|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!!
10.9.2014 14:19:52   
Torbica

IZVORNA PORUKA: vonavoj

necemo da se "vadjamo" kako kaze moja cerka!
svako ima pravo da ucestvuje i pise..ja nisam naisla na los post male elene..pise po pravim temama!

..pa svugde duplo.... user posted image
Eh te cari porodiljskog odsustva pa se moze, viriti u svakoj pauzici od kojecega i predaha ovde. A jos sad i telefoni, ma nema prepreka za pisanje! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 151
10.9.2014 14:19:53   
Olga75
da ne bude zabune ja sam najstarija i to stvarno , mogla bih mozda i nekoj mater da budem
i rekoh malopre : vazno je da se lepo igramo
i tako
odoh sad po zver a vi budite dobre

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 152
10.9.2014 14:20:11   
Peace*

IZVORNA PORUKA: Olga RR

mislim da se sve objave broje
znaci kad castis kafom , sledeci post : a je l pije neko bez secera da znam kako da pristavim user posted image
vazno je da se lepo igramo user posted image

E? A ja mislila samo smisleno.
Pa odoh onda da vam kažem u drugoj temi koliko puta sam piškila, i da pristavim koju kafu. Možda napišem i šta mi se jede. user posted image user posted image

Ja samo da kažem, meni ne treba Chicco! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 153
10.9.2014 14:22:09   
vonavoj
torbice,to nisam primetila!
Olgi,mamice!user posted image
Peace,a sto nece chiccouser posted image ..hoces torbicu!e ne moze,to ide mamici!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 154
10.9.2014 14:22:48   
bubulence
bzvz , opet ce biti tenzije i svajde. vise volim kada nema nagradnih igara, onda pisu oni koji vole ovaj forum i koji ce u penziju otici sa rr...
mislim, svi mogu da ucestvuju ali je meni npr zao sto je dosla ludacica niotkuda, uzela fantasticnu nagradu koju je zasluzila wiv. kao clan rr, kao neko ko je svasta prosao u zivotu i svasta prolazio sa ostalim devojkama. nije bitno samo doci i kuckati, uzeti nagradu i nestati. bitno je IMATI GODINA KAO TORBICA, staza na rr, proci kroz razne muke sa ostalim devojkama, radovati se njihovoj sreci, ... i tsko zasluziti nagradu.
ne znam ko se prijavio za ovu nagradu, ne mogu da skontam gde to da vidim user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 155
10.9.2014 14:24:12   
Cakana84
Sada malo ja:

- Olga je objasnila, hvala joj user posted image Moze malo mleka u kafu? user posted image
- Elena, dobrodosla si kao i svako ko se uclani na RR i postuje pravila
- Torbica je vrlo svestrana osoba (nisam je upoznala, ali mi je jasno) cije su objave kvalitetne, korisne i pre svega tacne. Od nje mozemo svi da naucimo, generalno jedni od drugih, tako da nema mesta prepirkama i sl.
- ako se nekome ne dopada nagrada ili su nagrade ''onako'', moze slobodno da odustane od takmicenja i nagrade
- Bubulence, nema posebne prijave, registarcija na RR i aktivnost na celom forumu je nacin ucestvovanja.

Ima jos do ponoci. user posted image

< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 10.9.2014 14:29:05 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 156
10.9.2014 14:24:26   
wivern

IZVORNA PORUKA: Mala Elena
Za sve ove i ovakve zene , user posted image , mogu da kazem : ko ce koga ako nece svoj svoga! Mislim, da brani. Ipak ste dobre drugarice ispijate kafe.
Wivern , draga, za proslo takmicenje si razbila, verovatno ti je trebao danonocni napor , svaka cast .Ove nagrade su sitnica, sta ce to tebi. user posted image

Pa vidis i mene su zenice zezale za tu nagradnu igru pa se ja nisam ljutila. Jesam, bila sam zaludna i to nisam ni krila jedino sam rekla da necu da je igram 24 sata jer toliko nisam zaludna. user posted image
A pitanje je bilo za koga mislimo da ce osvojiti nagrade i ja sam to i napisala, a to sto si ti procitala da ja "branim" moje zenice je stvar ne citanja mog posta. user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 157
10.9.2014 14:24:45   
Torbica
Von, prava si trudnica user posted image user posted image
Nema nikakve svadje, samo razmenjujemo misljenja, a bicemo tu i posle septembra. user posted image
Evo, ja svaki put uredim poruku, sta je tu tesko, a da, to se ne broji...

Cakana user posted image user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 10.9.2014 14:30:59 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 158
10.9.2014 14:27:44   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Torbica

Von, prava si trudnica user posted image user posted image

user posted image da znas! ne vadjam se,vidim samo ono sto mi odgovara,kad hocu da se vadjam,onda je tu mmuser posted image
cakana nam je objasnila! aj zdravo,odoh po deteuser posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 159
10.9.2014 14:31:36   
Peace*

IZVORNA PORUKA: vonavoj

cakana nam je objasnila! aj zdravo,odoh po deteuser posted image

Ćao, ćao!

