|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimnica
8.7.2014 12:24:06   
Olga75
rastopis ga u malo soka i onda umesas u voce dok se kuva
ja sam ga stavila pa sa njim kuvala jos neko vreme , mozda zato nije zgusnuo user posted image
pise na kesici uputstvo ali ja sam premudra ovako uradila pa mi curi sad to user posted image

_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 601
   RE: Zimnica
8.7.2014 12:43:38   
Adriana83
Na jedan kg voca se stavi kesica dzemfiksa pomesanog sa par kasika secera. Onda stavis da se kuva dok ne provri.Kad provri dodas ostatak secera i kuvas 1-2 minuta,da vri. Vruce sipas u vruce tegle.Meni nikad nije omanuo.Zelira se tek kad se ohladi,bude tecno kad sipas u tegle.

< Poruku je uredio Adriana83 -- 8.7.2014 12:44:52 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 602
   RE: Zimnica
8.7.2014 23:05:36   
Biserce
USPELA SAAAM!!!
Na 2kg izgnjecenih i ocedjenih visanja stavila sam skoro 2kg secera(mnoogo je slatko, dovoljno je 1.2kg) i ostavila par sati. Ponovo iscedila i stavila da se kuva. Pustilo je skoro 1.5l soka koji sam odlila, pa videvsi da ce zagoreti, vratila:D, krckalo se sat vremena, onda sam malo mutila i dodala 100g cokolade(mm nije uzeo starkovu nego neku bzv, tako da se slabo oseca) i sipala u tegle...SUPER JE!
Ostalo mi je i 8l sirupa, a
napravila sam i visnjevacu, javljam krajem avgusta kakva je.

_____________________________

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 603
   RE: Zimnica
12.7.2014 12:41:54   
minnica
Krčka se džemić od domaćih smokava! user posted image

_____________________________

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 604
   RE: Zimnica
27.7.2014 15:13:55   
Biserce
Gotov dzem od kajsija...fenomenalan je!

_____________________________

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 605
   RE: Zimnica
27.7.2014 22:27:23   
Dani.kv
I mi smo napravili prvu turu dzema od kajsija i kompot za bebe

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 606
   RE: Zimnica
27.8.2014 15:21:24   
nata11
Neki provereni recept za peglane paprike? user posted image

_____________________________





(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 607
   RE: Zimnica
27.8.2014 15:25:02   
Milagros

IZVORNA PORUKA: Biserce

USPELA SAAAM!!!
Na 2kg izgnjecenih i ocedjenih visanja stavila sam skoro 2kg secera(mnoogo je slatko, dovoljno je 1.2kg) i ostavila par sati. Ponovo iscedila i stavila da se kuva. Pustilo je skoro 1.5l soka koji sam odlila, pa videvsi da ce zagoreti, vratila:D, krckalo se sat vremena, onda sam malo mutila i dodala 100g cokolade(mm nije uzeo starkovu nego neku bzv, tako da se slabo oseca) i sipala u tegle...SUPER JE!
Ostalo mi je i 8l sirupa, a
napravila sam i visnjevacu, javljam krajem avgusta kakva je.

a šta si ti to pravila pa stavljaš i čokoladu?

_____________________________

Živim za moju dječicu i za bolje sutra!!!

(odgovor članu Biserce)
Direktna veza do poruke: 608
   RE: Zimnica
2.9.2014 11:25:08   
nata11
Gotov ajvar i boranija. Sledece su peglane paprike i seckane za przeniju.

_____________________________





(odgovor članu Milagros)
Direktna veza do poruke: 609
   RE: Zimnica
6.9.2014 13:58:35   
Štetica
Jel ima neko recept za barene paprike sa senfom?


_____________________________

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 610
   RE: Zimnica
6.9.2014 13:59:52   
branki*
nemam recept,al znala sam da si ti u ovoj temiuser posted image

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 611
   RE: Zimnica
6.9.2014 14:55:38   
Mala Elena
Jel neko spremao sirup od limuna a da mu je dobro ispao, ili neki drugi sirup a da je moguce sada ga napraviti?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 612
   RE: Zimnica
6.9.2014 19:26:21   
nata11

IZVORNA PORUKA: Štetica

Jel ima neko recept za barene paprike sa senfom?



Stetice mogu sutra da ti nabavim. To sprema moja mama.

_____________________________





(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 613
   RE: Zimnica
6.9.2014 20:05:54   
Sanchy
IZVORNA PORUKA: Štetica

Jel ima neko recept za barene paprike sa senfom?


