Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 14:47:14
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Bubulence, mnogo ste slatki , a sad mi je Boga mi, scena kompletnija zamisljas mi muza bez peskira !!?? hvala devojke
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 14:53:05
|
|
|
|
Rosita
|
Mnogo ste lepi, Bubulence
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 14:56:01
|
|
|
|
bubulence
|
jao devojke, postidecete me , faajaa
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 15:21:22
|
|
|
|
mali_mis
|
bubi prava lepotica
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 15:24:06
|
|
|
|
jovicaa
|
lepi ste bublence, drago mi je da te vidim. stavi jos neku svoju, ne vidim te ovde lepo... ja obecavam da cu staviti, cim se uslikam, uopste se vise ne slikam.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 15:32:41
|
|
|
|
bubulence
|
u ovom kompu nemam slika... samo sada sa bratove svadbe ali ni na jednoj nisam sama... pa je zato ova zajednicka p.s. hvalaaa vam devojke
< Poruku je uredio bubulence -- 31.5.2014 15:33:09 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 15:36:25
|
|
|
|
anci kv
|
jao,ženo što ste slatki Koje si ti godište?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 15:43:23
|
|
|
|
bubulence
|
83. mlada nema sta
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 15:45:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Bubi sto si mi nesto poznata Kao da sam te negde videla
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 15:45:46
|
|
|
|
anci kv
|
ja bila ubeđena da si baš starija a po slici ne bi ti dala ni 25
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 15:50:15
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Bubi sto si mi nesto poznata Kao da sam te negde videla u novinama . anci pa ja tebe obozavam
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 15:52:41
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Bubi sto si mi nesto poznata Kao da sam te negde videla pa u reklami za peškire!!!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 15:53:57
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha, Bubu, nemoj da se zavaravas, sve ove ovacije dozivljavas samo zbog muza. Ovo su ti sve pritajene opasnice koje ne smeju da ti kazu-daj okaci jos neku sliku
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 15:55:38
|
|
|
|
anci kv
|
verka prva staje u red
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 15:57:05
|
|
|
|
Verolina
|
Ko pre devoci njegova devojka..u ovom slucaju ko pre peskiru neka ga trgne
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 15:58:00
|
|
|
|
anci kv
|
gde ti vide peškir leba ti?
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 15:58:14
|
|
|
|
nata11
|
Bubi ja nisam zahtevna kao ove zene bice dovoljna jos jedna sa peskirom nemora bez
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 16:01:29
|
|
|
|
anci kv
|
Auuuuu,Bubi,tih 130 žena na poslu nisu ništa za ove sa rr,ove opasne,sunce ti
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 16:01:43
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: anci kv IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Bubi sto si mi nesto poznata Kao da sam te negde videla pa u reklami za peškire!!! vriistiiim . ma zene imamo li temu za slike muzeva? verka, pozajmicu ti ovog mog na par dana, taman se oboje malo smirite
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 16:05:46
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: anci kv gde ti vide peškir leba ti? Pod kosuljom Isekla ga Bubi sa Picasom
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 16:05:53
|
|
|
|
anci kv
|
ohohooooo,sad Verka od sreće
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 16:43:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Hahhahahha zenske slatko me nasmejaste Bubi ako nema tema , otvaramo je odmah ali neka se jedna zove slike muzeva sa peskirom, a druga slike bez peskira
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 16:54:49
|
|
|
|
bubulence
|
podrazumeva se da ona sa peskirom nece biti posecena uopste .
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 16:55:48
|
|
|
|
Verolina
|
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 31.5.2014 17:14:27
|
|
|
|
ivaMark
|
Bubulence, divni ste i izgledate jakooo mlado . I meni licis na neku glumicu, hm...i na jednu curu sa kojom sam studirala.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.