|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Septembarski baRR
23.9.2014 1:09:14   
Klarita
Aaaaaaaaaaaaaaaa, jes' jes' jes', bila sam bila sam kod nekog coveka koji hteo da mi uvali neko muuser posted image za mojeg tenka
Pa sto nesi vikala mori, kakve veze ima, secam se da sam se snebivala sas cigarku i guaranu i kisica je rominjala user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1801
23.9.2014 1:10:49   
17 joka
Zene ja odoh i dalje me glava boli a ustajem rano lep provod

laku noc

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1802
23.9.2014 1:12:20   
mati
Ulovila sam te. Pa dok vidim dal si ti, a onda kako da se derem Klaritaaa ... Zatim je nastao rat uzivo sa ovi moji sinovi i posle sam zaboravila. A mogla si se popnes na kafu da ne kisnes.
Jos me ubedjuje da nije, pazi molim te...user posted image
Joko laku noc... Idem i ja nego dok razotkrijem ovu prorocicu...

< Poruku je uredio mati -- 23.9.2014 1:13:31 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1803
23.9.2014 1:16:16   
Klarita
Ahahahahahaha, ajde laku noc. Eno mi ga mm, a ja jos ni flasice nisam sredila, ni nista...
Drzite mi palceve, idem na sastanak saveta roditelja u vrtic i birace se clanovi upravnog odbora user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1804
23.9.2014 1:21:02   
17 joka
Klarita drzimo fige user posted image

Laku noc drugari

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1805
23.9.2014 5:30:05   
emicaa
Neko za kaficu,nema spavanja user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1806
23.9.2014 6:12:42   
mali_mis
Jutro user posted image
Naspavala sam se user posted image
Sta ima novo u kafanu?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1807
23.9.2014 6:33:26   
serpica
Dobro jutro evo i od mene jedna user posted image
kisa pada kod nas,uzasno je vreme user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1808
23.9.2014 6:47:09   
big mum
Samo da poželim dobro jutro svima evo i od mene jedna

user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1809
23.9.2014 6:54:16   
mali_mis
BM ja cu ovaj buketic, kafu vec imam, a slatko mi se ne jede. Hvala user posted image
Ovde je prestala kisa. Ali je hladno.

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1810
23.9.2014 7:40:55   
serpica
Ma kod nas nece da prestane ni u najavi,lije ko iz kabla,ode mi dete u skolu,sreca pa je blizu da ne kisne mnogouser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1811
23.9.2014 9:03:05   
vonavoj
hvala za kaficu,moze i ona i slatko!user posted image
zahladnelo dobro,dete mi se smrzlo..a dobro sam je obukla,ali valjda iz toplog kreveta u vrtic..i tamo se trese,kaze da joj je hladno..ubacila sam je sa prslukom unutra!user posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1812
23.9.2014 9:05:17   
Modessty
Dobro jutro i ovde!
Bogamu al je zahladilo!!! Sinoć smo izlazili Nikola i ja napolje samo u trenerici preko majce, a sad bre baaaš ladno!

Ja ne spremam ništa danas. Eno moje pice u receptima pa ko voli nek izvoli user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1813
23.9.2014 9:08:38   
pipi_coco
Jutro, može li neki vreo caj ovde da se mahne ?

Hladno je i kod mene ovde. Ma ova cijela godina je ko jedna velika jesen, užas user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1814
23.9.2014 9:16:56   
Mala Elena
PC kazu ovde ne sluze caj ! Mozda neki serbet ?user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1815
23.9.2014 9:19:24   
Modessty
meni treba jogurt uz ovaj burek, ali napolje tako pljušti d ami ne pada na pamet da izađem!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1816
23.9.2014 9:23:39   
bubulence
e to vreme sam vam ja poslala user posted image . kod nas je juce bilo strasno, danas sija sunce ali jeste malo hladno...
Klaritu za predsednika !!! da li trebaju i transparenti???

