Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 5.7.2014 16:33:37
|
|
|
|
Njica
|
daco77 Sansaa, nego sta, meni najvise prepone, da prostite Bar dva para gaca promenim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 5.7.2014 19:11:52
|
|
|
|
pari
|
ja se najviše znojim noću u tom donjem delu, valjda zbog spavanja na boku... jeste da sam već 36.nedelja, ali sam mislila od ponedeljka da počnem da pijem čaj od lista maline, kažu da je dobar...da li neka od vas pije ili je pio?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 5.7.2014 19:22:57
|
|
|
|
branki*
|
ja se ne znojim nista posebno... pari,nemam pojma ni za sta je taj caj od maline,nisam nikad pila. ovi moji napolju,ja kuliram,usisavala,sredjivala..mislila sam da zamesim krofne,ali ih ipak ostavljam za sutra.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 5.7.2014 22:26:44
|
|
|
|
moja ciklama
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 5.7.2014 22:29:17
|
|
|
|
vonavoj
|
ciklama,kako se snalazite? necete verovati,mm i ja kuvamo dzem od kajsija,sad ..uzeli 15kg,pa moramo u 2 serpe iz dva puta! inace,i meni su gace stalno mokre ..danas sam promenila 3 kom!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 5.7.2014 22:45:23
|
|
|
|
sansa
|
SF ja kod naas u banji vodim nisam isla nigde ..prvu mi je vodio dzeraldinovic u AL a porodio me neki u ni nemam pojma koji....ma sve mi jedno koji ce da bude samo da ono izadje za cas , kad bi tako moglo Joj meni se jedu visnje a nema nigde ni jedna jedina A u Nisu opsta katastrofa za hranu i da vam ne pricam a bila sam i sokirana sto ne sredjuju rane nego sam sebe ispiras i cistis . bruka ziva
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 5.7.2014 22:45:58
|
|
|
|
Cecana
|
Pozdrav svim ,vidim da bas fino caskate. Ja sam imala napad panike,bilo mi je lose u cetvrtak uvece,odjednom mi je bilo kao muka i neki nemir,neverovatno.Setala sam po kuci,disala duboko,na kraju sam oko 3 nocu povracala i zaspala od iscrpljenosti.Inace sam bila kod mojih i bila sam jako aktivna par dana,bukvalno nisam odmarala,tako da je to verovatno od premora.Panika me uhvatila zato sto je bila noc,nisam bila u svom gradu,muz nije bio pored mene.Juce sam se vratila kuci(da ne kazem da sam sama vozila auto 150km). Danas smo bili kod dr.kaze da je beba ok,i da usporim,da mi je to mozda i od stitne zlezde koja je od premora tako reagovala-dr.mi je od srede uvela terapiju od 100mg. Prepisala mi je bensedin od 2mg da popijem ako se ponovi. Ja sad odmaram,mislim da necu vise nigde van grada. Cuvajte se,nemojte da preterujete sa aktivnostima.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 5.7.2014 23:06:37
|
|
|
|
vonavoj
|
u bre cecana,panika je najgora! a sto utrogestan?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 5.7.2014 23:07:23
|
|
|
|
vonavoj
|
u bre cecana,panika je najgora! a sto utrogestan?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 5.7.2014 23:13:14
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Jao Von ispisnice... Ja tek sad vidim tebe u trudnicama, cestitam draga Znaci drugarica dobija uskoro zanimacuju...tj zivu lutku Moja K bebi gura dudu ,i vodu non stop,a sad je hrani sa praznom kasicicom..ova mala uredno zine svaki put..hihih ....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 5.7.2014 23:27:13
|
|
|
|
vonavoj
|
kako ste vi?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 6.7.2014 9:08:44
|
|
|
|
branki*
|
ajoj,cecana,bas gadno,pa sta bi to elem,dobro jutro! kod mene standardno.muz otisao da nam kupi dorucak,pa do posla.ja stavila neko meso da se kuva,pa cu s tim nesto posle za rucak...boza i ja se muvamo tu,i tako...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 6.7.2014 9:10:03
|
|
|
|
plačljiva
|
Dobro jutro drage moje .Evo skuvala jutarnju kaficu pa da vidim šta ima kod vas? Meni se danas najavili neki gosti,pa ja poranila da sve spremim i postignem do 5...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 6.7.2014 9:29:43
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Dobro jutro i od mene! Pre par nedelja sam vas pitala kako to da ja nemam mucnine, i evo mi odgovora, u vidu konstantnih mucnina pocelo je pre nekoliko dana, nema pravila kad se javlja, eto npr proslu celu noc sam osecala muku u grlu a jutros i nesvesticu...Nekad mi dodje da povratim ali se iskontrolisem, disem duboko,mislim o necemu drugom,mirisem limun pa malo prodje...a primetila sam da mi pomaze i zvaka u tim situacijama. Eeeh muke su to trudnicke malo mi se i raspolozenje kvari, postajem nervoznija i spremna za svadju, bas onako kao u PMS, do sad nisam to imala.Sta da se radi, cekam da prodje....
