Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 18:00:33
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR kod zubara se sa vrata derem da hoću anesteziju, hihihihi i jaaaaa . sada jos kada zovem da zakazem zubarka me zeza za anesteziju, kaze obucice mm da mi jos kod kuce da .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 18:52:43
|
|
|
|
wivern
|
Bubulence nisam zeznula vto, ali mozda u sledecam krugu ..ko zna Trco nije problem samo u anesteziolozima nego i u epiduralu, neke klinike ga daju besplatno a onda nemaju para da ga daju svima koji traze?!?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 18:55:21
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Bez da se ljutite, ne razumem žene koje žele carski. I to samo zbog same ''operacije''. Nemam strah ni od kakve anestezije, ma ništa, ali operacije bi izbegla u širokom luku. NAravno, kad se mora onda nema šta da se debatira. Trco, niko se ne ljuti, ali gledala sam na praksi u srednjoj skoli kako puste zene da se muce dok se same ne otvore i porode i jednostavno nisam spremna za tako nesto...a da ne govorimo o posledicama koje mogu da se jave. Sto se tice operacije, imala sam 2, od kojih je jedna bila laparotomija i trajala skoro 2h i druga laparoskopija koja je trajala skoro 3h, jer je ucestvovao tim hirurga i ginekologa...tako da to i nije tako strasno...
< Poruku je uredio daca77 -- 30.8.2014 18:56:33 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 18:56:38
|
|
|
|
branki*
|
kod nas isto nema problema sto se toga tice,jednostavno nema epidurala. bas sam umorna,tabani me vise bole.spremila fil da napunim punjene paprike za sutra,sutra samo da ih stavim,pa da izvucem ono cudo na vodu da usisam tepih kod boze,ako me ne mrzi...sad ce da mi dodje brat sa devojkom predvece. predvece,pa ono vec 7 sati!
< Poruku je uredio branki RR -- 30.8.2014 18:57:24 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 19:02:47
|
|
|
|
daca77
|
Branki, isti slucaj...nema epidurala i mirne smo...a pre par dana cujem biser od zene koja se porodila pre par god.kada je epidural koriscen, anesteziolog je 8x bola i nije pogodila pravo mesto za ubrizgavanje anestetika. Na kraju se svi uspanice, a ova zena porodi, a epidural skoro da uopste nije ni delovao...strasno...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 19:10:00
|
|
|
|
wivern
|
Eh zene, zato smo mi u Bg-u povlascene, nasi su se ispraksovali za davanje epidurala i ipak mozes da budes siguran da ces barem u 1 klinici platiti 12 000 i dobiti epidural. Ali i dalje mislim da je u 21-om veku prosto sramotno da u bolnicama po Srbiji nema ni anesteziologa koji ce ga dati a kamoli da nema epidurala. Koliko smo mi jadni. Meni je CR sasvim ok opcija ko se odluci, nisam protivnik.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 20:58:39
|
|
|
|
vonavoj
|
evo i mene lude u 11 smo izasli iz kuce,isli na rodjendan,pa u zoo...crkla sam! dosli u 19 sad pocinje utakmica po besici,rebrima..opala!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 21:08:59
|
|
|
|
Štetica
|
Sto se tice porodjaja ja sam mom dr otvoreno rekla da mi nepada na pamet prirodan porodjaj,i dobila sledeci odgovor" zbog vto jeste kandidat za carski,ali nemogu 100% da vam ga obecam,jer ako krene porodjaj kad nisam tu ili mi dodjete 7-8 prstiju otvoreni,u tom slucaju moze da se desi i prirodan porodjaj'". Ok,lepo rekao covek,ostaje mi samo da se nadam da nisam baksuz i da ce bebac biti dobar pa resiti da se rodi kad je doca tu.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 21:20:26
|
|
|
|
vonavoj
|
ja se vise bojim cr nego prirodnog1 da se ne probudim iz anestezije
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 21:32:31
|
|
|
|
lelaigor
|
Mi smo danas bili na Štrandu, još sutra ja idem sa DAriom, mm ostaje kući, i mislim da je to sve za ovu godinu... Inače, meni i mm je danas 10 godina kako smo počeli da se zabavljamo.
