|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Omiljena serija
28.12.2013 20:20:37   
PoisonEve
Dok čekam Homeland, Mad men i Game of Thrones konačno sam počela The Killing. Danas pogledala prvu epizodu koja me je već zagrejala. Breaking bad sam počela ali mi nije to to. I Fringe sam počela. Ta nije loša, ali to gledam kad baš nemam šta drugo user posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu džema)
Direktna veza do poruke: 901
28.12.2013 20:24:19   
dunja RR
PE, jel Kliling 4. sezona?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 902
28.12.2013 20:26:39   
dunja RR
Kontam da ipak nije, ne verujem da su još snimili. znam da sam čitala pre mesec da je tek doneta odluka da bude 4. sezone ali sa duplo manjim brojem epizoda, i tu će biti def KRAJ :(

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 903
28.12.2013 20:32:09   
PoisonEve
Ma ne, ja sam tek pocela da je gledam. Tek sam pocela prvu sezonu. A za Homeland sam se bas razocarala. Juce sam zavrsila trecu sezonu, bas je bilo napeto!

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 904
3.1.2014 10:05:53   
Figaro88
Ja sad gledam Sleepy Hollow,super mi je...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 905
20.1.2014 12:46:31   
Наташица
пошто смо прави овисници о серијама и филмовима. мој муж и ја све што нам додђе под руке мора се одгледати па морадох и ја да се упишем овде. додуше, у задње вријеме не можемо од дјетета ништа да погледамо, само чекамо да заспи навече па макар мало нешто да погледамо.
навучена сам the mentalist али баш, чим изађе нова епизода одмах се скида. обожавам оног плавушана.
гледам drop dead diva. луцкастa серијa која се приказивала на неким пинковима па сам и морала скидати и остале сезоне. моја препорука је и modern family...може се гледати, ок екипа.
недостаје ми чарли из two and a half men, али гледам је без обзира што је аштон умјесто њега.
волим criminal minds и њихово профилирање :)
кад се тек појавила true blood на фоксу ја сам флипнула за њом, обожавам вампире, још ако су зогдни,а увијек јесу....само сам се охладила, јер се чека на нове сезоне па више од годину user posted image и нкако су све закомпиковали.
скоро почела да гледам the middle, такође се може гледати. malcom in the middle је такође супер. волим те неке комедијице, некако ме највише то опушта.
мој муж воли game of thrones и vikings...
овде би могла до сутра писати.

"timeo hominem unius libri"

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 906
20.1.2014 13:05:58   
madre
i mi smo pre neko vece poceli da gledamo breaking bad... za sada mi je bas nekako mlaka, ali tek smo poceli.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 907
20.1.2014 13:10:51   
Наташица
breaking bad је генијална серија, само немој одустати, видјећеш :)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 908
20.1.2014 13:27:30   
blesavko
Monk i Poarouser posted image , znam da ce vecina reci da su dosadne, ali meni su bas zanimljive

Sve bitke u zivotu sluze da nas necemu nauce, cak i one koje gubimo!

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 909
24.2.2014 13:40:13   
Наташица
свидјела ми се серија. много згодних људи на једном мјесту :)
штета што је Џенифер нешто забрљала и посвађала са продуцентима па се неће више снимати.

клик

(odgovor članu blesavko)
Direktna veza do poruke: 910
24.2.2014 14:02:01   
Trcosava
Breaking bad je mene smorio i nije bilo šanse da odgledam... a serije koje prtim bolje da ne napominjem ahahahaha

skinula sam app i još doplatila ključ da mogu da imam više od 10 na listi koje pratim. Sve vam jasno.

Arrow, Beauty and the beast, Bones, Criminal minds, Da Vinci's deamons, Falling skies, Game of thrones, Grimm, Haven, Intelligence (nije nešto, ali daj šta daš), Agents of S.H.I.E.L.D., Revenge, Sherlock, Sleepy Hollow, True detective, Under the dome, Warehouse... Većina ovih je čisto onako, kad mm gleda nešto što ja ne gledam (tipa breaking bad, walkng undead ili tako neki zombiji...), a neke pratimo zajedno.

