Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 18.8.2014 16:24:41
|
|
|
|
bubulence
|
odlicno, bitno da je sve ok!
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 23.9.2014 21:08:09
|
|
|
|
soni
|
IZVORNA PORUKA: soni ognjenka, bas mi je zao sto i ti kroz to prolazis... ja sam tamno braon, i u 2 navrata imala krv, cak 2 i po meseca trudnoce...pojela sam se ziva...ovde mi nikakav utrogestan ili bilo sta drugo nisu dali, isto tako ni na bolovanje me nisu poslali, radila sam i bila na nogama non stop..strepela kad god odem u wc.... kako doslo , tako i otislo..bez icega...ovde su mi govorili da je sve ok, da je to normalno i da svaak druga krvari i da ako krene spontani nece ni lezanje ni lekovi pomoci.. ti pokusaj da mirujes sto vise i ubedjuj sebe da je to tako i veruj da je tvoja beba tu i da cete se za koji mesec druziti to ti je moje iskustvo...mozes da nadjes starije postove da procitas IZVORNA PORUKA: Ognjenka U cetvtak mi je test pokazao dve crtice, i beta je bila 197. To je bilo posle 5 dana kasnjenja (na dan m test je bio negativan). Nekoliko sati kasnije pojavio se kao zuti sekret, i malo neceg braonkastog. Dr. je prepisao utrogestan ujutro i uvece vaginalno. Evo posle 2.5 dana utrogestana i to braon se smanjilo, ali ga jos ima. Dr. kaze da ne brinem i da dodjem u cetvrtak na prvi UZ. Imate li jos neki savet? I sada opet ista prica ...Crvena krv, veceras prvi put... Citam vase i svoje postove i smirujem se...Mora sve biti dobro...
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 23.9.2014 21:12:48
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Draga Soni, bice sve uredu. Ja sam u 13 nedelji strasno prokrvarila i sada je sve ok. Malo miruj ako mozes
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 23.9.2014 21:13:30
|
|
|
|
17 joka
|
Soni, odmaraj, koristis li progesteron, mora biti dobro
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 23.9.2014 21:16:00
|
|
|
|
soni
|
ne ovde su ti lekovi zabranjeni ...isto ne daju ni bolovanje ...sutra idem da radm...
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 23.9.2014 21:16:42
|
|
|
|
soni
|
kad sam kuci lezacu sto vise
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 23.9.2014 21:36:54
|
|
|
|
branki*
|
jao,soni..bar da ne moras da ides na posao..gledaj da se postedis cega god mozes i da se izvuces koliko god mozes od rada..kod kuce se trudi da lezis sto cesce.meni je bilo islo malo braon na pocetku,ali ja sam na bolovanju,a i ovde odmah daju progesterone... da bude sve dobro i da prodje
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 23.9.2014 21:40:38
|
|
|
|
serpica
|
Soni,kako nema bolovanje? a kad si bolesna,virus,temperatura??? Sta onda opet radis? Sto ne smuvas nesto sa lekarem opste prakse,pa da malo odmoris? Jel ti tezak posao?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 23.9.2014 22:15:54
|
|
|
|
anita
|
Soni nadam se da ce brzo da prodje. Jel ne mozes da uzmes neke slobodne dane ili godisnji? Odmaraj kad god ti se ukaze prilika.
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 23.9.2014 22:34:14
|
|
|
|
Meisje
|
Soni, isto ko proslog puta samo sto ce sad biti decak
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 24.9.2014 0:30:10
|
|
|
|
mati
|
Soni ja te razumem u potpunosti... Takve su mi traume ostale da jos uvek zevam u papir i ulozak kad idem u toalet. Ali eto, iznela sam tu moju rizicnu trudnocu do kraja, rodila bebu od 4,5kg u terminu i prirodno. Pored svih losih prognoza. Najgore je sto su mene dr plasili, a na kraju do dan danas ja ne znam uzrok krvarenja... Bice to sve dobro.
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 24.9.2014 0:33:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Soni bice sve ok, samo kad si kod kuce vise odmaraj, i ako mzoe neko iz Sr da ti posalje lekove trazi ih
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 24.9.2014 0:44:09
|
|
|
|
17 joka
|
Soni samo se cuvaj ako mozes nek ti neko posalje utrogestan da si blize ja bih ti dala imam tri kutije
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 24.9.2014 0:46:00
|
|
|
|
mati
|
Imam i ja utrogestan i jos neke lekove... A to za mirovanje je meni bilo nemoguce... Bar pored starijeg deteta tesko da mozes da budes miran. Jedino da je neko po ceo dan tu da opsluzuje...
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 24.9.2014 13:18:53
|
|
|
|
vonavoj
|
soni,mora da bude dobro!! znam da nemate lekove,odmor..bice kako je sudjeno,i kad si kod kuce,odmaraj! znam da je nemoguce kad imas dete..ali pokusavaj!
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 25.9.2014 13:16:03
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Soni, kako si danas?
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 25.9.2014 14:53:36
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Soni, kako si danas? Sanjalice nema nam Soni danas? Nadam se da je sve Ok.
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.9.2014 0:12:38
|
|
|
|
srculence25
|
Soni nadam se da je sve u redu.Javni nam se
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.9.2014 0:23:17
|
|
|
|
17 joka
|
Soni nadam se da je sve dobro
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.9.2014 11:41:12
|
|
|
|
anita
|
Nema nam Soni ni danas.
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.9.2014 11:43:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
I ja sam usla da vidim da li se javljala.
|
|
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.9.2014 15:17:46
|
|
|
|
mati
|
Soni se jos ne javlja... A cini mi se da je pisala neki dan u dr temama.
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 27.9.2014 17:07:12
|
|
|
|
anita
|
Mati u pravu si. Mislim da je pisala u temi "Osvoji Carriwell grudnjak"
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 29.9.2014 20:06:36
|
|
|
|
soni
|
hej zene..hvala sto mislite..ne stizem.... danas sam imala uz..krvarenje i dalje imam po malko, braonkasto medjutim sa bebom je sve ok...cuje se srculence...7 +0....valjda sam ja takva...eto u dve trudnoce krvarenje....on ne zna sta je uzrok...ne prepisujju nikakve lekove nti bolovanje...cuvacu se sama koliko mogu...
|
|
RE: Krvarenje u ranoj trudnoći 29.9.2014 20:10:44
|
|
|
|
pocahontas
|
i ja sam krvarila u obe...drz' se, bice to ok!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?