|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Septembarski baRR
7.9.2014 21:49:19   
Sanjica26 RR
I meni mm sipao vince dva prsta i mene se vec spava.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 201
7.9.2014 22:08:30   
Žapkić
Samo sam svratila da vidim koga ima. Odoh da uspavam Tinu, pa se "gledamo" kasnije!
user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 202
8.9.2014 8:03:07   
Anck Su Nmaun
Jutriiic...ja uzivam imam slobnodan dan ,deca u vrticu , muz na poslu.
Danas dan za mene ...pa bar pre podne user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 203
8.9.2014 8:58:50   
Torbica
Kazu - ko ceka - taj doceka a ima i onaj deo, ili bude zaboravljen! user posted image
Jutro devojke!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 204
8.9.2014 9:55:03   
Modessty
NIkog nema u kafani?!

Ja probala Ouzo malo pre. I ne sviđa mi se. Mlogo to jako za mene! user posted image A ove moje kolege krenule od ranog jutra sa rakijom i političko komunlanim pitanjima grada user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 205
8.9.2014 10:09:24   
Torbica
I meni je Ouzo jak... Ja volim dunjevacu, orahovacu, visnjevacu, samo to od zestine, sve ostalo mi je bljak. Sanse nema da bih rakiju popila, ne kontam kako to moze da prija kad zari, pali, mene i boli?!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 206
8.9.2014 10:12:19   
branki*
evo za vas jedna prikladna temauser posted image user posted image

omiljeno alkoholno pice

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 207
8.9.2014 10:20:24   
Modessty
jao ja ništa od toga ne pijem. ne mogu. Ili mi mnogo slatko ili mnogo jako. Mogu vino, pivo.. a i to po nekad. Baš sam doasdna user posted image uopšte nisam alkos

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 208
8.9.2014 10:29:13   
Torbica
user posted image vino je meni najlepse picance. Cek da vidim ovu temu od Branki user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 209
8.9.2014 10:41:46   
Torbica
Odoh ja sad da budem vredna! Lepo smo se iscaskale, najela sam se, u nove radne pobede!

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 210
8.9.2014 10:43:32   
Modessty
ja sam već vredna user posted image evo najvrednija od jutros u firmi! Sve vreme sam uz komp! user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 211
8.9.2014 10:59:29   
Anck Su Nmaun
Eto jutro za mene ode u sredjivanju kuce , vesa, rucka user posted image eto ti sta je zensko!
Nije fer ali bas. Mm cele prosle nedelje na godisnjem jednom oribao i skuvao rucak za celu nedelju e tooo se zove odmor user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 212
8.9.2014 11:18:56   
Klarita
Ajmo, zene, gde ste? Ma, zasto nam je nema Anci, ona je bila "stalni gost kafane"user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 213
8.9.2014 12:06:29   
Modessty
Meni odjednom gužva na poslu.
Sad sam malo sama konačno

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 214
8.9.2014 12:29:07   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Klarita

Ajmo, zene, gde ste? Ma, zasto nam je nema Anci, ona je bila "stalni gost kafane"user posted image

Anci nam je pocela oblaciti uniformu, juri kriminalceuser posted image

I ja da se zapljunem ovde, pu za meneuser posted image

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 215
8.9.2014 12:34:14   
superm
Jos malo da virnem ovde da vidim sta je novo, pa odoh na posao user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 216
8.9.2014 12:42:21   
Mala Elena
Mene nema od jutros, slabo, zato ne volim ponedeljak jer je pun obaveza, osim svakodnevnih evo i ovih sto nisu .Svugde smo negde bili od jutros, a jos malo pa odoh cistiti onu sudoperu od juce user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 217
8.9.2014 16:34:49   
mali_mis
Dobar dan user posted image
Mi smo se do 14h setkali po gradu. Bili do biroa (NSZ-ako sam ga dobro skratila) da se prijavim, posle otisli da razgledamo patike-cipele za dete, pa smo u Vozicu nasli, jako ljubazna i fina zena koja tamo radi, pa smo otisli do Dunavskog parka da decko vidi Isu i Bisu, ali mu se najvise svidela ograda kod jezerca. I tako...
Ah, da, danas je svetski dan fizioterapeuta, i merili su mi pritisak u parku. Bilo je bas fino user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 218
8.9.2014 17:31:23   
veselicaa
Zene evo mene da se javim da vidim sta ima novo ovde kod vas.Spremam cerkici rodjendan pa ovih dana vidim komp samo kada brisem prasinu sa njegauser posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 219
8.9.2014 18:06:31   
Mala Elena
Mali misu, vi ste se bas nasetali danas, super! I mi smo ali nije bilo bas puno setnje nego smo zavrsavali neke obaveze . Uz stepenice-niz stepenice, pa u krug, spoljne i unutrasnje , nigde lifta, a sama sa kolicima. Neki mi se deka ponudio da pomogne ali covek u godinama, bilo bi krajnje nekulturno .user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 220
8.9.2014 18:11:34   
Mala Elena
E veselice , dobra si. ...user posted image tako i ja! Ja sve preko telefona. Uh sto udari grom! user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 221
8.9.2014 18:14:35   
bubulence

IZVORNA PORUKA: superm

Jos malo da virnem ovde da vidim sta je novo, pa odoh na posao user posted image

nema te user posted image ...user posted image

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 222
8.9.2014 20:38:19   
Modessty
Dobro veče od Danila i mene

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 223
8.9.2014 20:43:11   
Anoniman
Mod sta ti je?

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 224
8.9.2014 20:50:18   
Modessty
ma Danilo kliktao na smajliće gde stigne user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Ime za dečaka
Sanja19

Koje je najlepše ime?

Pavle (19%)

Stefan (16%)

Matija (14%)

Filip (19%)

Petar (14%)

Dimitrije (18%)

Ukupan broj glasova: 586

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here