|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C proizvodi i Ringeraja biraju recept mes...
2.7.2014 12:46:57   
Ana RR
Moram reći da sam zapanjena!

Neko nađe recept na RR, napiše ga kao svoj u C recepte a ne potrudi se da barem promeni naziv iako svi znamo zašto se ova torta zove tako kako se zove klik

< Poruku je uredio Ana RR -- 2.7.2014 12:49:34 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 226
2.7.2014 14:35:02   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Moram reći da sam zapanjena!

Neko nađe recept na RR, napiše ga kao svoj u C recepte a ne potrudi se da barem promeni naziv iako svi znamo zašto se ova torta zove tako kako se zove klik

Ni po jada što je neko prepisao recept, nego što se taj neko nije potrudio ni da napravi tortu, nego kopirao sliku od Lu! user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 227
2.7.2014 14:39:26   
branki*
gle stvarno,ja sad vidim,znala sam da ima rokova torta u c receptima,ali sve mi logicno da je lu to postavila,a ono vidis..boze,boze,svasta!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 228
2.7.2014 15:00:40   
Ana RR
Pa barem sliku da je promenila.. strašno.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 229
3.7.2014 10:39:31   
Cakana84
Zdravo devojke. Moram da se ogradim odmah, imamo malih tehničkih problema pa je slika sa Dijaninog RR recepta završila u mom receptu. Programeri rade na otklanjanju greške. Samo da se zna, da ne ispadne da sam uzela sliku bataka i to za pečurke. user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 230
3.7.2014 14:22:59   
branki*
e,cakana,dobro sto si objasnila,vidis da smo se naostrileuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 231
3.7.2014 15:19:53   
Mariya
Jupi!!! Osvojila sam nagradicu!!! Hvala Vam puno!!!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 232
3.7.2014 15:48:57   
Cakana84
Postalo je opasno, mora sve crno na belo. user posted image

IZVORNA PORUKA: branki

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 233
3.7.2014 21:09:53   
Torbica
Cestitaaaam!
Mi smo jos na moru, treca nedelja, ali znate da mislim na vas, odavde doduse imam dva receptica, luda li sam, okacicu, poljubac svima!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 234
3.7.2014 21:11:23   
dunja RR
Torbiii, uživajteee! user posted image

A da nam nedostaju tvoji recepti, vala nedostaju i to mnogo user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 235
3.7.2014 21:23:03   
Torbica
Dunjice draga, hvala ti puno user posted image
Nadoknadicu, nema mi druge user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 236
3.7.2014 22:38:37   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Postalo je opasno, mora sve crno na belo. user posted image

IZVORNA PORUKA: branki

Zavrsi moj batak kod Cakaneuser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 3.7.2014 22:41:41 >

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 237
4.7.2014 8:56:13   
vikiveki
Ja se ubih od kucanja recepta i kada sam stisnula da ga objavim ono piše neka greška,zato sam nekoliko puta pokušavala i kada sam ušla da vidim da li ima recepta a ono se objavilo nekoliko puta i to bez mog nicka nego piše da je Admin autor....ako možete ispravite...nemam pojma šta se desilo.Moj recept je ,,Kolač sa makom preliven čokoladom"
Usput videla sam i da mi pola teksta nije objavljeno, onaj deo gde piše recept za koru,baš mi krivo.

< Poruku je uredio vikiveki -- 4.7.2014 9:00:28 >

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 238
4.7.2014 11:39:53   
Cakana84
IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ja se ubih od kucanja recepta i kada sam stisnula da ga objavim ono piše neka greška,zato sam nekoliko puta pokušavala i kada sam ušla da vidim da li ima recepta a ono se objavilo nekoliko puta i to bez mog nicka nego piše da je Admin autor....ako možete ispravite...nemam pojma šta se desilo.Moj recept je ,,Kolač sa makom preliven čokoladom"
Usput videla sam i da mi pola teksta nije objavljeno, onaj deo gde piše recept za koru,baš mi krivo.

Draga vikiveki, programerima šaljem zadatak da izbrišu sve recepte sa greškom, a vas molim da ponovo objavite vaš recept. Hvala

< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 4.7.2014 11:42:43 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 239
4.7.2014 11:49:34   
dunja RR

Viki, pošalji Cakani na pp taj deo koji fali za koru, pa će ona reći programerima da dodaju.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 240
4.7.2014 16:34:26   
Cakana84

Postavljen je vaš nick i dodati bodovi na sliku. Samo nam fali ostatak teksta. Pošaljite i to pa da kompletiramo recept.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 241
4.7.2014 23:36:27   
vikiveki
Poslala sam ostatak na pp Cakani

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 242
7.7.2014 11:36:53   
Cakana84

Vaš resept je kompletiran.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 243
7.7.2014 14:15:45   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: Cakana84 RR

Vaš resept je kompletiran.

user posted image Hvala

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 244
9.7.2014 9:28:59   
vikiveki
Imam jednu nedoumicu,ako može neka mi neko objasni. Naime u pravilniku sam videla da piše da se svaka objavljena slika recepta boduje sa 3 boda,da se upotreba začina C sa ukusom piletine boduje sa 20 bodova,C Ideje sa 10,a običnog C začina sa 10 bodova.Ja sam u receptu imala 5 slika,začin C sa ukusom piletine, C Ideju i običan C začin,a dobila sam 25 bodova.Šta se tu sad nije uračunalo i zašto?

< Poruku je uredio vikiveki -- 9.7.2014 9:30:48 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 245
9.7.2014 9:34:27   
Trcosava
Viki, ne znam kako si upotrebila te C dodatke. Koliko ja znam, ti bdovi se dobijaju ako upotrebiš C dodatak (odnosno tu C ideju) na način koji nije naveden na kesici. Mžda je u tome caka?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 246
9.7.2014 9:41:06   
vikiveki
Trco ako ti nije problem pročitaj recept,ali ja mislim da sam sve uradila po P.S.u tj kako pravila nalažu,neznam stvarno nije mi ništa sad jasno

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 247
9.7.2014 9:55:18   
Cakana84

Trco ako ti nije problem pročitaj recept,ali ja mislim da sam sve uradila po P.S.u tj kako pravila nalažu,neznam stvarno nije mi ništa sad jasno

Ne brinite, moguće da je došlo do greške, dešava se. proveriću sve i obavestiti.

Ubuduće mi šaljite ovakav tip problema na pp, ne zato što je tajna za ostale, nego da bi brže rešili problem.

< Poruku je uredio Cakana84 RR -- 9.7.2014 10:04:18 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 248
10.7.2014 9:57:46   
Cakana84

Imam jednu nedoumicu,ako može neka mi neko objasni. Naime u pravilniku sam videla da piše da se svaka objavljena slika recepta boduje sa 3 boda,da se upotreba začina C sa ukusom piletine boduje sa 20 bodova,C Ideje sa 10,a običnog C začina sa 10 bodova.Ja sam u receptu imala 5 slika,začin C sa ukusom piletine, C Ideju i običan C začin,a dobila sam 25 bodova.Šta se tu sad nije uračunalo i zašto?

Sređeno je sve. Dodati su vam osnovni bodovi koje ste i zaslužili. user posted image user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 249
10.7.2014 15:23:02   
vikiveki
Ok, hvala vam.

(odgovor članu Cakana84)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here