Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 9:44:03
|
|
|
|
plačljiva
|
Trco,kod mene možda bol potiče od kilaže...Ali stvarno mi je nezgodno što ne mogu da spavam,kada nisam bila trudna spavala sam na stomaku,sada nema šanse... ,i svi mi kažu da su se u trudnoći naspavali,ja vala nisam...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 9:47:41
|
|
|
|
serpica
|
Trudnice drage,samo da vam mahnem,jos uvek necu da mi date mesto dok ne odem na prvi Uz,
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 10:51:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Trco,preterala si! Stigla sam od dr,nisam videla bebu na monitoru,na brzinu je pogledala sve,sve je ok,ima oko 3400,taman! Kaze ima jos do porodjaja da dobije,ako docekam jos 2 nedelje,znaci jos 400g U dobrom je polozaju,sve je ok! Ja zadovoljna,da ima i 3500! DOsta,laksi porodjaj,a ona i posle porasti
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 10:56:31
|
|
|
|
branki*
|
trco,to ti je od onih aktivnosti salim se ja malo.. von,super,pa odlicna kilaza
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 10:57:55
|
|
|
|
vonavoj
|
dobro branki kaze,vidis da nas ne boli Inace,rekla sam joj za 137 hemoglobin,kaze juhu,super,kao da niste trudni
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 10:58:27
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: serpica Trudnice drage,samo da vam mahnem,jos uvek necu da mi date mesto dok ne odem na prvi Uz, Sepri bice mesta za dve nedelje. Cuvacemo ti. Von ti je vec rezervisala. IZVORNA PORUKA: vonavoj Trco,preterala si! Stigla sam od dr,nisam videla bebu na monitoru,na brzinu je pogledala sve,sve je ok,ima oko 3400,taman! Kaze ima jos do porodjaja da dobije,ako docekam jos 2 nedelje,znaci jos 400g U dobrom je polozaju,sve je ok! Ja zadovoljna,da ima i 3500! DOsta,laksi porodjaj,a ona i posle porasti Von super je bebac. Jos malo pa cete uzivo da se gledate.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 10:59:20
|
|
|
|
vonavoj
|
Ma da,bice iznenadjenje kad je vidim,zato nisam sad ni trazila..strpljen,spasen
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 11:03:34
|
|
|
|
SunFlower
|
Dobro jutro i od nas! Since mi jos uvek spava, mamin domacin a i ja se jos izlezavam, nek ide zivot. Serpice, ne femkaj se nego upadaj slobodno svaka ti cast, sve mi sto se plasimo i strepimo treba da se ugledamo na tebe, tri deteta i cetvrto na putu, heroj mama nema sta! Von, blago tebi, jos malo i bebica je tu. Sve ostale zenske, nadam se da su dobro. Mene moja bebica bas bas lupka, sad sam nekako svesnija trudnoce, a nekako mi se i cini da mi je i stomak odjednom veci
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 11:15:16
|
|
|
|
17 joka
|
Von, eto bravi bebac, bas se priblizilo Šerpi dolazis u najlepšu druzinu sve vas
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 11:41:44
|
|
|
|
Trcosava
|
Von, Branki da je barem od tga ne bi se ja pitala. OVo je bilo pre 'aktivnosti' Plačljiva, padalo mi na pamet, da sam se ja nešto drastično ugojila, pa bi rekla ok. Ovako i to isključujem
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 12:05:29
|
|
|
|
wivern
|
Helloooooo... Ja sva sreca nemam tih problema, spavam amlo ukoceno jer sam navikla da spavam na stomaku a i ako se pomeram u toku noci bebac me odmah drma. Ali brate spavam. A zato preko dana se jedva nesto krecem, dole me sve zivo pritiska i boli, osecam se rasrafljeno. Ja se spremam da pocetkom meseca idem i povadim sve analize, da vidim na cemu sam i da se spremam za finis. Kesica spakovana, sad da pocnem da pakujem i torbu koju ce mi mm doneti. Sinoc je momak dosao u 3 ujutru, a otisao da opere kola u 22h i da popije jedno pivo. Zato ce danas opet da riba onako neispavan
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 12:10:25
|
|
|
|
bubulence
|
juuhuuu, Serpi, mesta ima pa uskoci kad god zelis . ja sam sinoc lepo spavala, mm radio nocnu, Ena kod bake u sobi tako da sam se samo Jednom budila da idem u wc . kod nas je divno vreme, bile smo u setnji celo pre podne . Von, super za bebanu
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 12:31:52
|
|
|
|
Ana13
|
Zdravo,zene. Mi krecili stan,pa ne stigoh ni da vas citam,a ne i da pisem. Samo da vas pozdravim,pa da sednem i da vas procitam uz caj
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 12:38:08
|
|
|
|
branki*
|
ana,100 godina te nema ovde kod nas...i kod tebe se priblizava lep dan,cekam jos sat,pa odoh po bozu u obdaniste..kako mi brzo prodje ovo pre podne,cudo..
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 13:01:49
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Zdravo,zene. Mi krecili stan,pa ne stigoh ni da vas citam,a ne i da pisem. Samo da vas pozdravim,pa da sednem i da vas procitam uz caj Bas dugo te nije bilo. Kako si? Jel ste sredili sve?
