Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 22.2.2010 23:11:23
|
|
|
|
bratzz
|
Optimista. tako mi je mnogo lakse da kad dodju losi dani uspem da pobedim tugu i guram napred. Iz skoro svake situacije je moguce izaci kao pobednik.
|
|
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 23.2.2010 8:27:39
|
|
|
|
bebironcic
|
Ja sam veciti pesimista
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 23.2.2010 9:39:34
|
|
|
|
*Alexx*
|
Kao mlađa sam bila večiti pesimista, toliki da sam nervirala ljude oko sebe. Sad sam prosto realna. Vidim i pros i cons.
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 23.2.2010 10:44:33
|
|
|
|
kleopatra*
|
Optimista
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 11.3.2010 20:12:49
|
|
|
|
New Mom
|
Večiti optimista! Čaša je uvek polu puna!
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 11.3.2010 20:14:48
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Kao mlađa sam bila večiti pesimista, toliki da sam nervirala ljude oko sebe. Sad sam prosto realna. Vidim i pros i cons. Spadam u ovu grupu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 11.3.2010 20:15:09
|
|
|
|
Anitaaa
|
rekla bih optimista ali procenite sami
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 11.3.2010 21:58:42
|
|
|
|
engimengi
|
Optimista skroz!!
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 11.3.2010 22:00:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Naravno optimista
|
|
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 12.3.2010 8:54:18
|
|
|
|
pepino
|
Nekad jedno,nekad drugo,bila sam prije vise pesimista,sad radim na tome da to promjenim koliko mogu!
|
|
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 12.3.2010 8:57:03
|
|
|
|
Mari86
|
Definitivno optimista
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 25.11.2013 10:55:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uvek i samo Optimista, ne zelim da razmisljam o negativnim stvarima . Cak i kad sam bila jednom prilikom loseg zdravstvenog stanja ni jendog momenta nisam bila pesimisticna niti bi se to moglo videti po meni. Zivot je suvise tezak sam po sebi, mnogo mi je lakse nositi se sa problemima kad sam pozitivna!
|
|
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 25.11.2013 10:58:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
nasmejani nepopravljivi PESIMISTA da da ja sam pesimista. Ja uvek vidim najgori ishod svega. Uvek se brinem sto bi se reklo zabadava. Ali se uvek i smejem pa ljudi steknu utisak da sam optimista
|
|
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 25.11.2013 11:02:59
|
|
|
|
Didy
|
Ja sam večiti optimista. Uvek stvari vidim u bojama i čak i kad mi neko iznosi dokaze za neke ružne stvari, ja želim da verujem da to nije tako.
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 25.11.2013 11:05:10
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam persimista mada se to na prvi pogled ne bi moglo zaključiti...u kontaktu sa problematičnim roditeljima i decom uvek se trudim da ih shvatim i da im pomognem jer smatram da svako zašto ima i svoje zato....
< Poruku je uredio vikiveki -- 25.11.2013 11:06:42 >
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 25.11.2013 11:06:45
|
|
|
|
New Mom
|
Kod mene je casa uvek polupuna. Cak i kad nemam uporiste u realnosti za to.
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 26.11.2013 15:35:21
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam optimista,mm je pesimista i to me kod njega izludjuje.
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 26.11.2013 15:42:10
|
|
|
|
Anoniman
|
ja se deklarisem kao optimista, al me u posledne vreme drmaju neke pesimicne note jer osecam kao da nista nije u mojim rukama.
|
|
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 14.9.2014 15:51:18
|
|
|
|
wivern
|
Optimista.
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 14.9.2014 15:55:21
|
|
|
|
branki*
|
optimista,uglavnom.
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 14.9.2014 17:26:13
|
|
|
|
Anoniman
|
pola - pola u nekim situacijama optimista, a nekada pesimista
|
|
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 14.9.2014 17:29:39
|
|
|
|
dunja RR
|
Me too. IZVORNA PORUKA: Didy Ja sam večiti optimista. Uvek stvari vidim u bojama i čak i kad mi neko iznosi dokaze za neke ružne stvari, ja želim da verujem da to nije tako.
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 14.9.2014 17:33:52
|
|
|
|
Klarita
|
U 99% situacija optimista
|
|
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 14.9.2014 17:46:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Vala ni jedno ni drugo. Ja sam realista
|
|
RE: Optimisti ili pesimisti? 14.9.2014 17:47:37
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Vala ni jedno ni drugo. Ja sam realista Dobro receno,mada svi taj moj realizam vide kao pesimizam
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
Anketa
Branko (
70%)
(
24%)
Ukupan broj glasova: 79Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!