(i to se broji, jel?)

Tasha

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 160
10.9.2014 14:35:21   
mali_mis
Cakana jel moze mleko iz tetrapaka, kese, flase, ili odma iz krave user posted image
Ja bih na 666 mesto ako moze, mnogo je mocna ta brojka user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 161
10.9.2014 14:36:44   
bubulence
aaa pa tek sam sada skontala. znaci ni ne prijavim se, samo sto vise kuckam i ucestvujem??? znaci da ja sada ucestvujem user posted image . a ne volim nakit, pih... ni torba nije u mom fazonu...

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 162
10.9.2014 14:45:06   
Cakana84
IZVORNA PORUKA: Peace*

Ćao, ćao!

(i to se broji, jel?)

Dragi rokovniče sa tabelama,
Peace rekla ćao, ćao, 1 bod, bubulence ne voli nakit 1 bod, mali mis bi mleko iz krave 1 bod. user posted image

< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 10.9.2014 14:46:42 >

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 163
10.9.2014 14:51:14   
Mala Elena
Wiv , ne ljutim se uopste , vidis da sam pocela da ti tepam . Nego ovde imaju predrasude , kad biste me upoznale videli biste kakva sam osoba a mislim da je moglo i iz komentara da se bar nasluti .

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 164
10.9.2014 14:59:14   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: Olga RR

da ne bude zabune ja sam najstarija i to stvarno , mogla bih mozda i nekoj mater da budem
i rekoh malopre : vazno je da se lepo igramo
i tako
odoh sad po zver a vi budite dobre

user posted image user posted image user posted image
Oldži, zeznula si me za par dana i onemogućila me da budem najstarija na RR!!!user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 165
10.9.2014 15:00:58   
Mala Elena
Cakana slatko se nasmejah !!! user posted image user posted image , ali necemo biti toliko bezobrazne

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 166
10.9.2014 15:03:02   
wivern
Elena nisu predrasude, nego se ovde novi korisnici pojavljuju samo dok su nagradne igre. Videces, posle nekog vremena provedenog na forumu, da ce i tebe to poceti ne da nervira vec da malo bode oci.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 167
10.9.2014 15:03:45   
Peace*
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

IZVORNA PORUKA: Peace*

Ćao, ćao!

(i to se broji, jel?)

Dragi rokovniče sa tabelama,
Peace rekla ćao, ćao, 1 bod, bubulence ne voli nakit 1 bod, mali mis bi mleko iz krave 1 bod. user posted image

1 bod

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Cakana slatko se nasmejah !!! user posted image user posted image , ali necemo biti toliko bezobrazne

1 bod.

I da, meni pišite još jedan. user posted image user posted image

< Poruku je uredio Peace* -- 10.9.2014 15:05:34 >

Tasha

Direktna veza do poruke: 168
10.9.2014 15:07:41   
pocahontas
jako me smara atmosfera na rr kad je u toku neka veca nagradna igra...ja sam se iz ove odjavila, sva sreca ima i ta opcija.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 169
10.9.2014 15:12:25   
wivern
Poc izgleda da nisi u toku, mislim da za ovu nema ta opcija user posted image
Ili ja nisam u toku user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 170
10.9.2014 15:13:14   
eca89

IZVORNA PORUKA: bubulence

bzvz , opet ce biti tenzije i svajde. vise volim kada nema nagradnih igara, onda pisu oni koji vole ovaj forum i koji ce u penziju otici sa rr...
mislim, svi mogu da ucestvuju ali je meni npr zao sto je dosla ludacica niotkuda, uzela fantasticnu nagradu koju je zasluzila wiv. kao clan rr, kao neko ko je svasta prosao u zivotu i svasta prolazio sa ostalim devojkama. nije bitno samo doci i kuckati, uzeti nagradu i nestati. bitno je IMATI GODINA KAO TORBICA, staza na rr, proci kroz razne muke sa ostalim devojkama, radovati se njihovoj sreci, ... i tsko zasluziti nagradu.
ne znam ko se prijavio za ovu nagradu, ne mogu da skontam gde to da vidim user posted image

Bubi, u potpunosti se slažem s'tobom, živio govornikuser posted image !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 171
10.9.2014 15:20:10   
Peace*
Svime ovim htedoh reći da su chat teme trebale biti izuzete. user posted image

Odoh kućama. user posted image

Tasha

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 172
10.9.2014 15:20:20   
Klarita
Pa, sta i da bude...ja se i dalje smejem konjaniku user posted image Mislim, sta i da bude tenzija i svadja? Bice interesantnouser posted image

odoh u kafanu da me primetite i tipujete i na mene user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 173
10.9.2014 15:25:43   
lelaigor
Auh, al' sam ja redovno neupućena. Pa, šta je sad ovo, kakva je ovo nagradna igra? I ko se to "vađa"? user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 174
10.9.2014 15:33:45   
doktorkakristal
mene vec par dana zeza net sporo otvara stranice i onda me izbaci,dusmani sabotiraju mi takmicenje user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here