Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 20:19:49
|
|
|
|
milicicak
|
Sva sam nesto bezveze... Bili kod mame na rodjendanu, uobicajena ogromna kolicina novih djakonija, uobicajen razgovor za stolom, a opet nista nije isto i nista nije kako treba... A onda je mini buba u kolima na putu do kuce izrecitovala spisak stvari koje ce moci da jede kad poraste... U stvari, malo mi se
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 20:30:21
|
|
|
|
anita
|
Srecno !!!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 20:33:29
|
|
|
|
17 joka
|
Milicicak
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 20:35:21
|
|
|
|
17 joka
|
Nervozno
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 20:38:00
|
|
|
|
Olga75
|
paa , besno , tuzno , agresivno Mariju su danas cetiri decaka istukla u vrticu ko zna sta cu u ponedeljak da uradim psihopate , njih cetvorica na nju jednu
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 20:48:59
|
|
|
|
branki*
|
milicicak bice bolje.. olga, ,za svoje dete uradi sve sto mozes! ja se osecam pospano malo i malo gladno.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 20:49:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Olga, strasno , sto se to desilo?
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 20:54:06
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR paa , besno , tuzno , agresivno Mariju su danas cetiri decaka istukla u vrticu ko zna sta cu u ponedeljak da uradim psihopate , njih cetvorica na nju jednu Olga, kako ces docekati ponedeljak, proci ce te bes, ja bih reagovala brzo, da bar bes iskalim. Bas sam se razbesnela sad. Pa zar nasu zvercicu, onu neznu plavusicu, A. dosla sam da kazem da se osecam na znoj, palacinke, zaprsku i cigare i kafu
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 20:56:14
|
|
|
|
Olga75
|
pa zvala sam ja odmah i drala se na vaspitacicu otvorila sam i temu o vrsnjackom nasilju a u ponedeljak cu konkretne mere da preduzmam pa ako nekome nesto padne na pamet nek mi kaze , molim vas jer ja sam jos u afektu
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 21:05:55
|
|
|
|
nata11
|
Boze kakva deca, neverujem. Olga trazi sastanak sa decom tih roditelja.
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 21:23:42
|
|
|
|
Mala Elena
|
Po onoj reklami- kao da me je pregazio voz , kao da me je poplava izbacila. ... Stala pred ogledalo i ne verujem kakva mi je frizura ! I besna sam i zatecena zbog ovog nasilja.
< Poruku je uredio Mala Elena -- 12.9.2014 21:25:23 >
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 21:25:55
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Trenutno mi nije bas najbolje. Puls mi je 90 pa mi smeta. Prirodan puls mi je 50.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 22:09:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Umorno, i tuzno zbog ovog sto se desilo zvercic, ruzno je da decaci tuku decake, a kamoli devojcice
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 22:14:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Umorna i nervozna. Joj malena Marija Tek sad citam. Boze, Boze kuda ide ovaj svet. Mora to da se sasece u korenu. I te vaspitacice sta rade dok neki decaci maltretiraju devojcicu.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.9.2014 22:16:01 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 22:16:57
|
|
|
|
minnica
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR paa , besno , tuzno , agresivno Mariju su danas cetiri decaka istukla u vrticu ko zna sta cu u ponedeljak da uradim psihopate , njih cetvorica na nju jednu Ovo zahteva vanredni roditeljski sastanak uz prisustvo pedagoga i psihologa.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 22:18:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Olga strasno Kako je Marija? Dusa mala
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 22:27:35
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR paa , besno , tuzno , agresivno Mariju su danas cetiri decaka istukla u vrticu ko zna sta cu u ponedeljak da uradim psihopate , njih cetvorica na nju jednu Razumem te Olga u potpunosti jer se i ja osecam jako nervozno zbog tog nasilja. Zamisli molim te cetiri decaka na nju ,strasno... Kako je sada Marija,kako se oseca i da li je povredjena...? Inace sam bezveze i tuzna ...
< Poruku je uredio Bibilib -- 12.9.2014 22:30:53 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 22:50:08
|
|
|
|
NadaR
|
Jako sam tuzna zbog toga sto se desilo nasoj miloj Zvercici . Usput sam I prilicno uplasena jer kisa lije ,ne prestaje ,voda raste a M I ja sami. :(
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 22:53:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nado zar opet?
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 23:36:51
|
|
|
|
Dani.kv
|
Olga ljubi zvercicu i pusti joj nokte pa neka ih izgrebe drugi put. Dusa mala
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 23:38:24
|
|
|
|
bubulence
|
uplaseno
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 23:38:43
|
|
|
|
Žapkić
|
Olga, uffff. ja te potpuno razumem... Nado, šta da ti kažem... držite se!!!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 23:42:41
|
|
|
|
17 joka
|
Olga, strasno, zvercicu puno, nadam se da je dobro ja da sam na tvom mestu svasta bih uradila i rekla Bubi sta je bilo? Nado, nadam se da ce se smiriti ovo ludo vreme i da ce sve biti dobro
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 23:46:13
|
|
|
|
Žapkić
|
Joj, ja sam upravo dobila poruku koja mi je toliko popravila raspolozenje, da vam ne mogu opisati kako sam srećna!!!
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 12.9.2014 23:50:29
|
|
|
|
Olga75
|
hvala vam drage moje sirota zvercica spava a ja sam se malo smirila ali i dalje ne mogu da verujem i da vam kazem jedva cekam ponedeljak
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.