Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''sex''''? 30.10.2013 14:40:17
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: ksena sto se piskenja tice, priznajem samo marinino drustvo, svi ostali - napolje. Da, Mare mi je redovno društvo u piškenju
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''sex''''? 30.10.2013 14:51:43
|
|
|
|
Ana RR
|
A imamo i temu o svemu ovome Šta sve pred partnerom KLIK
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''sex''''? 30.10.2013 15:30:04
|
|
|
|
jocajaca
|
Kretanje u akciju prepustam njemu, Ali kad se meni hoce ja ga naravno suptilno navedem da on zapocne ! Ali moj mm bi mogao stalno tako da mu to ne pada tesko, a meni se bas neda tako cesto.
|
|
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''sex''''? 30.10.2013 15:32:04
|
|
|
|
Torbica
|
Jao komedije! U pocetku to sve oko kupatila, pa, nije mi bilo svejedno, medjutim mm je skroz slobodan preda mnom, ne samo sto se piskenja tice , vec i onog drugog posla, tako da mi to uredno obavimo jedno pred drugim. Nemam nikakav blam pred njim. Ni u prici ni u delu
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''sex''''? 30.10.2013 15:57:54
|
|
|
|
Janncica
|
U akciju uglavnom krecem ja.
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 30.10.2013 16:00:05
|
|
|
|
jole82
|
Ne znam ima li veze što smo oboje škorpije...ali... ili krenem ja ili mm...a nekad i kao da je istovremeno ... iako nekad deluju stvari sasvim obično i da "neće biti ništa" nekako oboje umemo da nanjušimo misli onog drugog Evo Janncica je škorpija
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 30.10.2013 16:17:48
|
|
|
|
majared
|
U poslednje vreme ja, ali slaba vajda. Izgleda nisam neki inicijator
|
|
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 31.10.2013 7:57:52
|
|
|
|
Anoniman
|
majo, preti! kad sam bila trudna, stalno sam ja bila inicijator, on se plasio, a meni se bas tad otvorio apetit
|
|
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 31.10.2013 8:19:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jaaao al ubodoste temu, moram priznati da sam poslednja dva meseca skroz nesto otisla u OUT, jako slabo imamm zelju pa ga ni ne napadam, sta je i on primetio pa mu nije bas ni drago...
|
|
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 31.10.2013 14:07:02
|
|
|
|
Zdravko Čolić
|
Moi (tj. on )
|
|
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 14.1.2014 1:03:34
|
|
|
|
g.a.g.a
|
Ma ko ce prvi,zar je btno?Kad pocne da me dodiruje.....hmm....na kraju ispadne kao da sam ja htela ,a navuce me..
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 10.9.2014 11:59:56
|
|
|
|
mali_mis
|
On. Ja sam usporena nesto
|
|
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 10.9.2014 13:36:45
|
|
|
|
Torbica
|
Cesce on.
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 10.9.2014 13:37:36
|
|
|
|
Anoniman
|
svejedno samo neka bude akcije
|
|
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 10.9.2014 14:47:17
|
|
|
|
wivern
|
Obicno ja, izgleda da je mm jako stidan
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 10.9.2014 14:48:15
|
|
|
|
jabudic
|
Kod nas ipak malo češće on. Ni ja nemam problem sa tim, da se razumijemo, ali on može uvjek.
|
|
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 10.9.2014 15:23:44
|
|
|
|
Klarita
|
Skoro uvek on. Prosto se zapitam da nisam frigidna
|
|
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 10.9.2014 15:28:05
|
|
|
|
lelaigor
|
Zavisi. Češće on, mada ni ja ne zaostajem puno.
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 10.9.2014 16:51:23
|
|
|
|
serpica
|
Hmmmm kako kad,poslednjih godina vise ja nego on
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 10.9.2014 17:19:07
|
|
|
|
anita
|
Zavisi kako kad. Mada malo vise on negao ja. Bitno je da ima s..a nije bitno ko prvi krece u akciju.
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 10.9.2014 17:35:00
|
|
|
|
majared
|
Cesce on, ali kad se ulenji podsetim ga da iskurenda zenu.
|
|
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 10.9.2014 17:43:43
|
|
|
|
Ana13
|
Uvece kad legnemo u krevet zna se da ce biti seksa,pa odmah skacemo jedno na drugo Jutarnji inicira on,meni treba vise vremena da se razbudim A i na javnim mestima zapocinje on Ja zapravo od njega ne stizem na red da krenem prva,jer je on uvek u elementu
|
|
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 27.10.2016 12:55:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Jaaao al ubodoste temu, moram priznati da sam poslednja dva meseca skroz nesto otisla u OUT, jako slabo imamm zelju pa ga ni ne napadam, sta je i on primetio pa mu nije bas ni drago... Evo da se nadovezem na temu sex posle porodjaja... jos malo ce poceti "da ga boli glava"
|
|
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 27.10.2016 15:00:52
|
|
|
|
isidora88
|
uglavnom on, mada i ja naravno, ali ne stignem od njega
|
|
RE: Vi ili on prvi u akciju ''''''''sex''''''''? 27.10.2016 15:27:36
|
|
|
|
emicaa
|
Kako kad on kad misli da sam umorna ne cacka me pa moram ja zapoceti
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?