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 13:02:39
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: wivern Helloooooo... Ja sva sreca nemam tih problema, spavam amlo ukoceno jer sam navikla da spavam na stomaku a i ako se pomeram u toku noci bebac me odmah drma. Ali brate spavam. A zato preko dana se jedva nesto krecem, dole me sve zivo pritiska i boli, osecam se rasrafljeno. Ja se spremam da pocetkom meseca idem i povadim sve analize, da vidim na cemu sam i da se spremam za finis. Kesica spakovana, sad da pocnem da pakujem i torbu koju ce mi mm doneti. Sinoc je momak dosao u 3 ujutru, a otisao da opere kola u 22h i da popije jedno pivo. Zato ce danas opet da riba onako neispavan carice! ja sam mog iznapusavala od jutros,ni smece nije izbacio,a danas idu djubretari..sve da se crta,prica,i posle samo zvocam sad spremam rucak,i pravim spisak za nabavku,poduzi ce mi trebati,jer je friz skroz prazan ..bila plata danas!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 13:26:47
|
|
|
|
wivern
|
Anci pa gde nestade ti nama . Von ja sam u stvari ona najgora zena manipulatorka , i on to mucenik i zna. Kaze provalio sam te li sta da radim . Danas sam mu rekla, zao mi je (mozes misliti) sto si neispavan ali mora da se riba patos i da se sredjuje, ja cu uraditi koliko mogu, sta cu kad sam mnogo uporena zbog stomaka . Stvarno sam usporena ali to nema veze sa pricom o ribanju. I onda se on oseca kao da nista ne radi, pa me alo podmiti malo radi i svi srecmni i zadovoljni . Da kucnem u drvo danas se bolje i krecem. Ja zene mislim i da ovo vreme jako utice na sve te nase bolove i otezanu kretnju.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 13:40:19
|
|
|
|
vonavoj
|
Sve utice na nas,i vreme,i muzevi i bebe
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 13:47:21
|
|
|
|
srculence25
|
Ana Jutros sam ustajala u pola 6 da spremim mm za poneti za posao pa se vratila da spavam. KAd sam videla koliko ima sati nisam stigla ni da se rasanim bukvalno sam iskocila iz kreveta Vec sam videla scenu u glavu doci ce baba u sobu i rece pa ti jos spavas a pola 12 je Nego zenice drage kad su vama muzevi poceli da pomazu oko spremanje stana recimo ribanje kupatila? to sad ovako kad je teze za kretanje ili jos u ranoj trudnoci?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 13:52:01
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 Nego zenice drage kad su vama muzevi poceli da pomazu oko spremanje stana recimo ribanje kupatila? to sad ovako kad je teze za kretanje ili jos u ranoj trudnoci? Srculence zavisi kad ga upregnes . Meni je poceo cim je stomak porastao i ja vise nisam bila tako okretna. Stedela sam ga doduse, sve do sad pred kraj. Sad mora da pomaze. Pre neki dan je morao da mi nazuje carape, nisam mogla da se namestim nikako za nazuvanje.
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 13:52:14
|
|
|
|
vonavoj
|
srculence,dobro pitanje meni kao moj pomaze,ali uz motku. ..relativno rano,jer sam prokrvarila,pa nisam htela da se presavijam da perem kupatilo,usisavam,ribam pod..ostalo sam sve radila.. wiv,ja uspevam da se obuvam,cudo,cak sam i nokte na nogama sekla juce
< Poruku je uredio vonavoj -- 29.9.2014 13:53:11 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 13:59:06
|
|
|
|
srculence25
|
Pa dobro to za carape se podrazumeva Ja sam na pocetku trudnoce isto prokrvarila i resila da se cuvam. Rekla sam da nesmem nista tesko da dizem i da od ribanja kupatila uzdisem te hemikalije. Usisava on a baba recimo riba kupatilo i sto me iznervira svaki put dodje da mi kaze eto oribala sam kupatilo kad ti neces mos misliti trudna ja sam istovarala kukuruze u tvom stanju u 7 mesecu i svaki put kad nesto uradi samo mi prebaci pa sam mislila da mm angazujem oko toga.Ipak smo dugo cekali da se trudnoca desi pa sto sad da izigravam da vse mogu kad nemogu zaista. Sinoc sam mesila mekike i nisam mogla stojeci da razvlacim testo koliko su me krsta zabolela
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 14:02:08
|
|
|
|
bubulence
|
srculence meni moj pomaze od kada smo u braku, a to je za mesec dana tacno 4 godine . bez zezanja, kupatilo, izbacivanje smeca, sredjivanje ostave itd su njegovi poslovi i kada nisam trudna . sada sam mu dodala samo usisavanje, ranije je to radio ko stigne. nema kod nas muskih i zenskih poslova, posebno od kada se E rodila. bitno je da je cisto a nema veze kod koga je krpa. jedino se u kuhinju ne mesa. osim kafe i supe iz kesice nista drugo ne zna sam da spremi. i ne mora. Ana, jeli sada sve spremno?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 14:03:46
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj wiv,ja uspevam da se obuvam,cudo,cak sam i nokte na nogama sekla juce Blago tebi, ti si pravi gumiflex Nego ja se razmisljam kako cu se pripremiti za porodjaj, tj moracu na depilaciju a "to" ne volim da depiliram. Ili da i za to zaduzim mm
|
|
RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] 29.9.2014 14:07:44
|
|
|
|
vonavoj
|
ja sam vec bila na depilaciji,nesto mi se nije cekao poslednji dan..sve sam mislila da ce me boleti vise.. a pred porodjaj cu samo malo da je doteram,brijacem..tj,mm ce
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?