Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 14:51:50
|
|
|
|
doktorkakristal
|
spakovah se i da se pohvalim da sam mene muza i dete spakovala u onaj veliki kofer pored toga imam jednu malu torbu u kojoj su njene zitarice i to je sve krecemo veceras u osam ,ljubim vas sve javicu se mislim da tamo ima net
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 15:20:37
|
|
|
|
Sanchy
|
Pomoc...klinac je nesto pritisnuo na tastaturi i tekst tj,cela RR mi se smanjila tako da ne vidim nista skoro,ne znam kako da vratim normalan font ,,nemam problema na drugim sajtovima verovatnoj jer sam bila na RR kada je to pritisnuo..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 15:26:05
|
|
|
|
superm
|
Probaj da kliknes prozorčić u sredini u gornjem desnom uglu
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 15:26:56
|
|
|
|
superm
|
Doktorkakristal, srećan put! Have fun!
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 15:30:33
|
|
|
|
Sanchy
|
U gornjem desnom uglu u sredini su ALBUMI ..ne znam na koji mislis,ej nista ne vidim kako je ovo uspeo ja ne znam
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 15:37:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sancy taj sto koristis: google hrome ili mozila. Imas u desnom uglu kvadratic.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 15:39:06
|
|
|
|
Sanchy
|
Sredila sam,ukapirala sam na sta mislite ali nije to,smanjio je zum na 67 posto ,,,stanje predjasne,,,thanks
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 15:39:31
|
|
|
|
superm
|
Gornji desni ugao prozora, ne mislim na RR sajt, iznad toga gde piše albumi, forumi i ostalo.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 15:49:21
|
|
|
|
superm
|
Super Sanch, sto godina...te nema...sada možeš da ćaskaš sa nama... Šta ima kod tebe?
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 15:52:45
|
|
|
|
Sanchy
|
Ej evo me,set_ali malo po bloku,prepodne,nigde ljudi a jos manje dece..cim padne par kapi kisice svi se pozatvaraju po stanovima to nikada necu razumeti..mi set_amo i kad je bas kisica,malcu kabanicu,cizmice i cao ..osim toga vazduh posle kise je pun negativnih jona koji su itekako dobri za celokupan organizam zato mi ljudi nisu bas jasni..na 40 stepeni puni kafici ,dece svuda po parkovima a po ovakvom vremenu koje je po meni idealno pogotovu za decu nigde nikoga
< Poruku je uredio Sanchy -- 16.8.2014 15:54:56 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 15:55:18
|
|
|
|
superm
|
I mi volimo da šetamo po kiši, pa nas tako neki ljudi gledaju u fazonu- jadni... A moj sin voli da uskače u barice, kao Pepa prase
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 16:10:44
|
|
|
|
Sanchy
|
O da barice ,..mi smo i na more nosili kabanicu i cizmice i kada je padala kisa non stop smo bili napolju,setali po plazi ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 18:45:55
|
|
|
|
superm
|
Evo me ponovo, bila nam je svekrva u poseti, fina zenica, malo smo procaskali, popili kafu.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 21:26:33
|
|
|
|
mirkam
|
Dobro vece i ovdje... M mi je zaspao u 7h, bice ujutro zurka od 4h , al da bar sad malo odmorim i skupim snagu za sjutra. Sjutra nedelja, mm konacno citav dan kuci (bar se nadam), volim kad tako sve troje provedemo citav dan zajedno.Zivim za tu nedelju... I tako... Doco, srecan put i javi nam se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 22:15:04
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam mrtva umorna,radila večeras,restoran bio pun,nisam znala gdje udaram,sad se tjeram da idem pod tuš a nemam snage nikako
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 22:52:29
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece mame. Sta mislite sta radim???? Gledam sad hyper last minute ponude i mislim da cu sutra mm da napujdam da sutra krecemo iako smo mislili u ponedeljak. Odoh jos malo oci da mucim pa da spavam. Pozdrav mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 23:05:28
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mamike, ja pijuckam drugo vince, sela sam da malo oduvam. Veceras sam usisala, oribala podove. I tako lepo se iscaskala sa Superm. Doco, srecan put, M i Lj, takodje, bice vam super! Sa takvim pozitivnim stavom - ne moze da bude lose. Mene nema bas ovde, moram da strebam i pisem, naici cu u pauzama! Pozz svima
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 23:24:43
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem I bezim na spavanje. Spremila pitu da imamo za sutra posle sluzbe. Danas smo isli da gledamo neki stan i septembra se useljavamo. Bas kad pocinjem da radim. Doco lep provod. Miso takodje i vama Ostale zenice kuckamo se.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 16.8.2014 23:26:13 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 23:27:06
|
|
|
|
Torbica
|
Sanjice, cestitam od srca! Bas mi je drago! Laku noc zenice!