5 kg ociscene paprike iseci na trake ili rezance,bariti u 1l vode,1/2l sirceta,8 kasika secera,5 kasicica soli.Kad provri staviti papriku da baci kljuc i vaditi da se ocedi.U tiganj ili neku plicu serpu sipati 1/2 l ulja dobro zagrejati pa dodati papriku ,prziti 15 min uz stalno mesanje.Skloniti sa vatre i dodati 600gr senfa i 1/2 kesice konzervansa .Sipati u vruce tegle.


< Poruku je uredio Sanchy -- 6.9.2014 20:07:03 >


_____________________________

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 614
   RE: Zimnica
6.9.2014 23:22:20   
Štetica
Sanchy hvala za recept.
Ja sam to pravila prosle godine,al recept je nestao negdeuser posted image

_____________________________

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 615
   RE: Zimnica
6.9.2014 23:32:15   
Sanchy
Nema na cemu,ja obozavam senf i papriku pa mi je ova kombinacija za zimnicu superuser posted image

_____________________________

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 616
   RE: Zimnica
6.9.2014 23:35:22   
Torbica
Njam, i ja volim!

_____________________________

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle


(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 617
   RE: Zimnica
13.9.2014 20:45:45   
nata11
Jel zamrzavate jabuke i kako? Naseckala bih na kriske za kolac ..

_____________________________





(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 618
   RE: Zimnica
13.9.2014 20:50:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: nata11

Jel zamrzavate jabuke i kako? Naseckala bih na kriske za kolac ..


Ja ih izrendam za lenju pitu ili burek sa jabukama,popakujem u kese i zamrznem.

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 619
   RE: Zimnica
13.9.2014 20:51:15   
Misha i Ljisha
rendane se zamrzavaju, na kriske i na druge nacine nisu lepe. a rendane lepo za kolace. Inace jedino ako nisu vase jabuke neprskane ja ne bih stavljala u zamrzivac jer jabuku imas da kupis preko cele godine a deci ionako ljustis za kolace ionako rendas. Tako da mislim da je to onako uzaludan posao (kazem jedino ako su vase neprskane onda mi je ok)

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 620
   RE: Zimnica
13.9.2014 20:55:04   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Jel neko spremao sirup od limuna a da mu je dobro ispao, ili neki drugi sirup a da je moguce sada ga napraviti?


Nije bas sirup ali ja stalno pravim limunadu rastvara se pola pola (pola limunada pola voda).Ako hoces da ti napisem receptuser posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 621
   RE: Zimnica
13.9.2014 21:11:02   
Mala Elena
Ehehej, veselice , napisi mi..ako si pravila i dobro je ispao to mi je sigurnije nego da skinem sa neta!user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 622
   RE: Zimnica
13.9.2014 21:12:16   
nata11

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

rendane se zamrzavaju, na kriske i na druge nacine nisu lepe. a rendane lepo za kolace. Inace jedino ako nisu vase jabuke neprskane ja ne bih stavljala u zamrzivac jer jabuku imas da kupis preko cele godine a deci ionako ljustis za kolace ionako rendas. Tako da mislim da je to onako uzaludan posao (kazem jedino ako su vase neprskane onda mi je ok)


Pa i u pravu si. Sto bih ljustila, rendala kada ih ima uvek.



_____________________________





(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 623
   RE: Zimnica
13.9.2014 21:17:09   
emicaa
Ja ću sledeće sedmice pekmez od šljiva,iako imam još dosta od prošle godine napraviću opet.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 624
   RE: Zimnica
13.9.2014 21:17:13   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Ehehej, veselice , napisi mi..ako si pravila i dobro je ispao to mi je sigurnije nego da skinem sa neta!user posted image

1 kg limuna dobro oprati i iseckati u secku.Staviti u vecu serpu ili vanglu(od 10 12 l zapremine) dodati 3 kg secera(mozes i vise jer sto vise secera to je gusci sirup),4 limontusa i preliti sa 7 kg vode.Povremeno promesati i ostaviti 24 h da odstoji.Procediti na cediljki i puniti staklene flase.Od ove kolicine limuna i vode dobije se 10 l soka.Ako zelim mozes staviti i neku kesicu vanilin secera ili jednu pomorandzu,sve po ukusu.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Salata sa kukuruzom i crvenim pasuljem
Ringerajin kuvar: Trcosava
Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here