Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 2.3.2010 15:04:00
|
|
|
|
Anoniman
|
kad krene prstima da mi čeprka dole iako sam 528 puta rekla da me to aFtomatski sroza do 9 kruga pakla kad krene jezikom po mom uhu(čistim uši redovno i više nego što treba ali NE VOLEEEEEM) kad povuče rukom preko svoje kose posle sexa (a odozgo je i još uvek nije "sišao"),i onda me poprska znojem i da ne budem degutantna više-ja to ponavljam i 529 put ali ne vreeeeeeedi......mozak im u tim trenucima definitivno ode u onu drugu "glavu"
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 2.3.2010 17:41:55
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 2.3.2010 18:34:03
|
|
|
|
Anoniman
|
1. kad je previse spor...u svemu..i onda mi dodje da sredjujem nokte 2. kad je previse brz..ne okrenem se a on svrsio 3. kad mu je slaba inicijativa...ne volim da ja dirigujem u krevetu...umem, ali necu 4. kad nekako cudno dahce...kao kreten..ne znam kako da opisem 5. kad je mlitav...mlitav poljubac, mlitav k..., mlitavi pokreti...bljak!!!
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 2.3.2010 18:40:10
|
|
|
|
cipiripi
|
ja se izvinjavam ali moram off... Draga Oti..zar ti ne bi sve to tako upakavano prijalo u ovom trenutku..bolje ista nego nista a inace potpisujem tvoje reci..u potpunosti.. i da dodam...skine se go..i ostaneu garapama na nogama...
|
|
[Obrisana poruka] 2.3.2010 18:43:16
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 2.3.2010 19:19:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Nekad kad bih ja htela duzu predigru... a on bi krenuo odmah...
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 2.3.2010 19:48:18
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: banini kad krene prstima da mi čeprka dole iako sam 528 puta rekla da me to aFtomatski sroza do 9 kruga pakla
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 16.6.2010 23:13:33
|
|
|
|
Anoniman
|
jeste lude!
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 16.6.2010 23:24:58
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Kada posle oralnog hoce da mi zvekne zvaku Kada se beba probudi, a on kao nastavlja i pravi se gluv Kada me vija po kuci spustenih gaca i pantalona, dignutog, a ja treba da..pa ne znam ni ja sta. Valjda da se odusevim sto mu je u stavu mirno bez predigre Kada u toku jutarnjeg pokusava da se ljubi sa mnom(a zube nismo oprali) A izludjuje me kada uzdise kao da mu je nesto tesko.Kada me po vratu ljubi, a ja imam osecaj da kantu pljuvacke posipa po meni. a izludim kad mu znoj kapne meni medj guzove! Jos nisam dozivela da muskarac prdne u toku sexa, ali mislim da je to vrh bezobrazluka i verovatno bi .
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 20.8.2014 14:32:21
|
|
|
|
wivern
|
Kad krene da odugovlaci pa nikad kraja, zasto li imaju to misljenje da to treba da traje satima.
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 20.8.2014 14:52:00
|
|
|
|
bubulence
|
i opet wiv . mene u samom sexu nista ne nervira, valjda smo se dovoljno upoznali da znamo kada kako i sta. ali me izludjuje kada me ceo dan gleda i preti ocima, ono kao ‘uh sto cu te rastrgati veceras‘. e pa neces druze, nema sanse. mrzim to unapred ugovoreno, ne mogu u krevet ako znam sta treba da radim. hocu da me iznenadis. ili napadaj odmah a ne prvo 6 sati pretnje
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 20.8.2014 15:10:30
|
|
|
|
jabudic
|
Najveća greška za mene je pokušaj analnog sexa. Posle tog pokušaja nema nikakvog sexa
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 20.8.2014 15:15:18
|
|
|
|
mtajcica83
|
IZVORNA PORUKA: wivern Kad krene da odugovlaci pa nikad kraja, zasto li imaju to misljenje da to treba da traje satima. Hhahahah pukoh od sm ijeha slazem se
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 20.8.2014 15:21:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Crkoh od smeha na sve komentare.
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 20.8.2014 15:22:34
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Dosla sam na ovu temu da se malo oraspolozim. Hvala vam drage Bas sam se lepo nasmejala.
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 20.8.2014 15:23:42
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Najveća greška za mene je pokušaj analnog sexa. Posle tog pokušaja nema nikakvog sexa kod nas se vise ni ne pokusava. jasno i glasno sam rekla da cu razvod da trazim. sa jednim momkom sam zbog toga raskinula, grozno, odvratno, fuj, puj, bljak.
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 20.8.2014 15:25:16
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: jabudic Najveća greška za mene je pokušaj analnog sexa. Posle tog pokušaja nema nikakvog sexa kod nas se vise ni ne pokusava. jasno i glasno sam rekla da cu razvod da trazim. sa jednim momkom sam zbog toga raskinula, grozno, odvratno, fuj, puj, bljak. I kod nas se ne praktikuje, ali eto, na svako pola godine se okuša sreća. I onda ga mlatne nešto po glavi
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 20.8.2014 15:31:50
|
|
|
|
wivern
|
Bubulence pa sta cu zeno..vi sve na nekim finim temama a meni rade hormoni
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 20.8.2014 15:45:38
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: wivern Kad krene da odugovlaci pa nikad kraja, zasto li imaju to misljenje da to treba da traje satima. haha,umirem nisam ni znala za ovu temu... mene nervira kad zapnu samo udji,izadji 100 puta i to kao jako,kao da cu ne znam kako da se napalim od toga,mislim,kakva je to tehnika i nervira me kad samo legne i ocekuje da ja sve radim!
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 20.8.2014 22:29:36
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: bubulence i opet wiv . mene u samom sexu nista ne nervira, valjda smo se dovoljno upoznali da znamo kada kako i sta. ali me izludjuje kada me ceo dan gleda i preti ocima, ono kao ‘uh sto cu te rastrgati veceras‘. e pa neces druze, nema sanse. mrzim to unapred ugovoreno, ne mogu u krevet ako znam sta treba da radim. hocu da me iznenadis. ili napadaj odmah a ne prvo 6 sati pretnje Ismejah se. E,ovo je meni ovako.Volim kada neko kaze sve sto sam mislila ,a ja samo citiram
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 20.8.2014 22:33:29
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: branki IZVORNA PORUKA: wivern Kad krene da odugovlaci pa nikad kraja, zasto li imaju to misljenje da to treba da traje satima. haha,umirem nisam ni znala za ovu temu... mene nervira kad zapnu samo udji,izadji 100 puta i to kao jako,kao da cu ne znam kako da se napalim od toga,mislim,kakva je to tehnika i nervira me kad samo legne i ocekuje da ja sve radim! E i to Branki, negde su culi za taj "divlji" sex pa udri ko da isteruje djavola iz mene...mislim stvarno
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 20.8.2014 22:36:17
|
|
|
|
Dada81
|
E,viv,ismejah se ,svima,ne znam sad ni sta sam ja htela reci.
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 20.8.2014 22:38:11
|
|
|
|
wivern
|
Dado da se ne lazemo imam i ja bisera, ali je ovo tema o muskim greskama
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 20.8.2014 22:39:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ellenica Kada mimo mog AHhhhhh i uhhhhhhhhhh odluči da promeni pozu i obično zajebe stvar. ahahaha ovo je kod mene najveca greska koju muskarac cini u krevetu
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 20.8.2014 22:42:11
|
|
|
|
Torbica
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?