Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.7.2014 10:14:50
|
|
|
|
pocahontas
|
nm ja ne vidim nikakve podocnjake na ovoj slici, samo lepu decu i lepe mame! mogu i ja u petak, kazite gde i kada...malu bebu dovodim, a veliku cu spakovati kod babe i dede
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.7.2014 10:18:11
|
|
|
|
dunja RR
|
I isto kao Poc, vidm divnu dečicu i drage, hrabre mamike, sve tri prelepe
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.7.2014 10:25:19
|
|
|
|
Torbica
|
Dunja NM, ti si meni uvek lepa, ali stvarno, podocnjaci se vide zbog osmeha, normalno!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.7.2014 12:34:50
|
|
|
|
ivaMark
|
Kako fotka zraci lepotom
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.7.2014 14:43:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
NM meni si potpuno ista od pre tri godine. Nisi se nista promenila osim sto ti je duza kosa.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.7.2014 15:18:56
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Kako fotka zraci lepotom da
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.7.2014 16:58:42
|
|
|
|
Didy
|
Prelepa fotka, divni, dragi ljudi.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.7.2014 21:25:27
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 NM meni si potpuno ista od pre tri godine. Nisi se nista promenila osim sto ti je duza kosa. Ma to NM voli da je malo hvalimo...salim se,NM I LOVE YOU,znam je vec cetiri godine i sa svakim detetom izgleda sve bolje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.7.2014 12:52:47
|
|
|
|
bubulence
|
hoce biti sutra nekog kafenisanja?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.7.2014 13:03:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
upravo se i ja to pitam jer moram da smislim organizaciju dana
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.7.2014 13:27:45
|
|
|
|
pocahontas
|
ja bih, al cekam da kazete vreme i mesto pa da vidim kako se uklapam...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.7.2014 13:38:57
|
|
|
|
bubulence
|
meni odgovara sve posle 12h, tada znam da sigurno mogu...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.7.2014 14:49:17
|
|
|
|
isidora88
|
meni je svejedno, samo da ima parking, da se ne zavlacim po nekoj guzvi do 2 sam slobodna
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.7.2014 15:46:51
|
|
|
|
Torbica
|
Meni ujutro u 9 dolazi maserka i jedino ne znam kad ce dr moci da me previje (dva mladeza sam skinula), ali to je kratko, gotova sam brzo, treba ujutro da nazovem. Dajte konkretan predlog, npr u 12 ili kad vec, Makijato? Ako ima decice, onda Scenario?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.7.2014 16:01:15
|
|
|
|
bubulence
|
da, ja bih povela i Emu... nama odgovara Scenario u 12... ostali?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.7.2014 16:17:20
|
|
|
|
Torbica
|
Dolazim! Moze se desiti samo da skoknem na previjanje i da se vratim, ali cu doci svakako. Javljam ujutro detaljnije.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.7.2014 16:23:07
|
|
|
|
bubulence
|
oks, ajde i ostale devojke javljajte se. i mi dolazimo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.7.2014 16:37:21
|
|
|
|
pocahontas
|
ja ne mogu, starije dete mi spava u to vreme, a baba moze da je cuva tek popodne pa sam ja slobodna tek od tri...ebg nema veze, drugi put...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.7.2014 16:48:28
|
|
|
|
isidora88
|
moze scenario, 12h
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.7.2014 18:51:33
|
|
|
|
bubulence
|
onda dogovoreno
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 17.7.2014 20:22:18
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
videcu da li ste nakon naseg savetovalista jos uvek tamo. mada mi je bas nezgodno i to savetovaliste D obicno spava od pola 12
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.7.2014 7:50:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Tek sad vidim da se dogovarate ali meni je samo ponedeljak slobodan, jedino tada ne radim... vidimo se drugi put onda i lepo se provedite!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.7.2014 9:08:06
|
|
|
|
Torbica
|
Cao zene, evo ja da se javnem, imam previjanje u 11, tako da opusteno stizem. Znaci, Bubi, Isidora, ja i mozda Ljisha?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.7.2014 9:14:57
|
|
|
|
isidora88
|
vidimo se
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.7.2014 9:36:45
|
|
|
|
bubulence
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?