|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Septembarski baRR
27.9.2014 14:59:10   
Trcosava
e evo me sad za kompom pa mogu raspalim user posted image

a pro po padanja i masnica, bre žene pa ja se zatrčim sa vrha ulice i prospem se koliko sam dugačka ispred svoje kuće, mama mi zalepi flaster, ja otrčim opet na vr' ulice i opet se prospem. Naravno da sam pala na isto koleno, na kraju sam i batine dobijala user posted image

Ova moja jadna je smotana i ide bre k'o tenk, ne gleda uopšte gde ide, sama se o svoje noge sapliće. Kad krene u vrtić njoj noge sve modre od padanja.

A hit je bio prošle nedelje - odem ja po nju u vrtić, a 'nokti' (čitaj sve oko noktiju i nokti) u roze drečavo šljokičavo obojeni. Kad menije šlAg strefio. Pitam ja šta je to, a tek će vaspitačica ''ona i drugarica su ofarbale, došle do mene i rekle kako one sad imaju elegantne nokte' user posted image

Klarita darling, što se bre ne ofarbaš sama? Hm da... U sRbiji ti se više isplati da odeš kod frizera nego da sam kupuješ i farbaš se.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2601
27.9.2014 15:04:57   
big mum

IZVORNA PORUKA: Klarita

BM, uci ga sestro slatka da se brani, da se brani samo tako, pesnicom u usta sve da gadjauser posted image ja tako ucim K da udara ako je neko prvi pipneuser posted image ne daj Boze ujede. Ljubni ih od mene oboje, ako Bog da, druzicemo se na leto user posted image

Eno ga dodje covek, kupio sebi przeni file soma (mislim i za nas) postavio, seo, jeo, i ode opet...OMG user posted image i ja ga pogledah popreko,a on ce: "Pa sta me gledas kupio sam i za vas, nego deca spavaju" ne znam da li da se smejem od njega ili placem. Cim prodje ova nagradna igra, otvaram temu biseri mm...
K se uspavala, proceskala sam je tu po nozi dok sam vam kuckala i tako..idem na pus pauzu i da konacno skinem okrzani lak sa noktijuuser posted image

Ali TRT milojka, N se javlja iz sobe, bas je pospavao, citavih 10/15 min user posted image opet ne znam da li da se smejem ili placem

M učim ga da se brani ali ovo je klipan od 7 god-misli ako su mu rodtelji neke da izvinite guzonje da može da radi šta mu je volja.

Znači dolaziiiiiiš -jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image ne mogu dočekati da te upoznamuser posted image

A muža prepusti meni a ja ću tebi svog user posted image jel pošteno.Čisto da ih malo prevaspitamo ai sevap je pomoći.

I nemoj da mi galamiš na dijete,puti ga.Što bi Strahinja rekao nemoj da gaamis na meenee ja ćam majiuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2602
27.9.2014 15:08:19   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Klarita

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Nego ljudi moji, čitam u novinama oko parade "ponosa" i sad nebitno šta ja mislim o njoj konkretno, ali mi se radja ideja da nekako vodeći sa svih ovih porodičnih portala stupe u kontakt i daju predlog za PARADU PONIŽENIH I ZABORAVLJENIH, na kojoj bi paradirale trudnice, mame i tate sa bebama, dečicom...

user posted image slazem se i rado cu da paradiram...a, znas kad ce onaj sa vulgarnim nadimkom i brat mu prasac iz MUP da dozvole??? NIkaduser posted image Crkli da Bog da

i ja bih paradirala!!! bez zezanja, savrsena ideja

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2603
27.9.2014 15:08:39   
Klarita
BM, sve sam smislila, a da se ne radujemo unapred, definitivno dogovoramo onda pred leto.
Javljam u pp cim nadjem vremena, jer jos ti dugujem povecu poruku, a ulazim vec danima na blic...user posted image
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

a pro po padanja i masnica, bre žene pa ja se zatrčim sa vrha ulice i prospem se koliko sam dugačka ispred svoje kuće, mama mi zalepi flaster, ja otrčim opet na vr'' ulice i opet se prospem. Naravno da sam pala na isto koleno, na kraju sam i batine dobijala user posted image

Klarita darling, što se bre ne ofarbaš sama? Hm da... U sRbiji ti se više isplati da odeš kod frizera nego da sam kupuješ i farbaš se.