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 16.8.2014 23:34:11
|
|
|
|
bubulence
|
Sanjice neka je sa srecom!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 17.8.2014 0:00:05
|
|
|
|
superm
|
Divno, Sanjice, srecno!
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 17.8.2014 7:43:42
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mamice... Sanjice, sa srecom Ljiso, lijepo se provedi i javljaj se. M spavao jutros do pola 6h, sto je super kako sam ocekivala, evo sad sjedi u stolicicu i vec kenjka, spava mu se Danas nece biti puno vruce i idemo u skitnju
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 17.8.2014 8:06:58
|
|
|
|
big mum
|
Jutro ženice Srećan put svima koji su na njega krenuli.Baš volim da putujem i nadam se da ćemo sledeće godine negdje otići. Ove godine ništa renovirali smo smo stan od svekijevaca uložili smo dosta.Žao mi je što nismo nigdje otišli ali imamo bolji životni prostor. Ove godine dosta događaja preseljenje i Sofi kreće u školu. Moji poustajali u 6.30 popili kakao pojeli šnjitu hljeba sa eurokremom.Odo im još napraviti piroške od starog hljeba. Čujemo se kasnije
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 17.8.2014 20:54:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece mame. Hvala vam na lepim zeljama. Jos smo kuci ihihhihihi.... Ipak idemo sutra a mm mene sad bari da idemo cak prekosutra ahahah...Jao strasno, nas dvoje smo katastrofa. No dobra vest je da idemo pa idemo. Ja sam nas skoro spakovala. Ostala je hrana to cu sutra pred polazak. Bas cu pisati u temama. A pisacu i kad se vratimo da cujete koliko stvari mi je bilo bespotrebno (a uvek bude gomila al ajd) JA sam blago receno riknula. Noge su mi crne od zemlje jedva cekam da ugledam kupatilo. Ipak sam provela pola dana u basti , ves peglala, slagala, popakovala, rucak danas dovrsila. Cak sam i usisala a sutra cu oribati i cak cu skinuti i oprati zavese (da me doceka cista kuca doduse bice prasine kad se vratimo al nista strasno) IDem mame da veceram sa muzem pa da se malo nas dvoje druzimo. E da, kupila sam kupaci jupiiiiiiiiiiiiiii.... Imam sad cak tri. Dunja ima pet ahhaha....Ma ima da mi bude tamo kao na modnoj pisti frajla (taman sve stvari koje su nove a ne nosi po salasu da tamo iznosa, sve mi zao neke haljinice da nosi po dvoristu dok se brlja sad ce imati priliku da bude manekenka) A Bogme sredila se i ja a veceras finiš Pozdrav mame, kuckamo se sutra ujutru verovatno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 17.8.2014 21:54:16
|
|
|
|
srna001
|
Evo i mene posle dužeg vremena da malo svrnem i ovde da vidim kako ste mamice?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
koja kontracepcija je najbolja?KatarinMolim vas pomozite, ne znam koju kontracepciju da koristim? Veoma sam skepticna oko toga.pilule (
39%)
spiralu (
11%)
hormonsku spiralu (
3%)
prezervativ (
45%)
dijafragmu (
2%)
Ukupan broj glasova: 128Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!