Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 14:19:52
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj necemo da se "vadjamo" kako kaze moja cerka! svako ima pravo da ucestvuje i pise..ja nisam naisla na los post male elene..pise po pravim temama! ..pa svugde duplo.... Eh te cari porodiljskog odsustva pa se moze, viriti u svakoj pauzici od kojecega i predaha ovde. A jos sad i telefoni, ma nema prepreka za pisanje!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 14:19:53
|
|
|
|
Olga75
|
da ne bude zabune ja sam najstarija i to stvarno , mogla bih mozda i nekoj mater da budem i rekoh malopre : vazno je da se lepo igramo i tako odoh sad po zver a vi budite dobre
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 14:20:11
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR mislim da se sve objave broje znaci kad castis kafom , sledeci post : a je l pije neko bez secera da znam kako da pristavim vazno je da se lepo igramo E? A ja mislila samo smisleno. Pa odoh onda da vam kažem u drugoj temi koliko puta sam piškila, i da pristavim koju kafu. Možda napišem i šta mi se jede. Ja samo da kažem, meni ne treba Chicco!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 14:22:09
|
|
|
|
vonavoj
|
torbice,to nisam primetila! Olgi,mamice! Peace,a sto nece chicco ..hoces torbicu!e ne moze,to ide mamici!
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 14:22:48
|
|
|
|
bubulence
|
bzvz , opet ce biti tenzije i svajde. vise volim kada nema nagradnih igara, onda pisu oni koji vole ovaj forum i koji ce u penziju otici sa rr... mislim, svi mogu da ucestvuju ali je meni npr zao sto je dosla ludacica niotkuda, uzela fantasticnu nagradu koju je zasluzila wiv. kao clan rr, kao neko ko je svasta prosao u zivotu i svasta prolazio sa ostalim devojkama. nije bitno samo doci i kuckati, uzeti nagradu i nestati. bitno je IMATI GODINA KAO TORBICA, staza na rr, proci kroz razne muke sa ostalim devojkama, radovati se njihovoj sreci, ... i tsko zasluziti nagradu. ne znam ko se prijavio za ovu nagradu, ne mogu da skontam gde to da vidim
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 14:24:12
|
|
|
|
Cakana84
|
Sada malo ja: - Olga je objasnila, hvala joj Moze malo mleka u kafu? - Elena, dobrodosla si kao i svako ko se uclani na RR i postuje pravila - Torbica je vrlo svestrana osoba (nisam je upoznala, ali mi je jasno) cije su objave kvalitetne, korisne i pre svega tacne. Od nje mozemo svi da naucimo, generalno jedni od drugih, tako da nema mesta prepirkama i sl. - ako se nekome ne dopada nagrada ili su nagrade ''onako'', moze slobodno da odustane od takmicenja i nagrade - Bubulence, nema posebne prijave, registarcija na RR i aktivnost na celom forumu je nacin ucestvovanja. Ima jos do ponoci.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 10.9.2014 14:29:05 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 14:24:26
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Za sve ove i ovakve zene , , mogu da kazem : ko ce koga ako nece svoj svoga! Mislim, da brani. Ipak ste dobre drugarice ispijate kafe. Wivern , draga, za proslo takmicenje si razbila, verovatno ti je trebao danonocni napor , svaka cast .Ove nagrade su sitnica, sta ce to tebi. Pa vidis i mene su zenice zezale za tu nagradnu igru pa se ja nisam ljutila. Jesam, bila sam zaludna i to nisam ni krila jedino sam rekla da necu da je igram 24 sata jer toliko nisam zaludna. A pitanje je bilo za koga mislimo da ce osvojiti nagrade i ja sam to i napisala, a to sto si ti procitala da ja "branim" moje zenice je stvar ne citanja mog posta.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 14:24:45
|
|
|
|
Torbica
|
Von, prava si trudnica Nema nikakve svadje, samo razmenjujemo misljenja, a bicemo tu i posle septembra. Evo, ja svaki put uredim poruku, sta je tu tesko, a da, to se ne broji... Cakana
< Poruku je uredio Torbica -- 10.9.2014 14:30:59 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 14:27:44
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Von, prava si trudnica da znas! ne vadjam se,vidim samo ono sto mi odgovara,kad hocu da se vadjam,onda je tu mm cakana nam je objasnila! aj zdravo,odoh po dete
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 14:31:36
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj cakana nam je objasnila! aj zdravo,odoh po dete Ćao, ćao! (i to se broji, jel?)
