Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 8.10.2013 13:43:06
|
|
|
|
lesica
|
Kseno, zato i postavih ovo... ali dobro, svakome po volji Nato, nećeš da podeliš sa nama na koga te asocira I samo napred- smisli, odluči, pa nas pozovi sve da upratimo blog
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 8.10.2013 14:31:58
|
|
|
|
Olga75
|
blog je super , ja sam tako neorganizovana i ponekad aljkava
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 8.10.2013 14:38:24
|
|
|
|
Peace*
|
Ja ne razmišljam o takvim ljduima na FB. Sve češće brišem ljude iz prijatelja, ili prosto pogledam njihove slike tražeći pejzaže iza njih. A svemu Italic napisano... pa prilično je tužno ako je istina sve što je napisano. Jasno mi je da je sa dozom ironije pisano, pa čak i tada mi je tužno.
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 8.10.2013 17:00:02
|
|
|
|
Lu
|
Uf , ovo ide iz krajnosti u krajnost. Ne bih poželjela za društvo ni prvu ni drugu
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 8.10.2013 22:38:46
|
|
|
|
dijana1*
|
Ova prva me podseca na seriju ocajne domacice, Bri I na jos neke savrsene persone
|
|
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 9.10.2013 11:23:43
|
|
|
|
Torbica
|
Ijao, ala me nasmeja! Ne smem da kazem, odmah ce rat da izbije!
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 9.10.2013 18:49:38
|
|
|
|
Janncica
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ijao, ala me nasmeja! Ne smem da kazem, odmah ce rat da izbije!
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 9.10.2013 19:49:57
|
|
|
|
jole82
|
Cekaj a sta ce se desiti ako se napise ime/nick po meni nadrealno-nerealne blogerke...ovaj...forumasice? Posto eto ja za jednu od nas odavno smatram da je nadrealno-nerealna... da ne kazem u rangu sa Chuk Norrisom
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 9.10.2013 20:46:53
|
|
|
|
Torbica
|
Jole, ja mislim da ne treba raspaljivati vatru. Sve mi imamo mozak i vecini je jasno kako stvari funkcionisu u kuci sa malom decom, cak i kad je najbolja organizacija i muz u pripomoci... A moze da pise i kiti ko kako hoce i pritom bude najpametniji i ko god da se usprotivi - otvorena paljba. Mislim, smesno i tuzno!
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 9.10.2013 22:19:24
|
|
|
|
dijana1*
|
Jole
|
|
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 9.10.2013 22:53:35
|
|
|
|
Modessty
|
uopšte nisam otvorila tem s ciljem da se raspravlja o tome ko liči na tekst koji je Lesica postavila. Više su me interesovala iskustva onih koji imaju blogove. Ali dobro... Ja započeh nšto oko svog boga i stadoh. Ali biće vremena i za to. Slažem se da ima blogova u kojima ljudi žele da ubede sebe i druge da imaju savršene živote, ali ima dosta onih sa nekim vrlo korisnim savetima i interesantnim tekstovima. Slučajno sam naišla na blog andreadekker.com i dopao mi se. Ne deo sa receptima već deo u kome piše o svom poslu i pravljenju bloga. Čak sam joj i pisala i oduševila se kad je žena odmah odgovorila na moj komentar.
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 5.11.2013 14:40:54
|
|
|
|
Anoniman
|
naisla sam na jedan blog koji mi se zaista dopao. koristan je za ucitelje i roditelje dece od 1 - 4 razreda. LINK
|
|
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 5.11.2013 14:45:54
|
|
|
|
vikiveki
|
Ksena bravo za ovaj blog ja se nerazumem dosta u pravljenje tih blogova ali znaju biti korisni
|
|
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 5.11.2013 14:53:09
|
|
|
|
Anoniman
|
meni materijal iz ovog bloga nije nesto koristan, ali je stvarno jako lepo uradjeno. samo pogledajte one prezentacije kako su detaljne.
|
|
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 5.11.2013 14:58:14
|
|
|
|
vikiveki
|
Ma meni je sve korisno,kad sam što se tiče blogova
|
|
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 4.4.2014 10:53:39
|
|
|
|
Šašavac
|
Za sve mame i tate ...nadam se da ćete naći nešto korisno na mom blogu Mama&Maja
|
|
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 4.4.2014 16:13:32
|
|
|
|
lelaigor
|
Mene živo interesuje na koga ste mislile.
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 17.9.2014 22:09:46
|
|
|
|
New Mom
|
Blog je jedan moj novi (u razvoju) projekat. Pisuci tekstove za 2 sajta skopcala sam da mi treba prostor za licni iskaz, a ne samo strucno. Znam da radim i Joomla-u i Wordpress, a blog radim u WP.
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 17.9.2014 22:14:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Obozavam da citam blogove, uvek nadjem interesantnu temu...
|
|
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 17.9.2014 22:18:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bravo New Mom! Nadam se da cemo uskoro da ga cituckamo
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 17.9.2014 22:20:46
|
|
|
|
New Mom
|
Moram da prebacim neke tekstove, pa cu krenuti javno da oglasavam. :)
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 17.9.2014 22:27:30
|
|
|
|
Torbica
|
Bravo draga, svaka cast!
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 17.9.2014 22:37:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
NM, javi nam da prelistavamo i nadam se, uzivamo
|
|
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 18.9.2014 10:49:40
|
|
|
|
Modessty
|
NM čekamo, čekamo!
|
|
RE: Blogovi i blogovanje 18.9.2014 12:31:12
|
|
|
|
New Mom
|
Mod, jesi li ti zapocela nesto na kraju? Ili je jos stand by?
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?