Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 20.8.2014 10:42:48
|
|
|
|
Peace*
|
Probaj mače, on mora naučiti da digne glavu za zalogaj. Sećan se i ja da su saginjali glavu, ali onda igraš malo pipirevke, pa dignu pogled, stvaiš zalogaj, pa opet sve. Ali vremenom se uhodate. A jel imaš i tacnu za stolicu? KLIK Tih stolica kod nas nema. Vidi sa nekim od švercera da ti donesu ovo. Napišeš im šifru i donesu. Zaista je super.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 20.8.2014 10:46:24
|
|
|
|
branki*
|
samo cekam kad ce modovi da vas opomenu
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 20.8.2014 10:56:51
|
|
|
|
mirkam
|
Jeste Branki u pravu si Peace, pisem ti dalje u odgovarajucoj temi Nego zene, sta ima, kako ste mi jutros ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 20.8.2014 11:04:56
|
|
|
|
branki*
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 20.8.2014 14:31:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Pozdrav mame sa mora. D se jako svidja more, nece da izadje. Nismo joj kupili ni slauf ni misice ma nista nista, ide tako s nama. Hoce kao da pliva smesna je. Moji naravno spavaju a eto mene na rr vreme je super, na Halkidikiju smo, Kasandri. Odoh mame da mozda i ja malo prilegnem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 20.8.2014 15:01:49
|
|
|
|
mirkam
|
Ej Ljiso, nek si se javila Super, uzivajte i odmarajte. Evo i ja se mislim da za vikend spustim malo do mora ovog mog vraga malog...vidjecemo jos.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 20.8.2014 23:06:58
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: branki samo cekam kad ce modovi da vas opomenu Ja sam par puta pokusala ali deca me uvek prekinu MiLj samo uzivajte
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 21.8.2014 8:42:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Ne stizem da kuckam. U haosu smo. Pakovanje stvari oko preseljenja, upoznavanje nivog kolektiva. Juce sam isla da upoznam novu direktorku i ostale. Par njih znam iz teretane i tako. Imamo problem kod koga da ostavimo Sofiju. Mm izlazi sa posla. Kad stignem iz skole, vraca se nazad na posao. Mama ce valjda da dodje za vikend, pa ce biti lakse. Idem sad da se spremam za nastavnicko vece. Ljubim vas!
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 21.8.2014 8:50:21
|
|
|
|
branki*
|
joooj,sanjice,da,sad krecu nastavnicka veca i ostalo ja javila direktorki da ne racuna na mene definitivno i da mi tece bolovanje od 1.ako moze... ljiso,uzivajte
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 21.8.2014 13:56:27
|
|
|
|
mirkam
|
Ej nastavnice, blago vama u drzavnoj firmi, mozete da smutite i neko bolovanje. Kod privatnika nema sanse... Mi bili kod drugarice na kafi, al je M bio toliko nesnosan da smo se pokupili posle sat vremena i kuci.Kuci mu i mogu nesto, na svom terenu, a sa strane nista Nesto mi se cini kao da je promukao, ali nema nikave simtome prehlade, fino jede, spava Ako i sjutra bude tako povescu ga kod dr..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 21.8.2014 14:53:10
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike.... Ja vise citam nego sto pisem. Tata poceo da nam radi posle duzeg vremena pa se navikavamo na samostalnost. A decica rastu. Mene bas hvata panika kako mi se blizi kraj porodiljskog.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 21.8.2014 15:00:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mirkam pocinjem da radim sa Sofijinih 9 meseci. Nisam mogla da smutim jos bolovanja. Ova moja Sofija zavitlava sa spavanjem Samo bi da puzi po kuci. Juce mi mm kaze dosla je puzeci do kuhinje kad je bila gladna. Blesavo dete. Mati
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 21.8.2014 15:03:35
|
|
|
|
mati
|
Sanjice vec pocinjes? Ja bi trebalo u oktobru, sa 11 meseci. Jurite Sofiju po kuci... Ja sam bas pisala u temi o puzanju da je Mita postao neuhvatljiv , ne smem sekundu da ga ispustim iz vida...
