Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 16:58:58
|
|
|
|
ivaMark
|
Poc, divni ste Da li to bata lici na seku ili mi se cini Kako bre nisu tvoji zubi, na tebi su a i platila si ih sigurno, tako da su tvojiiii
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 17:22:28
|
|
|
|
doktorkakristal
|
VERKA zene hvala jos jednom TORBI raznezi me
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 17:23:47
|
|
|
|
Verolina
|
E, pa Poc, svaka mu cast. Ne da ti ih je opravio
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 17:28:23
|
|
|
|
Klarita
|
Doco, Zemunka, no coment...prelepe i prezgodne i sijate Poc, frajer je pravi frajer, ljubi ih oboje, ali princezu posebno!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 17:35:48
|
|
|
|
doktorkakristal
|
POC cini mi se da sin lici na mamu
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 20:44:08
|
|
|
|
viking
|
Doco, svaka čast! Videla sam tu sliku na FB, neko je lajkovao pa mi se pojavila na zidu, nisam imala pojma da si to ti :) Poc
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 22:41:02
|
|
|
|
doktorkakristal
|
VIK hvala nesto te slabo vidjam na forumu
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 22:51:08
|
|
|
|
viking
|
Pa nemam vremena s dve bebe :) Tu sam, ali slabo pišem, evo sad tek počinjem po malo da se aktiviram pošto su im prošli grčevi, duže spavaju preko noći i slično, pa nam je i organizacija preko dana drugačija.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.6.2014 23:13:06
|
|
|
|
IVA 11
|
Dk, svaka čast, maca i po!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 13.6.2014 8:01:05
|
|
|
|
doktorkakristal
|
VIK nije lako sa dve bebe IVA
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 13.6.2014 8:07:32
|
|
|
|
Trcosava
|
Pokahontas prelepo!!! Vik, ja sam lajkovala slike od Doce Doco, ja turam samo one di ispadnem dobro, stomak koji je kao da sam u 6 mesecu uspevam da prikrijem
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.6.2014 1:15:20
|
|
|
|
mlada_mama
|
Duuuugo se nismo cule zene, evo mali mamin vilenjak porastao
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.6.2014 11:25:42
|
|
|
|
little_one
|
Mlada mamice, nedostajala si nam zimus na druzenju sa Djedom Mrazom...iduce okupljanje moras da nam se pridruzis da upoznamo tvog malog vilenjaka...preslatka je
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 16.6.2014 16:02:37
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Anci, kakva smeskica pa ona je nasmejana stalno... Tebe nemam sta da komentarisem, ja nisam tako izgledala ni pre trudnoce u svojim najboljim danima Hvala ivamark Smeškica se samo smeška i taše
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.6.2014 21:54:26
|
|
|
|
jovicaa
|
evo smo moje bebe i ja... konacno na jednoj slici zajedno, u vrscu kod mame.....
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.6.2014 21:57:03
|
|
|
|
Jole84
|
Pa oni su baš porasliii prelepi ste
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.6.2014 21:57:06
|
|
|
|
doktorkakristal
|
JOVICE divni ste
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.6.2014 21:59:25
|
|
|
|
pocahontas
|
jovice pa ti bre imas dva prava momka! bas su porasli
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.6.2014 21:59:39
|
|
|
|
jovicaa
|
hvala vam puno, sad sam se i ja raznezila i zbog dojenja i zbog slika malo je opustena slika.. ali retko kad uopste uspemo zajedno da se uslikamo, a kamoli kad smo sredjeni..
< Poruku je uredio jovicaa -- 19.6.2014 22:00:43 >
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.6.2014 21:59:45
|
|
|
|
Janncica
|
Drugari,divni ste
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.6.2014 22:41:53
|
|
|
|
mamica 91
|
Mi smo obecali da cemo se pokazati , danas smo napunili 3 nedelje....
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.6.2014 22:50:27
|
|
|
|
little_one
|
joj medeni mali imate li snage za druzenje u subotu, vjerujem da vam je jos rano al ako imate volje dodjite nam KLIK
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.6.2014 7:39:24
|
|
|
|
vikiveki
|
Mamice 91 baš ste slatki i kako samo ozbiljno gleda prema fotoaparatu Jovice vi ste već veliki i ozbiljni
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.6.2014 7:48:36
|
|
|
|
doktorkakristal
|
MAMICE 91 bas ste slatki i ti jako mlada
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 20.6.2014 7:49:29
|
|
|
|
big mum
|
Šta reći nego svi redom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?