|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Septembarski baRR
13.9.2014 7:36:08   
big mum
IZVORNA PORUKA: Nada RR

Sanjice,trenutno ne pada ali je nocas bilo strasno.Sad ide voda preko ulice,par metara od mog dvorista.
Iznosila sam pola noci alat I stvari iz garaze . Mm na terenu.

Nado drga pa neće valjda opetuser posted image

I kod nas je sinoć bilo strašno,duvao je jak vjetar,kiša, grmljavina.Moja prijateljica umalo stradala.Krenula u podrum da odnese mačka ,upalila svjetlo i skontala da se nalazi u vodiuser posted image Metar vode u podrumu.Jadan narod majko milauser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 576
13.9.2014 7:36:39   
milicicak
Jutar u kafanu :)
Uh, Nado, strasno...
Mini buba i ja same, mm popravlja auto... Bauljam po kuci dok se kafa ne skuva, okasnilo se sinocuser posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 577
13.9.2014 7:45:50   
Torbica
Moji svi spavaju a ja se prevrcem u krevetu od 7.... Ne vredi, ustala, jutrooo!
Nado user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 578
13.9.2014 8:18:00   
milicicak
Mini buba jede pastetu, pardon, namaz od pecuraka, ja srkucem kafu i razmisljam stavda kuvam danas... Ne ide mi se na pijac... Valjalo bi i prozore oprati... Mislim da cu da vodim dete u parkicuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 579
13.9.2014 8:29:42   
serpica
Dobro jutro,cele noci nisam spavala,ubija me glava,user posted image da se spremimo i idemo u selo malo da odmorim ako mogu.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 580
13.9.2014 8:32:31   
Mala Elena
Jutro! Evo sada pustam tv da vidim o kakvom se nevremenu radi ...user posted image
Kako ste spavale ?

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 581
13.9.2014 8:37:41   
Trcosava
Jutro u kafanu!

Pije se kafica, morala sam kuvam odvojeno kafe, da popijem kao čovek veeeeeeliku šolju!

Inače ništa novo. Nado nadam se da neće više kiše.

Kod nas su najavili čini mi se za prethodnu noć poplave u područjima gde inače plavi i navodno će krka da plavi gde i ne plavi. Videćemo danas vesti šta kažu.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 582
13.9.2014 8:44:13   
branki*
dobro jutro...
sad cu da pustim tv da vidim sta se desava..kod nas sunce.
malo duze spavali,cak do pola 8!dorucak..sad tek pijem kafu..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 583
13.9.2014 8:55:22   
Olga75
mi se jos vucemo po kuci user posted image
matori otisao nekim svojim poslom a mi smo slobodne do poslepodne
sta cemo sad pojma nemam user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 584
13.9.2014 8:55:37   
Torbica
Ja cu sa mojima napolje, kod nas je lepo vreme. Ovo dvoje velikih ustali, beban jos dzonja

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 585
13.9.2014 11:13:24   
emicaa
da vam mahnem i ovde,kod nas prije sat bilo 11 stepeni,da li je ovo vrijeme normalno pitam se ja.bebana mi bojkotuje obucu,skida carape,pokusava i stramplice a o cipelicama da ne pricam,savije prstice pa joj ne mogu ni obuti.
pije mi se kafica a ne mogu sama

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 586
13.9.2014 11:18:27   
Klarita
Ma sta je ovo? Gde ja zivim, brate mili? Kod nas bre sve vreme lepo vreme user posted image Mislim ako je i treba nam...nego ne mogu da prestanem da se cudim...

Ajmo, sipajte da popijem nesto s nogu, pa odoh da se cerupamuser posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 587
13.9.2014 11:29:43   
anita
Helloooo u kafanicu. Ja se spremam da idem do grada da se vidim sa koleginicom. Ovde je sunce, bas je lepo vreme.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 588
13.9.2014 11:31:18   
Mala Elena
Kod nas sinoc padala kisa, pola mi vesa pokislo dok sam ukapirala....inace, sada tmurno ali sparno, verovatno cemo jos malo u setmju...mala se sva preznojilauser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 589
13.9.2014 21:29:59   
Janncica
Je l se pije nesto ovde? Ko je za sankom?user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 590
13.9.2014 21:32:06   
Anoniman
Ja bih jedan bambususer posted image

(odgovor članu Janncica)
  Direktna veza do poruke: 591
13.9.2014 21:34:11   
serpica
jjedva uhvatih net samo da vam mahnem s planine ovde zima

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 592
13.9.2014 21:43:19   
Janncica
Masemo i mi tebi serpi user posted image user posted image
mimahana i ja cu jedan,mada bih mogla i nesto zesce da drmnem na brzaka. Kanem se da ribam kupatilo.Nesto mi se ne da. I spava mi se.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 593
13.9.2014 21:53:48   
Olga75
vece user posted image
moja zver spava , isla je danas na aikido ( kajkido kako ona kaze )
mi se pomalo smirili i cekamo ponedeljak , ufff bas sam se naostrila
a umorna sam iako nista danas nisam radila

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 594
13.9.2014 22:02:52   
17 joka
ahoooj drage moje, ja sam se danas toliko umorila da bi mi jedna kafa tako prijalauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 595
13.9.2014 22:07:48   
Janncica
Joko user posted image izvoli... user posted image
Uh...meni se sve mulja po stomaku.U ponedeljak idemo da J vadi krajnike.Znam da je rutinska operacija,ali mi se sve skupilo nekako.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 596
13.9.2014 22:19:21   
17 joka
Jancice, hvala draga

verujem da nije svejedno, ali bar znas da se posle nece muciti, brzo to prodje, videces bice sve dobrouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 597
13.9.2014 22:24:20   
Žapkić
E, žeMske, ja samo da vas pozdravim, dok čekam da se Tina umilostivi i da završi sa večerom, pa da legne.

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 598
13.9.2014 23:56:38   
Anoniman
I ja vas pozdravljam, totalno sam bezveze, uspavala unu,mm vec odavno spava, pa i ja odoh da zagrlim krevetuser posted image

(odgovor članu Žapkić)
  Direktna veza do poruke: 599
14.9.2014 0:09:51   
Torbica
Odradila sam sta je trebalo, sad jos tusiranje...

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here