|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rođendanske torte
12.9.2014 9:00:55   
Peace*
Marko je slavio 4ti rođ, imao je plazmu, oblik Munja.

user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1676
12.9.2014 9:03:27   
Trcosava
Žene, treba mi savet. OVaj put krećem dosta ranije sa akanjem torte user posted image

Elem i dalje su angry bird aktvine, čak više nego ikad i sad se razmišljam da joj pravim 3d tortu. Omiljena ptica joj je bomba (ona crna okrugla) i razmišjlam se da li da je pravim kao loptu baš ili kao poluloptu.
Obrni okreni, treba mi opet neka torta ala plazma. Da mogu da natrpam u jednu činiju, pa još jednom preko.

Recepte na sunac molim vas user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1677
12.9.2014 9:11:00   
Torbica
Ja uglavnom pravim klasicne sa korama, i ove godine je bila jedna od torti Didy - Nesquik torta. preukusna, brzo se pravi. A za te plazma torte samo je pitanje sta vise voli i tog sastojka stavis vise, meni su svi ti recepti isti. Imam jedan recept od stare gazdarice, zove se lubenica torta, bas zato sto se prevrne iz serpe. Mada se i tu ispece biskvit, isece na kocke i doda sto cuda i sve izmesa. Odlicna je, meni je ostalo u secanju da idu sveze narandze unutra. Lepa je osvezavajuca. Ako ti zvuci zanimljivo, otkucacu.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1678
12.9.2014 9:13:28   
Peace*
Meni zvuči zanimljivo, posebno ako postoji mogućnost da u nju ne ide mlečno. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1679
12.9.2014 9:22:58   
Trcosava
Torbice iskucaj, bitno mi je samo da može da se pravi rukama, ako me razumeš. Mislim mogu da ti slikam ja tu vanglu da me bolje razumeš heheh

Ukus same torte njoj i nije toliko bitan jer inače nije neki zaljubljenik u torte. Više je njoj do oblika (a meni do ukusa i pravljenja)
Daj recept i kad imaš vremena iskucaj, pa će se još neka javiti sa idejom. A već ću posle izabrati šta mi je najlakše i najlepše po ukusu.

A krenula sam i sa projektom za rođendansku 'tortu' u vrtiću. Sad ne možemo više da nosimo kinder jajca, frutabele i sl već suvo voće. I razmišljala sam da napravim neku kartonsku tortu u obliku jabuke, pa unutra da stavim svo to suvo voće. Onako u kesicama. Ljudi jeedna slika je izašla. I to je mini izdanje od onog kartona od toalet papira. Ali mi je dalo ideju, pa ću koristiti hamer u boji i naravno veća razmera user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1680
12.9.2014 9:24:50   
branki*
trco,ti pravis projekat ko da zidas kucu,hamer i cudauser posted image !
ne znam,ja nisam neki majstor,napravila bih neku verziju plazme,ubacila u nju svasta i eto..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1681
12.9.2014 11:47:25   
Žapkić
Trcka, ti si ove godine baš poranila!!! user posted image user posted image user posted image
Pogledaj na FB Tininu tortu u obliku bubamare koju sam joj pravila prošle godine za rođendan. Ako ti odgovara tako nešto (naravno-ti pravi sa ptičicama-oblik je bitan)-poslaću ti recept.

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1682
12.9.2014 12:10:47   
anita

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Žene, treba mi savet. OVaj put krećem dosta ranije sa akanjem torte user posted image

Elem i dalje su angry bird aktvine, čak više nego ikad i sad se razmišljam da joj pravim 3d tortu. Omiljena ptica joj je bomba (ona crna okrugla) i razmišjlam se da li da je pravim kao loptu baš ili kao poluloptu.
Obrni okreni, treba mi opet neka torta ala plazma. Da mogu da natrpam u jednu činiju, pa još jednom preko.

Recepte na sunac molim vas user posted image

Trco evo jednog recepta koji ja cesto koristim kada pravim torte u raznim oblicima.

Keks torta
U 1l mleka skuvati 2 pudinga od vanile.
Posebno umutiti 1 margarin sa 250gr. secera u prahu i sjediniti sa prethodno hladjenim pudingom.
U vecoj posudi izmrviti 400gr.keksa, zatim dodati 100gr. seckanih oraha ili lesnika, 200gr zele bombona i sve sjediniti sa prethodnom masom ( puding )
Napraviti zeljeni oblik i filovati sa 200gr slag kreme.

