|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija garderoba
10.9.2014 15:47:26   
branki*
meni su obe slatke,ali mi je druga dosta lepsa,sto rece mis,bas mi je za user posted image male dame

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 526
10.9.2014 17:37:54   
anita
Meni se vise svidja ova sa tufnama.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 527
10.9.2014 20:58:33   
minnica
UM, tufnasta definitivno!

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 528
10.9.2014 21:05:25   
bubulence
UM rekla bih da je druga duza, sto je meni jako bitno za zimu. koja je marka? gde porucujes?

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 529
10.9.2014 22:42:55   
Azra_
Meni se više dopada duža, deluje mi nekako i da će biti ušuškanija devojčica u njoj i lako se kombinuje sa svim.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 530
10.9.2014 22:52:03   
Anoniman
obe su rasprodate user posted image

ostala je ova koja je slicna drugoj

user posted image

Bubi poslacu ti link na fb user posted image

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 531
10.9.2014 23:38:22   
Ana RR
UM, svaka čast, ja ne bih mogla jaknu da kupim na neviđeno. Moram da opipam koliko je topla, da mu isprobam, proverim da li ga negde steže... user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 532
11.9.2014 10:39:21   
Anoniman
E a ja njoj stalno narucujem preko neta, sada sam bila u Bg i nista mi se nije specijalno dopalo a ove neke merkam....

Sada se dvoumim izmedju ove gornje i ove

user posted image

Nextove stvari su odlicne, jesu malo skuplje, ali do sada je sve bilo ekstra kvaliteta...

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 533
11.9.2014 10:41:41   
mali_mis
Donja user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 534
11.9.2014 10:42:38   
Klarita
UM, molim te mi posalji link...Videla sam te u komentarima kod nekih zajednickih nam snabdevaca, pa da vidim, volim da uporedim cene.
Ja sam vise za tamniju, zbog prljanja. Ipak ce sad da izludi od igranja u snegu, ako ga bude, je l' te user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 535
11.9.2014 10:42:59   
branki*
hahaa,a meni je opet lepsa gornjauser posted image

branki

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 536
11.9.2014 10:45:21   
Anoniman
Klarita, odmah saljem, i ja prvo uporedim ceneuser posted image
ipak ne bude neka mala razlika
ove cizmice kod jednih 2300

kod ove 18oo

user posted image

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 537
11.9.2014 10:47:21   
Klarita
To ti kazemuser posted image
Meni ona zena na FB jeftinija od HM u Bg-u.Pa sad kad padne razvod braka, ce da budem u temu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 538
11.9.2014 10:50:17   
Anoniman
ahahhahhahhahah nemoj tako, ovu kupovinu sada finansira sveki, tako da cu ja sledeci mesec u tu tvoju temu ahahahauser posted image

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 539
11.9.2014 16:15:18   
anita
UM meni se svidja donja jakna user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 540
11.9.2014 17:05:40   
Anoniman
Narucila ovu gornju

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 541
11.9.2014 17:11:41   
branki*
super,um,bas je lepa,lepo ce joj stajati!
mi za bozu kupili ovu prosle godine,pa ce je nositi i ove zime
user posted image

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 542
11.9.2014 17:15:50   
mali_mis
branki bas je lepa jakna user posted image
Mi smo prosle godine kupili jaknicu za ovaj prelazni period, ali ove moramo zimsku, od prosle mu je mala. Plus sto moramo i duksice, pantalonice...predosecam bankrot u novcaniku.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 543
11.9.2014 17:19:04   
branki*
misu,hvala,prosle godine mu je bila veca,pa ce ove godine moci da je nosi,srecom.a,cekaju nas cizme,cipele neke za jesen,farmerke...user posted image

branki

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 544
11.9.2014 17:30:31   
lesica
Joj, ja sam ovih prethodnih dana nakupovala L koješta,,, izrasla je i sve je omalelo.
Čak sam uspela da ulovim u h&m i c&a koješta na sniženjima i akcijama ( ja idem u tc stadion, a tamo još i može da se nađe svašta) od onih opcija dobre cene, preko akcija pantalone i majica za 1200, do onih 3 za 2, a bome i u c&a je pre nedelju dana bila akcija za svaki račun preko 4000 doobija se na kasi popust od 1000 dinara, pa uzoh L jaknu sa postavom koja se skida.

Ostalo na mojoj okretnici ( specijalan pozdrav za Dunju i Dijanu user posted image ) trenerkice, kompleti helanke+tunika, neke majičice, dvoje farmerki, jedne bitlđus/ jedne crvene.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 545
11.9.2014 17:49:45   
17 joka
UM, bas su super jakne a i cizme su lude

Branki, jakna je superuser posted image

Les, ti sopingujes na veliko user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 546
11.9.2014 17:56:20   
bubulence
i mi smo Emi svasta uzeli prosle nedelje, samo jaknu nismo... dobila je prosle godine od moje rodjake, tacnije njene cerkice jaknu koja skoro da nije ni nosena, i lepa je skroz... taman bi joj bila sada za ovu godinu ali mm nece ni da cuje da nosi nesto tako nasledjeno... ja nemam neko misljenje, ne bih uzela od svakog ali za njih znam da su bas cisti i uredni, a i jakna je kao nova...
inace sam u H&M videla lepih jaknica...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 547
11.9.2014 17:58:33   
lesica
Joko, ja to u prolazu kad naletim da je ok sa cenom, a znam da treba L.
Ja se inace uzasavam ciljanih kupovina, tada nista ne nadjem i nista mi se ne svidi. Ovako kad naletim... milina.

UM mi lajki cizmice, bas bas.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 548
11.9.2014 18:28:55   
17 joka
Les, tako i ja, tako najbolje stvari i kupimuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 549
11.9.2014 18:49:53   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Joj, ja sam ovih prethodnih dana nakupovala L koješta,,, izrasla je i sve je omalelo.
Čak sam uspela da ulovim u h&m i c&a koješta na sniženjima i akcijama ( ja idem u tc stadion, a tamo još i može da se nađe svašta) od onih opcija dobre cene, preko akcija pantalone i majica za 1200, do onih 3 za 2, a bome i u c&a je pre nedelju dana bila akcija za svaki račun preko 4000 doobija se na kasi popust od 1000 dinara, pa uzoh L jaknu sa postavom koja se skida.

O pa Lesi, mi mozemo da se upoznamo, ja cesto tamo idem. ..user posted image sta mislis ?
Zadnji put kad smo bili, jurili smo nesto za mene a mm bio umoran pa nismo svracali u deciji deo na 3-em. Sad kad citam ove postove o snizenjima bude mi krivo user posted image Sada mi najvise treba bodica , nekako su najprakticniji a ide i hladnije vreme . Trenerkica imamo da menjamo, prsluke sa kapuljacom imamo. ..savrseno sumekani i E ih voli user posted image Carapice grilon nam trebaju, i jos po nesto ako nam se svidi.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here