Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 8:43:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mame, dobro jutro! Kafu jos ne stizem da spremim , tek kad mala zaspi. Nocas je malo ranije zaspala nego inace ali je u neko vreme pocela uplaseno da dise, pa zaustavi, pa pravi grimase ...na kraju se zaplaka bas jako da sam se iskreno uplasila u sekundi .Mozda je stomacic
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 9:09:03
|
|
|
|
Torbica
|
Dobro jutrooo!
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 9:15:41
|
|
|
|
Jole84
|
Dobro jutro mamike Ko je reko kafa?
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 9:37:59
|
|
|
|
Torbica
|
Jaaaa! Sedim ovde, a ne znam odakle da pocnem, ccccc..
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 9:48:13
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Azdajica otisao sa babom u radnju...mmmm mir i tisina Ustao je pre sat i po, i umorio me u sekundi. Sredila sudje, sad da lepo pijem kaficu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 10:05:59
|
|
|
|
Jole84
|
Torbi ista priča u kući mi je haos,al tako sam željna da malo gluvarim po forumu i popijem kafu polako. Mada noćas je mm dežurao tako da sam se naspavala posle 4 meseci
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 10:15:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nas dve smo bile do pijace. Kupovale vockice. Treba da pocnem da se spremam za sednicu o inkluziji. Torbice samo da znas bili smo svi na nekom putovanju.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 13:43:59
|
|
|
|
Torbica
|
Hihi Sanjice, svidza mi se! Odoh da pecem palacinkice mojoj bandi! Pa po njih u vrtic. Jole, bravo za tm!
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 13:55:12
|
|
|
|
emicaa
|
Mi šetale i strašno sam se smorila,vrijeme je fuj,nigje sunce i tako je sparina jedva sam disala.odo sad sa mamom i tatom na skyp da pijemo kaficu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 14:28:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
Emice , bas lepo, uzivaj ! Kako da promenim profilnu nesto nece ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 14:32:31
|
|
|
|
Peace*
|
Mora da bude slika odgovarajuće veličine inače neće.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 15:36:22
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo mame,ja rucala pa malo odmaram,nisam lose spavala a opet sam nesto bzv,mora da je pritisak TORBI kad pocinjes da radis ? EMICE kako cera sa spavanjem ?
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 16:51:03
|
|
|
|
emicaa
|
Joj ne pita,ako fino spava noću ujutru u 6 je budna,definitivno nije spavalica kao ja.u zadnje vrijeme u snu plače,baš je nešto mučim pa otiće mm do doktora da vidi kad mu ispriča to o prdenju i slabom spavanju da li da je odvedem na preglem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 19:14:02
|
|
|
|
superm
|
Gde ste mame, dobro vece!
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 19:16:43
|
|
|
|
Jole84
|
Dobro veče i od mene Danas sam malo Milu ostavila kod bake a ja sa sestrom išla u šoping. Inače je ne ostavljam nikako,jer je zadnji put na ostavljanje od pola sata,pomodrela od plakanja,baš sam se uplašila.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 21:23:06
|
|
|
|
doktorkakristal
|
EMICE mozda ima osetljiv stomacic pa je muci hrana dok se ne svari JOLE navikavaj je na ostavljanje to je moj savet bice tebi lekse ne sad po cenu histericnog plakanja ali kad god ti se ukaze prilika ja uspavala D sad da virnem sta se radi,nece me valjda opet zezati net
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 21:27:35
|
|
|
|
Torbica
|
Dobro vece! Doco, produzila sam, trenutno do 23.9 pa videcemo za dalje, nis me ne pitaj
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 21:29:09
|
|
|
|
Jole84
|
Dr sad vidim da sam malo pogrešila što se ovoliko navukla na mene,24h zajedno,nigde bez nje...pokušaću da ispravim to. Kako ste ti i pilence
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 21:34:39
|
|
|
|
doktorkakristal
|
TORBI ma samo uzivaj JOLE dobro smo ako izuzmem njene nestasluke,zivnula sam od kad je ostavljam kod mojih vikendom tada se posvetim sebi,to smo poceli negde u julu i nije bilo problema do sad ,kako se ti snalazis
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 21:38:39
|
|
|
|
Jole84
|
Jao da znaš da prija kad malo posvetiš vremena sebi. Ja za sad samo tuširanje svrstavam u to i to brzinom svetlosti. Sve je lakše sad kad je malo veća ali je zahtevnija,traži punu pažnju,sva je smešna.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 21:41:22
|
|
|
|
Mala Elena
|
Peace , samo mi ti resavas dileme, hvala Dobro vece , da uzmem da veceram . Mala se probudila, za divno cudo zaspala oko 20.30 ali evo kao da bi da se igra,, kao da je dan! Ne znam sta cu ....slomljena sam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 21:42:09
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ma oni su najveca radost jos kako rastu sve su zanimljiviji
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 21:44:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece mame, kako ste? Jole salzem se sa Docom da je polako navikavas na druge ljude i da bude bez tebe, naravno ne previse jos je mala ali po malo. Kosta mi nesto place u snu izgleda da ga ponovo muci zubic
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 21:56:13
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ah ti zubi,D izbili gornji kecevi,ona je ionako kenjkava stalno tako da vise ne znam sta je,da li zubi,da li zeludac il neke njene bube
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 10.9.2014 22:02:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Doco verujem da su zubi, slabije jede a kada ga hranim dam mu kasiku da glodje i gura je na desnu gornju stranu a na levoj je izbio zubic. Uf vise i ti zubi
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Ime za devojcicuKalina14mala pomoc oko imena :)Dunja (
37%)
Staša (
26%)
Lena (
37%)
Ukupan broj glasova: 103Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!