E sad ja neki put ubacim malo visnjica, mozes da ubacis seckane krem bananice, suvo grozdje ili nesto po tvojoj zelji.
Torta se bas brzo pravi a i ukusna je.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1683
12.9.2014 12:12:34   
Trcosava
E ove godine neće biti takav projekat za vrtić jer nema pojedinačnog suvog voća. Tako da ide sve u jednu ''kantu''. E sad napravi kantu da lepo izgleda user posted image

Svake godine pravim te kartonske torte za vrtić jer tamo ima drugare, a ne druže se van vrtića i nema ko da joj dođe. Ovde rodbine nema. I onda hoću da u vrtiću ima lepo.

E sad Žapkić, gledam slike - jel to ona bela sa nekim bubamaricama gore? Kažem, prošle godine sam pravila plazmu koju ja znam (čokoladne bananice, žele bombone, mogu da se ubace i orasi, lešnici... po želji i dodaje se fanta ili mleko.. )
Iskreno mrzi me da kopam po netu, a ovde ću dobiti proveren recept. Zato ovde tražim. Ne mora da bude plazma - bilo koja koja se lako oblikuje.

Anita - hvala, pribeležena. Zvuči kao plazma, samo što ima puding.

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 12.9.2014 12:19:47 >

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1684
12.9.2014 12:34:50   
Torbica
LUBENICA TORTA

Ispece se piskota i kada bude gotova isece na kockice. Trco, ovo moze komotno da bude plazma izlomljena na komade. Jedna piskota od 6 jaja je otprilike 400 gr keksa. Pskota (6 jaja, 6 kasika secera, 6 kasika brasna, 6 kasika vode, prasak za pecivo. Odvojiti zumanca i belanca, posebno umutiti zumanca sa secerom, dodati vodu, brasno, pzp i na kraju lagano umesati sneg od belanaca)

2 pudinga od vanile zakuvati u 7.5 dcl mleka. Ohladiti.
Umutiti 250 gr margarina (ja bih maslac, margarin ne koristim) sa 250 gr secera u prahu i ovo spojiti sa ohladjenim pudingom.
Dodati 250 gr mlevenih oraha, 200 gr suvog grozdja, 4 narandze iseckane na kockice.

Uzeti serpu od 3 litre namazati je margarinom i usuti masu u nju. Ostaviti preko noci a sutradan malko podgrejati tek da moze da se prevrne na tacnu i filovati odgore sa 2 slaga umucena sa 3 dcl mleka.

Peace, za tebe bi moglo da se skuva 3 pudinga od vanile u 1 litri necega sto smete (neko od biljnih mleka) i da izostavis maslac.

Ovo je inace stari dobri recept moje gazdarice Gizike sa kojom sam i dalje u kontaktu, odlicna je torta!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1685
12.9.2014 13:39:51   
veselicaa
Imam ja jedan divan recept za tortu koja se oblikuje rukama,ja sam od nje pravila cerkici onu barbika tortu,mislim dole kao torta okrugla a odozgo se stavi prava lutka barbika i onda se lepo ukrasi,Torta se zove tigar torta-ispece se biskvit isecka na komadice a posebno se skuva fil od zumanaca na pari doda se cokolada,orasi,puter i sve se pomesa sa iseckanim biskvitom.Mnogo je ukusna a deci se svidja jer kad se sece ima izgled kao tigrove sare.Ako nekome treba recept napisacu ceo user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1686
12.9.2014 13:59:52   
Trcosava
Torbice, Veselice hvala

Zapisala i ovo, mada meni ovo liči na onu gore od Anite user posted image

Ana nešto ne voli višnje (ja ih obožavam) i pada mi na pamet i ananas da bi možda stavila... Ne znam. Srećom pa pitah na vreme haha imam ja ihahaj vremena da nakupim recepata.
Pričala sam i sa Wiki - da li bi možda mogla pesak torta ha? Pa da bude polulopta?

