|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat]
9.6.2014 23:31:06   
17 joka
malinice uradi test i navijamo za user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Malinica moja)
Direktna veza do poruke: 476
9.6.2014 23:32:38   
Štetica
Malinice bazalna moze da bude pokazatelj trudnoce ali i nemora,kod mene je pocinjala da pada tek 2 dana ciklusa,zato sam i prestala da je merim. Ako nedodje za 3-4 dana uradi betu,ona je jedini sigurni pokazatelj trudnoce. Srecno.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Malinica moja)
Direktna veza do poruke: 477
9.6.2014 23:35:25   
Štetica

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Dobro nam dosla Aneri!! navijamo user posted image

BubiJoko,ja danas ceo dan osecam naizmenicno kao da ce momentalno stici,pa onda prodje pa se opet javi i sve tako...ja stavila ulozak i spremna cekam user posted image ,mada po Bubijevom iskustvu ima jos nade user posted image mislim da ce stici u toku noci ili sutra,ali daj boze da ne budem u pravu user posted image

Ha,ha,ha scenario se ponavlja. Ja sam tri dana nosila ulozak i molila boga da krene jer sam imala nenormalne bolove i ocekivala je svakog sekunda. Pa je beta 32dc bila preko 3000

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 478
9.6.2014 23:38:11   
Štetica
Joko za tebe jedan poseban veliki grlisa....
Dokle ste stigli,jesi li bila na onom ispitivanju za lekove u Jevremovoj?

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 479
9.6.2014 23:39:09   
17 joka
Gago user posted image user posted image sad videh CESTITAM DRAGA

Štetice kako si ti draga user posted image ?

bila sam draga zavrseno je to, sve je ispalo bzv.

uradila sam dosta analiza nasla uzrok imam trombofilije bez heparina nista
a sad bog zna kada cemo biti u mogucnosti raditi sledeci postupak

jos dr. rekla da sa onim jednim eskimom netrebamo raditi jer je drugi put zamrznut kao to nece uspeti i bas smo user posted image

< Poruku je uredio 17 joka -- 9.6.2014 23:42:17 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 480
9.6.2014 23:49:14   
degu

IZVORNA PORUKA: Štetica

BubiJoko,ja danas ceo dan osecam naizmenicno kao da ce momentalno stici,pa onda prodje pa se opet javi i sve tako...ja stavila ulozak i spremna cekam user posted image ,mada po Bubijevom iskustvu ima jos nade user posted image mislim da ce stici u toku noci ili sutra,ali daj boze da ne budem u pravu user posted image

Ha,ha,ha scenario se ponavlja. Ja sam tri dana nosila ulozak i molila boga da krene jer sam imala nenormalne bolove i ocekivala je svakog sekunda. Pa je beta 32dc bila preko 3000

Isto samo 30. dc 1399 beta user posted image
Joko user posted image draga moja ja sam sigurna da je tebi suđeno da radiš sa svojom jć i da će tad biti uspešno user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 481
9.6.2014 23:50:10   
Štetica
E jbg,a bas sam se nadala ce vam to uspeti. Ako eskim prezivi lonovno odledjavanje nevidim razlog zasto ga treba otpisati. To za heparin mi je ok,bar znas sta je moguci uzrok neuspeha,pa evo Dunja izgura trudnocu na heparinu,i jos puno trudnica kojima je on pomogao. A reci mi jesi li u postupku vto i fet-a pila sta da nedodhe do moguceg odbacivanja ploda? Mislim konkretno na pronizon ili nesto na toj bazi.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 482
10.6.2014 0:14:28   
17 joka
jesam pronizon ali mislim neku malu dozu u oba pokusaja. ma ja sam se bas oladila od tih osecanja bitno mi je da sam nasla uzrok

bila sam i kod dr.Jelene kod koje ide i Dunjica ona i ja imamo čak i isti problem user posted image ,ja sam sve sredila samo jos koji kg da skinem jer me studija upropastila pa sam, dobila 7kg a bas sam bila smrsala fino

ja jako verujem u tog eskimka bas verujem da ce to biti naša Nađa u nista u zivotu nisam tako verovala

a opet znam da se u prag nemoze jos dugo.

veverko i to je opcija koju imamo ali o njoj nemamo mogucnosti sad da pravimo planove alki ako ovaj borac neuspe onda za koju godinu sigurnouser posted image

< Poruku je uredio 17 joka -- 10.6.2014 0:16:20 >

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 483
10.6.2014 0:54:49   
degu
Joko možda je baš taj eskimko vaša Nađa user posted image
Ja verujem da ćete uspeti, čvrsto verujem da ćemo sve uspeti user posted image
Možda idemo malo dužim, zaobilaznim putem al to je samo zato što nas čekaju posebne bebe user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 484
10.6.2014 8:45:39   
Anoniman
Glukiceuser posted image user posted image user posted image user posted image za betu

(odgovor članu 17 joka)
  Direktna veza do poruke: 485
10.6.2014 9:02:57   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: degu