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1817
23.9.2014 9:29:49   
Trcosava
Dajte nešto vruće. I ovde 'ladovina. Juče kiša popodne padala, kaže mm u Kranju se sastavilo nebo sa zemljom. Zagazio u neku baru do iznad članaka. Ovde tek malo nešto. Danas je vedro bez oblačka, ali zato 10 stepeni BRRRRRRRRRRRRRRR

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1818
23.9.2014 9:31:06   
pipi_coco
Eh možda mi necete vjerovati ali kod mene sad sa kišom pada i sitni grad user posted image

Ma koje crno šerbe, hocu caj i to sad još i ruma da u njega dolijem da me dobro ugrije user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

Direktna veza do poruke: 1819
23.9.2014 10:09:23   
Modessty
Dobro šta ste napele za taj čaj! Evo
user posted image

ja nudim picu a one zapele za čaj user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 1820
23.9.2014 10:16:19   
Klarita

IZVORNA PORUKA: bubulence

e to vreme sam vam ja poslala user posted image . kod nas je juce bilo strasno, danas sija sunce ali jeste malo hladno...

Sipajte mi nesto zestoko jer zestoko sam se posvadjala sa pravnicom u vrticu.
otisla sam u pogresan vrtic jer nisam obavestena u koji je sastanakuser posted image i kad sam htela na fino, ne moze, navikli ljudi da ih bicujem pa to ti je, trazila sam da se ponisti sastanak, pravnica me izvredjala, e onda sam popuser posted image i ....tako.
Nista me ne pitajte...10000000 puta ponavljam da sam apoliticna i da me ne zanima ko ce da se zaposli i kako i gde, zanima me nesto drugo u tom vrticu jer Boze zdravlje, naredne 6 godine, a mozda i duze neko moje dete ce biti tamo, ali neeeeeeeeee, njih zanima samo politika....e, nece da moze sada, Zainatila sam se samo takouser posted image

Direktna veza do poruke: 1821
23.9.2014 10:19:06   
Modessty
Klari bogme biće tu izgleda i političke karijere! user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1822
23.9.2014 10:38:29   
anita

IZVORNA PORUKA: Klarita

IZVORNA PORUKA: bubulence

Sipajte mi nesto zestoko jer zestoko sam se posvadjala sa pravnicom u vrticu.
otisla sam u pogresan vrtic jer nisam obavestena u koji je sastanakuser posted image i kad sam htela na fino, ne moze, navikli ljudi da ih bicujem pa to ti je, trazila sam da se ponisti sastanak, pravnica me izvredjala, e onda sam popuser posted image i ....tako.
Nista me ne pitajte...10000000 puta ponavljam da sam apoliticna i da me ne zanima ko ce da se zaposli i kako i gde, zanima me nesto drugo u tom vrticu jer Boze zdravlje, naredne 6 godine, a mozda i duze neko moje dete ce biti tamo, ali neeeeeeeeee, njih zanima samo politika....e, nece da moze sada, Zainatila sam se samo takouser posted image

Lele Klarita pobesnela ... user posted image
Ne dirajte gu ič....

Mod evo za tebe jogurtić uz burek
user posted image
A za ostalo društvo u kafani čajić. Da se malo ugrejemo
user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1823
23.9.2014 10:39:26   
Klarita
Aaaaaaaaa, pa kako da ne user posted image nego gde je pice? Ceka me ribanje wc-auser posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1824
23.9.2014 10:39:30   
big mum
Klarita za prešednika,Klarita za prešednikauser posted image user posted image

Ćemo je stavimo na listu ima da bude prva.

Vratila sam se od ginekologa.Moja Milka Canić mu je fino poželila dobro jutrouser posted image .Dobra je zdrava ali se malo ciklusi poremetili pa dao neke 'ormone da pijem jedno 3 mj.
Nazula neke štikle i idem ja tako idem(eve snimak)noge bole ko sam đavo .Kad se niotkud pojavi neki čova i zviznu a ja onakva ljuta i u bolovima strera ga odakle je ispao.

I tako ,muntam šta ću za ručekuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here