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1687
12.9.2014 16:37:20   
isidora88
ja sam pravila super tortu, narendaju se jabuke, pomesa sa mlevenim keksom, umesi se i oblikuje (ja serpu oblozim kesom pa na dno stavim kao koru,voce, kora, prevrnem serpu posle par sati i ukrasim slagom ili cokoladom), dodaju se banane ili voce po zelji, brzo se pravi, ukusna je, zasitna, za decu pun pogodak
detaljan recept moram potraziti ako bude nekom trebalo nek javi

< Poruku je uredio isidora88 -- 12.9.2014 16:42:07 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1688
12.9.2014 16:39:09   
Trcosava
Isidora to interesantno zvuči! Daj recopis na videlo!!!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1689
12.9.2014 16:41:34   
Žapkić
Trcka, nije ta. Nije u albumu gde su Tinine torte, nego, mislim da je u albumu "Dodavanje sa mobilnog telefona". Ako ne uspeš da nađeš-napiši mi ovde, a ja ću da ti pošaljem slike u inbox na FB

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1690
12.9.2014 16:42:37   
isidora88
evo samo da iskopam pa kucam ovde

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1691
12.9.2014 16:46:51   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Trcka, nije ta. Nije u albumu gde su Tinine torte, nego, mislim da je u albumu "Dodavanje sa mobilnog telefona". Ako ne uspeš da nađeš-napiši mi ovde, a ja ću da ti pošaljem slike u inbox na FB

Našla, daj recept! Osim ako nije u 90% slična sa ovim gore navedenim. user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 1692
12.9.2014 16:53:49   
Žapkić
Nije.
Ne mogu sad-naći ću ti večeras kad uspavam Tinu. Još malo se spremamo da idemo na naš prvi trening!!!user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1693
12.9.2014 16:54:09   
isidora88
potrebno:
- 4,5 vecih jabuka (bolje kiselih)
-500gr secera u prahu
-voce po ukusu (ja stavim otprilike 4 banane, i nekad ananas, kivi)
-500gr margarina
-700 gr mlevenog keksa
-slag ili 100,200gr cokolade ako se stavlja glazura

Jabuke oprati, oguliti i izrendati na najsitnije, mleveni keks pomesati sa otopljenim margarinom i secerom u prahu.
Sve sjediniti. Dobijenu smesu podeliti na 2 dela, u serpu staviti kesu tako da cela unutrasnost serpe bude oblozena (ili jos bolje ako imate onaj kalup), staviti prvi deo pripremljene smese, poredjati voce po ukusu, staviti drugi deo smese i prekriti kesom- staviti u friider preko noci ili na par sati u zamrzivac. Pre sluzenja pripremiti tacnu i tortu prevrnuti na nju, odgore staviti slag ili glazuru od cokoladeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 1694
12.9.2014 17:57:02   
Trcosava
Sineee, koliko ispadne torta? Mnogo mi margarina tu

Ali da je zanimljiva - mmm jeste

Direktna veza do poruke: 1695
12.9.2014 22:01:40   
nata11
Ana ja sam odusevljena ovom nesquik san tortom. Bas je san a sastojci sasvim prosecni.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1696
12.9.2014 22:29:38   
branki*
evo ga recept za dacinu tortu koju narucujem kod zene za skoro svaki rodjendan,slavlje,bilo sta,super je ukus...ja nikako da se odvazim sama da je napravim.ona mi pravi meru i po..
dacina torta

< Poruku je uredio branki RR -- 12.9.2014 22:31:28 >

branki

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1697
12.9.2014 22:36:06   
Sanjica26 RR
Branki 1 kg secera. Bas je mnogo.
Smisljam sta cu za Sofijinin rodjendan. Videcu da bude sasvim nesto jednostavno

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.9.2014 22:38:14 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1698
12.9.2014 22:37:00   
Bibilib
Js sam mom sinu za prvi rodjenda pravila tortu u obliku zeke...za drugi je bila panda...za treci obicna cokoladna...a za cetvri i peti dinosaurusi posto je opsednut njima... Zao mi je sto slike ne mogu da ubacim...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1699
12.9.2014 22:41:36   
branki*
jeste slatka,sanjice,ali nije preslatka,nije otuzna.meni se puno svidja.

branki

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pšenični griz sa voćem
Ringerajin kuvar: little_one
Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR

Anketa

vaginalni orgazam
pisuljica

skoro uvek dozivim (56%)

para puta sam dozivela (26%)

nikada :( (18%)

Ukupan broj glasova: 82

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here