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 6.7.2014 9:40:15
|
|
|
|
plačljiva
|
Ipokrisia grickaj bademe,oni su dobri za mučninu ali ne preteruj sa količinom Mene su mučnine držale od 8 do 12 nedelje,retko kada sam povratila...I uvek su bile čim ustanem
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 6.7.2014 9:48:40
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! ipo,stigle mucnine,nece valjda dugo trajati! taman sam doruckovala i da skuvam kafu,i evo cere..mamaaaaa! gotov dzem,imamo 15 tegli..mm sve oprao,sredio,jutros sam samo sklonila suve i ciste serpe!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 6.7.2014 10:14:05
|
|
|
|
Ipokrisia
|
I ja kako ustanem tako kad da neka kugla dotrci momentalno u grlo u tim trenucima ne mogu ni gutljaj vode da popijem bas je grooozno...eto i meni stigle u nedelji 7/8, u utorak mi je punih 8 nedelja.Vadila sam juce krv za odredjivanje krvne grupe, to mi doktorka rekla da uradim posto nemma pojma koja sam grupa, sutra su mi rezultati. Ljubazni su bas ovi u institutu za transfuziju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 6.7.2014 10:21:58
|
|
|
|
branki*
|
to izgleda svud,i kod nas su ti u transfuziji jako fini i prijatni...von,ako citas,idi u zimnicu i pojasni mi,pliz. zamesih za krofne,boza doruckuje...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 6.7.2014 11:23:41
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan..moze kafica? MM jutros ukapira da nemamo ni kafe ni mleka pa je odlucio da mi "skuva" jutarnju kaficu u kaficu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 6.7.2014 11:49:57
|
|
|
|
bubulence
|
wiv divan ti je muz . Ipo nadam se da ce brzo proci.. i ja danas popodne ocekujem goste, polako spremam...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 6.7.2014 12:00:08
|
|
|
|
mika79
|
Wiw za muža. Trudnice kako podnosite vrućinu? Ja sam juče ceo dan bila aktivna i šetala po suncu do 12, onda sam sedela napolju u "hladovini" posle kolima na rođendan, opet napolju i sinoć me tako jako glava zabolela da sam mislila da će eksplodirati . Izgleda da je vreme da se skrasim, danas ne mrdam iz kuće. I ja se baš znojim, nekad i po 5-oro gaćica promenim, sad sam prestala sa utrogestanom možda ću manje menjati.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 6.7.2014 12:15:20
|
|
|
|
bubulence
|
mika79 samo osluskuj svoje telo. ako ti je vec sinoc bilo tako, danas odmaraj... sutra ces vec videti... ipak ovo vreme nije ni malo lako, ni za nas trudnice pocetnice a ne za vas koje ste u poodmakloj fazi... ja sam za to da u trudnoci treba biti aktivan ali nikako po suncu...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 6.7.2014 12:39:34
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja nemam apsolutno nikakav problem sa suncem. Mislim hoće pritisak da mi smeta, pa da sam kao pijana, ali sunce i šetnja po suncu nikako. Pogotovo prošla trudnoća. Špartala sam po Bg-u na 40 stepeni, još i pasoš jurila T beše neki 6 mesec čini mi se. Stomak kao u 8 mesecu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 6.7.2014 12:52:52
|
|
|
|
wivern
|
Ja uzivam u suncu i obozavam leto. Jedino sto se uzasno mnogo znojim a boga mi i osecam od silnih hormoncina koje iz mene izbijaju. Prosto me sramota od drugih ljudi ali sta da radim. Ne sedi mi se kuci samo zbog znojenja
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 7.7.2014 6:32:22
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutar! Već par dana od stresa ne mogu da spavam. Na sve to -PREHLADILA SAM SE!!! Eeeeej u julu mesecu se prehladim pa kakooooo? Držite mi palčeve danas
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?