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 21.8.2014 15:10:59
|
|
|
|
mirkam
|
Sanjice, to je bas bezveze, premala je jos uvijek. Sestra moje drugarice je uciteljica, i znam da ih je bas nesto dugo vukla za bolovanje posle isteka porodiljskog i da joj je to lagano islo.. Pa zar nije bilo sanse, pa makar sa drugim polugodistem da pocnes? To bi ti taman negdje i bilo sa njenih godinu dana?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 21.8.2014 15:16:34
|
|
|
|
emicaa
|
Ćao i od nas.vidim muku mučite sa puzanjem,moja tek sad pokušava naprijed,unazad puže odavno ali ovo je muče a ona se odma naljuti i počne plakat čim malo zapne,isto jeisa ustajanjem,može ustati ali čim iz prvog pokušaja ne yspjedne idma plače,strašna je,od svega drugog ona pokupila moju narav,sad ću vidjet kako je mojoj mami bilo samnom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 21.8.2014 16:40:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mirkam nema sanse. Niko nece da me menja na tri meseca. Sa Teodorom sam tako uradila, pa sam celo polugodiste bila bez plate. Zbog toga sto svake godine potpisujem ugovor od septembra do avgusta. Mati ne mozes je stici. Cas je u hodniku, cas u sobi. Mislim da sa T nije tako bilo, jer je ona svasta radila. Ovoj maloj je slabija motorika, pa hoce sve. Vec znamo kad bude prohodala bice veselo.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 21.8.2014 21:48:37
|
|
|
|
Torbica
|
Samo da vam mahnem. Stigla sa hora i veceram u tisini. Sanjice
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 21.8.2014 21:54:41
|
|
|
|
superm
|
Evo i mene. Slusam muziku i kuckam sa vama. Ovih dana non stop skitam. Za sutra i prekosutra imam dogovor sa prijateljicama za kafu. Moj stariji sin kaze- tata, ovo vise nece moci
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 21.8.2014 22:36:09
|
|
|
|
Torbica
|
Superm Odoh kuhinju da raskrcim, pa kupanjac, pozz svima
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 21.8.2014 22:44:15
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Torbice Sutra pakujem stvari dok je mm na poslu. Kad se vrati sa T nas dve idemo da ribamo stan. On ce u medjuvremenu da pakuje I da bude sa Sofiju.. T je spakovala svoje knjige. U poslednje vreme je tako fina. Sve sto joj kazem da spakuje kad idemo napolje poslusa. Danas je slusala pesmice na tabletu. Bas nije dugo slusala. U jednom trenutku se okrenem kad ona spava.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 22.8.2014 8:21:33
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame. Bas je sumorno napolju, kisa, svjeze, kao prava jesen.. Ja pijuckam kaficu, M u kolicima, ali evo vec kenjka, dosadilo mu...Odoh da ga malo nosam, pa rucak,i tako..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 22.8.2014 8:41:54
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Zdravo mame mi veceras krecemo nazad, vreme nas super posluzilo
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 22.8.2014 9:03:24
|
|
|
|
Dada81
|
Dobro jutro,svima! Marko mi se probudio u 5 jutros,dete se igralo,pa malo se bunio,pa ga premestim kod nas u krevet,dojila,mislila zaspace ,jok.Malo pre zaspao.A,meni kao da je mnogo manja kolicina mleka,a trudim se,pijem tecnosti,pravili domace sokove,nikada toliko vode ne ih popila,ali nista Kristal,zar vec nazad?
< Poruku je uredio Dada81 -- 22.8.2014 9:04:06 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 22.8.2014 13:21:22
|
|
|
|
emicaa
|
Dobar daan,mi kući,Teodora mi je do 10 crnu dzigaricu pojela koliko je bila nervozna,jedva sam čekala da zaspi.Večeras radim a tajo nek se snalazi sa njom. Doktorka kako proleti,nadam se da ćemo uspjeti sledeći put da se vidimo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 22.8.2014 22:11:21
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece! Mi smo i dalje u pakovanju. Ima jos dosta toga. Sad sam sela malo da odmorim. Mrtva sam. Ribanje stana, pa se vracaj nazad. Sutra mi dolazi sestra da cuva Sofiju i Teodoru dok mi budemo pakovali garderobu. Danas sam upoznala divnu IvuMark. Sedele bi malo duze da se Sofiji nije spavalo. Eto jos jedno divno poznanstvo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Pomozite. Biramo ime za dečaka. 😀Palacinka123Koje ime vam se najviše sviđa? 😀Lav (
15%)
Vasilije (
23%)
Pavle (
19%)
Tadija (
9%)
Mateja (
12%)
David (
21%)
Ukupan broj glasova: 337Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!