IZVORNA PORUKA: Štetica

Isto samo 30. dc 1399 beta user posted image
Joko user posted image draga moja ja sam sigurna da je tebi suđeno da radiš sa svojom jć i da će tad biti uspešno user posted image

Hehhe user posted image ne znam ljudi, moram dati jos malo fore, danas je ja mislim tek 29dc...necu puno da se nadam, ali evo nocas i danas opet nemam bolove tj naznake da cu dobiti, za razliku od juce... nekako ne delujem sebi da sam zatrudnela,ne osecam se tako, trenutno mi je to naucna fantastika!! user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 10.6.2014 9:07:16 >

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 486
10.6.2014 9:23:18   
amelia
Drage moje upravo me moja user posted image probudila zapravo bolovi stomaka koji su ne podnosljivi popila sam tabletu protiv bolova ali ne pomaze user posted image inace jako sam se razocarala ovog puta bila sam kao ubedzena u dubini duse da sam zatrudnela ali nista prevario me osecaj UM draga bas mije zao user posted image ima sledeci put da bude velika beta user posted image . Glukice bravo za betu uzivaj sada i mazi stomace user posted image . Ipokrisia izgleda dase ti selis u prvo ovog meseca navijam jako da ne dodze vesticura user posted image . Aneri dobro nam dosla u crticama i da ih sto pre ugledas user posted image ostale cure sve vas jako grlim i navijam da budu sto vise user posted image user posted image

Ayan <3

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 487
10.6.2014 9:29:02   
bubulence
amelija nista nije gotovo dok ne stigne vestica

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 488
10.6.2014 9:29:43   
Ipokrisia
Jao ljudi sad me uhvati neka frka user posted image koliko bi to zelela zaista toliko me i neki strah, ja nisam ranije nikad bila user posted image ali opet necu da trcim pred rudu, mozda zaista nema nista...

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 10.6.2014 9:30:44 >

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 489
10.6.2014 9:36:47   
7marii
Amelia user posted image neka prodje pa akcija.
Ipokrisia ma nece je biti narednih 9 meseci,user posted image . Ti bolovi nista ne znace,sacekaj jos 1 dan pa slobodno uradi testic.Navijam da budu user posted image .
Sve vas jako user posted image meni user posted image prolazi,ali ovog meseca cu odmarati i paziti se mozda idem na odmor user posted image pa da se tamo ne bi traumirala dal smem ovo ili ono user posted image ali ne brinite praticu vas redovno. Dobila sam one lh tracice pa cu da se igram sa njima,cisto da vidim dal je O onda kad ja mislim da jeste.

(odgovor članu amelia)
Direktna veza do poruke: 490
10.6.2014 9:54:08   
amelia

IZVORNA PORUKA: bubulence

amelija nista nije gotovo dok ne stigne vestica

Bubi vec je krenula user posted image nema nista ovog meseca user posted image . Kako si mi ti kako se osecas jel poceli neki simptomi? Kada ides na UZ?user posted image

Ayan <3

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 491
10.6.2014 11:53:16   
Didy
IZVORNA PORUKA: bubulence

user posted image

dobro jutro, mi smo pozitivni user posted image user posted image user posted image

Ovaj post sam morala da iskopam i citiram sve zajedno sa slikom. Čestitam od srca, draga!!!user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 492
10.6.2014 12:13:57   
glukica
Drage zene, pisala sam u temi siofor!pomozite vi koje ste moje sioforke user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 493
10.6.2014 12:44:38   
Anoniman
u pola 3 kod dr, drizte fige da user posted image sto pre stigne

(odgovor članu 17 joka)
  Direktna veza do poruke: 494
10.6.2014 12:54:44   
Aneri
Hvala devojke bolje vas nasla....ne nadam se previse, ali mi je opet cudno za bolove u predelu jajnika, obicno me boli 2 do 3 dana pre dobijanja a sada vec traje odavno... jedvacekam 16 da vidim na cemu sam....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 495
10.6.2014 12:55:13   
Sosa Mena
UM ne znam sta da ti kazem. Tako sam bila sigurna da si trudna. user posted image Drzim fige da sve prodje dobro. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 496
10.6.2014 12:57:44   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

UM ne znam sta da ti kazem. Tako sam bila sigurna da si trudna. user posted image Drzim fige da sve prodje dobro. user posted image

Ma nema veze, samo neka user posted image dodje...user posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
  Direktna veza do poruke: 497
10.6.2014 12:59:23   
Sosa Mena
Ma docice ali nije ni morala. Jel osetis ti neke tegobe?

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 498
10.6.2014 13:01:46   
Anoniman
Nista, samo taj nos, i pskim na 10 minuta.

(odgovor članu Sosa Mena)
  Direktna veza do poruke: 499
10.6.2014 13:03:03   
Sosa Mena
I nos i piskanje su simptomi trudnoce. Bar kod mene. Uvek mi se nos zacepi.

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here