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 14:35:21
|
|
|
|
mali_mis
|
Cakana jel moze mleko iz tetrapaka, kese, flase, ili odma iz krave Ja bih na 666 mesto ako moze, mnogo je mocna ta brojka
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 14:36:44
|
|
|
|
bubulence
|
aaa pa tek sam sada skontala. znaci ni ne prijavim se, samo sto vise kuckam i ucestvujem??? znaci da ja sada ucestvujem . a ne volim nakit, pih... ni torba nije u mom fazonu...
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 14:45:06
|
|
|
|
Cakana84
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ćao, ćao! (i to se broji, jel?) Dragi rokovniče sa tabelama, Peace rekla ćao, ćao, 1 bod, bubulence ne voli nakit 1 bod, mali mis bi mleko iz krave 1 bod.
< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 10.9.2014 14:46:42 >
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 14:51:14
|
|
|
|
Mala Elena
|
Wiv , ne ljutim se uopste , vidis da sam pocela da ti tepam . Nego ovde imaju predrasude , kad biste me upoznale videli biste kakva sam osoba a mislim da je moglo i iz komentara da se bar nasluti .
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 14:59:14
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR da ne bude zabune ja sam najstarija i to stvarno , mogla bih mozda i nekoj mater da budem i rekoh malopre : vazno je da se lepo igramo i tako odoh sad po zver a vi budite dobre Oldži, zeznula si me za par dana i onemogućila me da budem najstarija na RR!!!
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 15:00:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Cakana slatko se nasmejah !!! , ali necemo biti toliko bezobrazne
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 15:03:02
|
|
|
|
wivern
|
Elena nisu predrasude, nego se ovde novi korisnici pojavljuju samo dok su nagradne igre. Videces, posle nekog vremena provedenog na forumu, da ce i tebe to poceti ne da nervira vec da malo bode oci.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 15:03:45
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR IZVORNA PORUKA: Peace* Ćao, ćao! (i to se broji, jel?) Dragi rokovniče sa tabelama, Peace rekla ćao, ćao, 1 bod, bubulence ne voli nakit 1 bod, mali mis bi mleko iz krave 1 bod. 1 bod IZVORNA PORUKA: Mala Elena Cakana slatko se nasmejah !!! , ali necemo biti toliko bezobrazne 1 bod. I da, meni pišite još jedan.
< Poruku je uredio Peace* -- 10.9.2014 15:05:34 >
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 15:07:41
|
|
|
|
pocahontas
|
jako me smara atmosfera na rr kad je u toku neka veca nagradna igra...ja sam se iz ove odjavila, sva sreca ima i ta opcija.
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 15:12:25
|
|
|
|
wivern
|
Poc izgleda da nisi u toku, mislim da za ovu nema ta opcija Ili ja nisam u toku
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 15:13:14
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: bubulence bzvz , opet ce biti tenzije i svajde. vise volim kada nema nagradnih igara, onda pisu oni koji vole ovaj forum i koji ce u penziju otici sa rr... mislim, svi mogu da ucestvuju ali je meni npr zao sto je dosla ludacica niotkuda, uzela fantasticnu nagradu koju je zasluzila wiv. kao clan rr, kao neko ko je svasta prosao u zivotu i svasta prolazio sa ostalim devojkama. nije bitno samo doci i kuckati, uzeti nagradu i nestati. bitno je IMATI GODINA KAO TORBICA, staza na rr, proci kroz razne muke sa ostalim devojkama, radovati se njihovoj sreci, ... i tsko zasluziti nagradu. ne znam ko se prijavio za ovu nagradu, ne mogu da skontam gde to da vidim Bubi, u potpunosti se slažem s'tobom, živio govornik !
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 15:20:10
|
|
|
|
Peace*
|
Svime ovim htedoh reći da su chat teme trebale biti izuzete. Odoh kućama.
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 15:20:20
|
|
|
|
Klarita
|
Pa, sta i da bude...ja se i dalje smejem konjaniku Mislim, sta i da bude tenzija i svadja? Bice interesantno odoh u kafanu da me primetite i tipujete i na mene
|
|
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 15:25:43
|
|
|
|
lelaigor
|
Auh, al' sam ja redovno neupućena. Pa, šta je sad ovo, kakva je ovo nagradna igra? I ko se to "vađa"?
|
|
RE: Sjajne nagrade za 20 najboljih forumaša!!! 10.9.2014 15:33:45
|
|
|
|
doktorkakristal
|
mene vec par dana zeza net sporo otvara stranice i onda me izbaci,dusmani sabotiraju mi takmicenje
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.