Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2014 14:20:15
|
|
|
|
Anoniman
|
i meni tortaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2014 14:21:42
|
|
|
|
vonavoj
|
i meni se jela plazma torta,nije niko hteo da mi pravi,i onda mi je drug pozvonio na vrata i doneo ovo ima sve sto i torta koja mi se jede..on i njegova zena su napravili kod kuce i iznenadili me!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2014 14:25:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Von videla sam na fb za njih
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2014 14:28:21
|
|
|
|
vonavoj
|
NI mm se ne bi potrudio,makar otisao i kupio..
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2014 14:32:49
|
|
|
|
Anoniman
|
zbog tvoje slike sam uzela da pojedem ogroman kolac
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2014 14:38:30
|
|
|
|
minnica
|
vonavoj, za tvog druga! Meni se jede neki čokoladni mus ili bar sladoled, ali je bolje što mi to nije dostupno. Bila bih kao .
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2014 15:23:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Ja sam vec tenk!!!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2014 15:39:15
|
|
|
|
wivern
|
Von ono izgleda odlicno, mljac... Meni se jedu tresnje
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2014 16:01:40
|
|
|
|
big mum
|
Meni se jedu; svježe smokve mlinci sa ljutim sirom crvene pečene paprike sa bj.lukom after eight čokoladice,ferero r. i na to sve ladan sprite
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2014 16:22:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ona socna res kozica sa pileceg ili cureceg bataka !
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 16.9.2014 14:57:35
|
|
|
|
Anoniman
|
OVOO
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 16.9.2014 15:08:46
|
|
|
|
anita
|
Neki kremasti kolac
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 16.9.2014 15:12:47
|
|
|
|
Mala Elena
|
Danas cu se boriti protiv svega toga sto mi se jede... pasulj prebranac , ali kao onaj za Bozic.
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 16.9.2014 15:27:33
|
|
|
|
amelia
|
Jaffa
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 16.9.2014 16:20:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Spagete Carbonare i ciz kejk.
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 16.9.2014 16:28:21
|
|
|
|
Torbica
|
Cokolada
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 21.9.2014 20:30:23
|
|
|
|
mali_mis
|
sarma
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 21.9.2014 20:31:32
|
|
|
|
Anoniman
|
isto, a nemam kiseo kupus, ima li da se kupi u maxiju ili idei IZVORNA PORUKA: mali_mis sarma
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 21.9.2014 20:32:44
|
|
|
|
mali_mis
|
UM juce sam videla u tempu, ali nisam zagledala cenu, jer mi se juce nisu jele. Nemam ni ja kiseli kupus
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 21.9.2014 20:33:06
|
|
|
|
Bibilib
|
tortaaaa
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 21.9.2014 20:33:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis UM juce sam videla u tempu, ali nisam zagledala cenu, jer mi se juce nisu jele. Nemam ni ja kiseli kupus moracu onda da teram sveki da mi pokiseli jednu glavicu..
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 21.9.2014 20:34:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Tufahija!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 21.9.2014 20:36:24
|
|
|
|
serpica
|
ne jede mi se nista,prejela sam se za veceru necu moci da zaspim,al bi zato jedan hladan nes
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 21.9.2014 20:38:43
|
|
|
|
17 joka
|
sladoled i bademi
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 21.9.2014 20:41:50
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama isto, a nemam kiseo kupus, ima li da se kupi u maxiju ili idei IZVORNA PORUKA: mali_mis sarma UM ima da se kupe samo kiseli listovi za sarmu u maxiju i metro-u a ima i cela glavica.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.