stvari pobegle odavde, a sada tamo prave mali kult strasnooo, mada u toj grupi ima i zenica koje volim i postujem, ali sa njima se cujem i van nje....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:16:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Preko skype moze. Cekam da mi mm kupi laptop Imamo komp, ali nemamo gde da ga stavimo. Ja T stalno drzim.svaki dan predavanje, ali slaba vajda.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:17:42
|
|
|
|
jance
|
UM potpuno te razumem. ja sam malo komformista (jel se tako pise?) pa nista ne napustam definitivno. volim ja i njih tamo i vas ovde. :) Sto se dece tice i moji bili u 8 u krevetu. da mi je to neko rekao pre 2 meseca, ne da mu nebi verovala, jos bi se i histericno smejala. ali evo. od kako idu u vrtic u 0800 su u krevetu i spavaju.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:20:38
|
|
|
|
mati
|
A ja nemam kamericu na lap topu, a sa kompa smo je skinuli pre selidbe i mislim da je zavrsila u podrum... UM nisam u toku koju si to grupu napustila... Ja ko Kostunica. Zene bre kako vam uspeva da deca lezu u 20? Moji kad bi tad legli ustali bi ya sat vremena naspavani i tek bi bilo zurke...
< Poruku je uredio mati -- 30.9.2014 21:22:12 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:22:19
|
|
|
|
jance
|
mati ako imas kameru na mobilnom i wifi i naravno skype na mobilnom, mozes lepo i preko mobilnog. ja se tako sa sestrom cujem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?