Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.9.2014 19:22:29
|
|
|
|
minnica
|
Iscrpljeno i isceđeno. Imam upalu sinusa.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.9.2014 19:51:36
|
|
|
|
Anoniman
|
smrznuto bas je hladno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.9.2014 19:53:54
|
|
|
|
17 joka
|
ljuto,tuzno, boleswno
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.9.2014 19:56:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Joko znaci nista od kroasana
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.9.2014 19:58:24
|
|
|
|
17 joka
|
UM, kroasani ce sad na pecenje za 5 min. pisah tamo u temi za istresanje malo sam usporena jer se jedva drzim na nogama od svega
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.9.2014 20:00:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Videla sam! Drzi se
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.9.2014 20:09:00
|
|
|
|
anita
|
Gladno.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.9.2014 22:50:50
|
|
|
|
17 joka
|
anita , da ti posaljem neku kiflicu
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.9.2014 23:42:04
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Joko i ja sam gladna
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.9.2014 23:44:20
|
|
|
|
Klarita
|
I ja sam uvek A, sad mi se spava
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.9.2014 23:45:44
|
|
|
|
17 joka
|
evo ima jos sa kremom pa ti saljem cekaj kurira
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.9.2014 23:49:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
grooozno... curi mi nos....
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 24.9.2014 23:55:25
|
|
|
|
mati
|
Umorno ali nekako "jako".
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.9.2014 1:25:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Umorno, do sada sredjivala kuhinju i kupatilo....
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.9.2014 5:50:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
k'o nova
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.9.2014 6:33:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Osamuceno, nisam se jos probudila kako treba
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.9.2014 6:45:34
|
|
|
|
serpica
|
izmrcvareno jel se tako kaze?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.9.2014 10:49:20
|
|
|
|
big mum
|
Osjećam se grozno Posvađala sam se s mužem tj on je digao nos na mene jer sam juče zaboravila da mu pripremim odjeću za drugi posao ,pa sam to odradila u zadnji tren,ne priča samnom ,ljut je .ogorčen i povrjeđen mu je ponos.Jer je on bože moj žrtva sviju nas i samo on radi a nas ostale bole dupe za sve Iznervirano jer je komp opet usporen i nemože da učitava slike a stranice otvara po 4min Ali sretno jer sam zahvaljujući RR upoznala jednu divnu osobu koja me je dirnula u srce i izmamila osmjeh na lice
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.9.2014 11:08:01
|
|
|
|
vonavoj
|
kao da sam kopala
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.9.2014 11:19:51
|
|
|
|
Modessty
|
bljak nikako da stigne glupa veštica!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.9.2014 11:31:11
|
|
|
|
wivern
|
Odvratno, ne znam vise ni kako ni sta da obucem zbog obov budjavog vremena
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.9.2014 11:32:28
|
|
|
|
nata11
|
Umorno
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.9.2014 11:44:32
|
|
|
|
anita
|
Besnooooo Odo u temu za istresanje negativne energije. Joko bez obzira sto sam besna tebi saljem jedan veeeeliki
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.9.2014 11:47:59
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: anita Besnooooo Odo u temu za istresanje negativne energije. Joko bez obzira sto sam besna tebi saljem jedan veeeeliki anita,sta bi>
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 25.9.2014 11:50:44
|
|
|
|
Mala Elena
|
BM, mm se isto uvredio sto nisam oprala sudove dok nije dosao sa posla. ..a beba spavala samo jednom popodne, pa zar ja mogu sve ?! Nervozno i ljuto.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.