< Poruku je uredio lelaigor -- 30.8.2014 21:37:03 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 21:33:59
|
|
|
|
lelaigor
|
A čekaj ja vas sad ne shvatam, vi to samo tražite vašem dr-u CR i idete na CR? Za dž? Ili kako? Ja sam ovde prošla komisiju i "tuču" među lekarima koji su rekli da idem i onih koji su rekli da ne daju da idem na CR i ništa. Patila sam se na indukciji. Ja nisam primetila da ovde mogu išta da se pitam, ne pitam se ni za indukciju.. IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Bubi ja mislim da se to prosto nekad desi deci.Nemam iskustva ali po pricama nekih koleginica, desavalo se i mnogo vecoj deci. A za trece dete, ovaj moj isto vec planira ja kazem cek da vidim da prezivim ovu prvu trudnocu, ako navucem neke traume na porodjaju ko zna da li cu hteti i drugo, ali bice valjda sve ok Ja sam imala traume od prvog porođaja, pa eto me, drugi put trudna, tresem se od straha svakiput kad pomislim na porođaj, ali šta sad, nekako mora izaći, ali više sam htela drugo dete nego što sam se bojala.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 21:36:10
|
|
|
|
vonavoj
|
lela,bas to i ja kazem,mora da izadje. bice kako je sudjeno!.moja drugarica je sad imala horor porodjaj,ali je i dalje pozitivna i srecna jer ima divnu curicu!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 21:40:16
|
|
|
|
daca77
|
Taman nekog odrobijala, ali necu trpeti njihovo lagodno ponasanje i nezainteresovanost...a kao pravnica, uz pomoc dobrog vestaka, sigurna sam da bih bila oslobodjena svake odgovornosti Definitivno se porodjaj placa, a sve mislim da ce ovog mog biti sramota da trazi i nece valjati...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 21:42:19
|
|
|
|
vonavoj
|
uh,ja mrzim to placanje lekarima!! imaju svoju plate,rade svoj posao..za to su se skolovali
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 21:45:20
|
|
|
|
daca77
|
Uh, Von...mnogo toga mrzimo, ali zivimo u zemlji Srbiji, pa je to neminovnost...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 22:02:28
|
|
|
|
17 joka
|
Dacika, bar ti znas prava pa ih sredi Von, zemlja Srbija je cudo puno ....ali kako je tako je i nemozemo to promeniti nazalost
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 22:22:36
|
|
|
|
branki*
|
otisli ovi moji..boza bas bio veseo.dok sam rasciscavala,mm pricao sa nekim drugom preko skajpa,a u istoj smo prostoriji.boze mili,glupljem razgovoru nisam prisustvovala -je li konju,ova kamera koliko ti ima piksela..a.onaj deo za auto mozes da nabavis...ides na fejs ko neki klinac,haha...video sam ljubicu,jos nije nasla nikog,ko ce nju da trpi...koje gluposti!doslo mi da mu kazem da slobodno prica i 5 sati sa njim,ali samo kad ja nisam tu,smorili me za medalju.otisla sam posle namerno u drugu sobu da ne mogu da cujem.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 22:48:50
|
|
|
|
bubulence
|
branki zato sam ja mm poslala na pice sa kumom, srecni oni sto su pusteni sa lanca a srecne smo i mi, njihove zene, mada svaka svojoj kuci . lelo, u NS sigurno ne mozes da kazes da hoces cr tek tako. ali lepo udjes u 9. mesec, odes privatno kod dr, das mu 150-200e i imaces cr zagarantovan.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 23:27:49
|
|
|
|
Ludachica
|
Meni danas toliko lose bilo aaaaaaaa uzas... prepone me ubise, beba je toliko aktivna da nemam reci, a kad sutne pomeri me celu.... hodala sam kao baba neka savijena do zemlje ceo dan, ma strasno... odoh da legnem za 30ak minuta i nadam se da ce sutra biti bolje... valjda se danas nezgodno namestila, ko zna...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 30.8.2014 23:29:22
|
|
|
|
branki*
|
ma,najbolje tako,svako ima svoje teme ja malo gledala borata,bio na prvom..odoh sad na spavanje..laku noc,stomacici
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 31.8.2014 8:41:10
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! nesto sam kilava..pred ocima mi slabo,sad sam jela i pijem kafu...posle cu da vidim pritisak! branki,nasmejala si me za razgovor! muskarci! ja sam se kao odmorila.. ludacice i moja je isto aktivna,ne mogu da joj pohvatam gde su joj noge,samo se okrece..
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 31.8.2014 9:18:55
|
|
|
|
bubulence
|
dobro jutro! ja sam se izgleda naspavala, u wc sam ustajala samo 2x tako da sam bas srecna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 31.8.2014 9:35:46
|
|
|
|
branki*
|
evo i mene..mi ustali u pola 7,boza kasljao i zezao ga nos,pa se probudio...ja sad nekako izdrzim do zore da ne idem u vc...treba da odem do mojih kasnije,brat mi se vraca za bgd...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 31.8.2014 10:22:52
|
|
|
|
wivern
|
Gde ste zenskaci... IZVORNA PORUKA: bubulence lelo, u NS sigurno ne mozes da kazes da hoces cr tek tako. ali lepo udjes u 9. mesec, odes privatno kod dr, das mu 150-200e i imaces cr zagarantovan. Pa da, Bubulence ovo sa zelembacima je tek tako , malo podmazivanja nikome nije skodilo
< Poruku je uredio wivern -- 31.8.2014 10:35:41 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 31.8.2014 10:32:06
|
|
|
|
plačljiva
|
Dobro jutro drage moje Ja sam noćas lepo spavala,danas ceo dan akcija,neki dečiji rođendan,pa kafa kod kumova
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?