Fringe je meni bila ok, ali tek od druge sezone, prva je maaaalkice dosadna. Peter nam je sjajan :D
Homeland smo odgledali - ispisah negde, em me nervira uloga onog ljigavca, em onu Claire ne varim nikako... ali i to smo odgledali na mišiće user posted image
Ako se setim još neke, javim user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 911
24.2.2014 14:10:42   
Наташица
Trc RR сад морам полако све серије које не знам шта су потражити и да видим има ли шта по мом укусу. тренутно ниједну не гледам. одгледах све па сад не знам шта бих са собом.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 912
24.2.2014 14:23:27   
Наташица
како сам заборавила споменути клик деф. једна од бољих које сам гледала. апсолутна препорука. ова је такође одлична клик

< Poruku je uredio Наташица -- 24.2.2014 14:26:25 >

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 913
24.2.2014 14:26:37   
Mama.Veki
Poslednje sam gledala Mentalist, odlicna je serija, zanimljiva. Ne znam dal jos uvek ide ovde.
Frindge sam gledala kad je nacekam. A da i Gossip girl sam pratila, pa su je nesto skratili na tv-u pa sam je izgledala online user posted image
A da, Ocajne domacice i CSI user posted image

Inace, slabo vremena imam, a volim da gledam i te kratke humoristicke, pa skoro sve na fox life-u user posted image

< Poruku je uredio Mama.Veki -- 24.2.2014 14:32:31 >

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 914
24.2.2014 14:33:45   
Наташица
имам све сезоне менталиста, да ти пребацим...само торент пусти ноћу :) немам нерава да чекам седмично или дневно неку епизоду...ја то поскидам и за пар дана одгледам све :) и ја сам стално пре фокс гледала и те што велиш кратке серије, али нама фокс укинули.

< Poruku je uredio Наташица -- 24.2.2014 14:35:19 >

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 915
24.2.2014 14:36:25   
Trcosava
Natašice, ovo su sve smuti pa prospi serije što ja gledam user posted image

Manje više sve na istu foru. Akcione (nope,nisu švedski akcioni), te detektivi, te heroji... hhahaha

Auuu kad reče heroji - odgledala sam i Alphas i Breakout kings. Gledali smo i Alcatraz - šteta što nema više.

Od komedija jedino što smo mm i ja ''otpratili'' je Scrubs. Komedije slabo gledam.

Setiću se ja još neke hahahah

Razmišljam se da li da skidam ovu neki novu Ravenswood. Vidim da treba da počne i neka Salem...

Uglavnom te supernatural i sci-fi gledamo.

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 24.2.2014 14:38:06 >

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 916
24.2.2014 14:44:20   
Mama.Veki

IZVORNA PORUKA: Наташица

имам све сезоне менталиста, да ти пребацим...само торент пусти ноћу :) немам нерава да чекам седмично или дневно неку епизоду...ја то поскидам и за пар дана одгледам све :) и ја сам стално пре фокс гледала и те што велиш кратке серије, али нама фокс укинули.

ha ha neka hvala, zeznula sam se tako par puta, pocnem da gledam jednu za drugom, ne mogu da prestanem, i ostanem cele noci, pa sutradan ko zombi setam.
Ne bi mi smetalo po cele noci da gledam, ali obaveze ne pitaju...
Ovako mirna glava, kad nacekam nacekam user posted image

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 917
24.2.2014 14:44:35   
Наташица
ух, што ме сад бомбардујеш серијама...user posted image управо скидам Arrow, True Detective ћу сачекати да сезона изађе па скидам. Breakout Kings генијална, гледала и просто ме одушевила.
Scrabs гледали, посебно муж. тако се слатко смије кад их гледа :)
ове што требају да иазђу нисам видјела до сада, мада ова Ravenswood би могла да буде јако занимљива.

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 24.2.2014 15:07:38 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 918
24.2.2014 14:47:31   
Наташица
вeки, знам, али мени ђаво мира не да....после све сањам серије. :)
кад дође финије вријеме, нема гледања до следеће зиме (надам се) :)

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 919
24.2.2014 15:07:18   
Trcosava

True detective koliko me vuče da je gledam, toliko me i smori i onda se ja nerviram što me smara, a skinem svaku epizodu user posted image

Izvinjavam se - kreten umesto da citiram, greškom sam išla na uredi. Koji sam debil

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 920
24.2.2014 15:11:54   
Наташица
видјећу како ће се мени свидјети.
е драга, нема појма да би сконтала да си као уређивала поруку. тако да опуштено. user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 921
15.9.2014 19:20:24   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

True detective koliko me vuče da je gledam, toliko me i smori i onda se ja nerviram što me smara, a skinem svaku epizodu user posted image

Ček, ček, jel to Matthew McConaughey i Woody Harrelson igraju ili sam nešto pogrešno izguglala?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 922
15.9.2014 19:21:21   
dunja RR
Kiling i dalje omiljena, ali nikako da pohvatam novu sezonu, nema se kad user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu blesavko)
Direktna veza do poruke: 923
15.9.2014 19:24:06   
wivern
Mrtva trka izmedju The Killing i True detective.
Dunjci jel nova sezona krenula od avgusta sada?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 924
15.9.2014 19:57:22   
Mala Elena
Ponovo se od 19.septembra emituje Sulejman velicanstveni !user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here