Istouser posted image secam se jednom tri puta padam biciklom na isti breg za redom...dodjem kuci svaki put, svaki put majka uslogirana jer ja sva u krvi, treci put me tata zgazi kao macku od batinauser posted image Tek mi je sad jasno, a onda sam se pitala "Gde su moja decija prava" (to tad postalo aktuelno) pa dobijem jos vece batineuser posted image

Paaaaaa, ja sam mm servirala pricu da je moja kosa takva da mora frizer da me farbauser posted image to mi je beg od kuce, kompa i deceuser posted image a, tamo kod te frizerke se sita napricam, salim, naslusam traceva i napijem kafa i napusim user posted image a, farbanje sas feniranje moje kose, 400dindzi sto ti danas nema ni 4evrauser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 27.9.2014 15:15:06 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2604
27.9.2014 15:14:33   
Bibilib
Ta tvija frizerka uopste nije skupa user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2605
27.9.2014 15:16:14   
Trcosava
Joj Klarita ženo ja sam lavica, ja samo nekom da tutnem glavu. Ko tetke u salonu sam samo (m)učenicama davala da me feniraju, a one spore kao teško ranjeni puž, a ja samo što ne počnem da predem. Ovde mi presedne i frizer i frizura user posted image

Prošlu trudnoću kupim si farbu i odem kod ženu u selo da me samo ofarba, da se ne saginjem preko stomak - odra me 10€ plus farba skoro isto toliko... pozlilo mi. Šišanje kratke kose (4.5cm) tačnije podšišavanje mi je 20€ bez pranja kose!!! A kad si dođem kod kuću u Bg u onaj moj ćumez od Karaburme (ljubim je najlepša mi user posted image ) dam 1000 din da me ofarba (sas profesionalnu farbu), ošiša, isfenira i turi pakovanje na glavu! I to bez moju farbu! Lelelellelel

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2606
27.9.2014 15:16:25   
Olga75
bar dan user posted image
meni tu svekrva , resava ukrstenica sa zvercicom
radja mi se ideja da matori i ja pobegnemo negde bilo gde i dodjemo sutra uvece kuci user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2607
27.9.2014 15:19:39   
Klarita
Bibilib, nijeuser posted image Jos mi i kafu skuva. Jedino sto si naravno ja odnesem farbu i 100gr kafuuser posted image
Trcouser posted image sta reci...doodi brgouser posted image
Olga, begaj, sestro, sas matorog il'' bez njegauser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 27.9.2014 15:21:17 >

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 2608
27.9.2014 15:21:14   
big mum
Dođi kod men jać te 'ovarbatuser posted image za džabe.Sjednemo na balkonče ,kafica ,šacovanje tuđih muževa i to,jedino ne pušim .

A šta sam puta pala i porazbijala koljena, laktove i probijala usnu.Jednom su mi čak šili prst.
Ali za divno čudo nikad nisam slomila ruku.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 2609
27.9.2014 15:22:32   
Klarita
BM, ce me farbas na leto, a za pusenje ne brigaj, ja pusim za obadvijeuser posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2610
27.9.2014 15:23:59   
mati
Ja se od prvog porodjaja sama farbam... Otkricu vam i tajnu ako hocete...user posted image
Trco bre bas si sapetljiva...
Oldzi pakuj gace i carape i begaj

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2611
27.9.2014 15:25:19   
big mum
Klarita Okuser posted image ,jel se Olga sprema za bludne radnje ili mi se činiuser posted image

DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2612
27.9.2014 15:27:57   
Bibilib

IZVORNA PORUKA: Olga RR

bar dan user posted image
meni tu svekrva , resava ukrstenica sa zvercicom
radja mi se ideja da matori i ja pobegnemo negde bilo gde i dodjemo sutra uvece kuci user posted image

Dobra ideja Olga i ja bih bezala da ima ko da cuva decicu... Ali nemaaa user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2613
27.9.2014 15:34:25   
big mum

IZVORNA PORUKA: mati

Oldzi pakuj gace i carape i begaj

Šta će joj gaćeuser posted image to joj uopšte ne trebauser posted image

DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2614
27.9.2014 15:37:43   
mati
Ju... Sad me podseti na jednu babu sto sam je videla kad sam bila mala u selu... Pa morala je nana dva dana da mi objasnjava... A tek sto sam se hvalila po komsiluku sta sam videla, jos sva odusevljena...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2615
27.9.2014 15:43:01   
Olga75
Mati , videla si babu bez gaca ? Ocu da pitam : videla si koku neke babe bez gaca user posted image
e moja BM , bludne radnje su kod nas zakazane , za to ko sav noble svet imam agendu , seksa nema do oko Bozica user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2616
27.9.2014 15:45:52   
emicaa
Kafanica puna,da vas i ja opet pozdravin,išla do sveki po svoje slatkiše,sad ću opet glumit prasicu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2617
27.9.2014 15:46:53   
mati
Ma ne, to bi tek bilo... Nego ide bakuta kroz bastu, stane , rasiri malo noge, obavi kratku nuzdu i nastavi dalje ko da se nista nije desilo... A ja dete ko dete nista mi nije jasno pa trazim objasnjenje a onda delim svoj dozivljaj sa drugarima...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2618
27.9.2014 15:47:11   
big mum
Doživljaj je touser posted image
Kod nas u gradu ima jedna fina gospoja50god) koja takođe ne nosi gaće.Ljeti sjedne u baštu i ne prekrsti nogeuser posted image Odradi depilaciju čista je stvarno.
Šta će žena lufta se user posted image

DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2619
27.9.2014 15:50:24   
Anoniman
Kafana je moja sudbinaaaaaauser posted image

Mi rucali, oprala sa sudove, da zabutam palacinke za veceras, i beizmo u setnju, dok nije pocela neke kisauser posted image

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 2620
27.9.2014 15:51:46   
17 joka
joj BMuser posted image

Olga, eto ni gace ti netrebaju samo begajte gde god mozeteuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2621
27.9.2014 16:09:14   
big mum

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Kafana je moja sudbinaaaaaauser posted image

Mi rucali, oprala sa sudove, da zabutam palacinke za veceras, i beizmo u setnju, dok nije pocela neke kisauser posted image

Ti kao da si iz Bosne,samo po tjestaniniuser posted image Alo bre ženooo to deblja,već sam ti rekl neje fer prema nama polovnjačama sa viškom kilogramauser posted image

Da Joko ,šta će joj gaće samo zauzimaju prostor u koferuser posted image

DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2622
27.9.2014 16:11:33   
mali_mis
puš pauza user posted image
Moje dete stoji ispred tv, pocinje Zikina dinastija i on se cereka. E da zna dete koliko ce je jos pustati user posted image
I kod mene u kraju je isto bila jedna baka koja nije nosila gace, i piskila je gde god stigne.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2623
27.9.2014 16:24:27   
Olga75
dobro je Mati , vec sam se zabrinula
a babe koje pispis gde god aaa pa to bilo i kad sam ja bila mala user posted image
da , gace su ustvari tiranija potrosackog drustva kao i kleti grudnjaci , to nam nista ne treba
smrt gacama !!!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2624
27.9.2014 16:26:42   
17 joka

IZVORNA PORUKA: mali_mis

puš pauza user posted image
Moje dete stoji ispred tv, pocinje Zikina dinastija i on se cereka. E da zna dete koliko ce je jos pustati user posted image
I kod mene u kraju je isto bila jedna baka koja nije nosila gace, i piskila je gde god stigne.

e bar su te bake bile ravnopravne sa muskarcima u piskenjuuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here