Anoniman
|
Torbice stalno citam tvoje linkove, evo da malo apdejtujem svoje postove. Sestra za 2 nedelje ide na 3 dozu hemoterapija, tacno na njen 2o rodjendan, psihicki je bolje, bori se, kosa je opala, licno ja sam je osisala, veoma tezak momenat u mom zivotu, noge su mi se tresle. Prve 3 hemot. je tesko podnela, bol u nogama, umor, povracanje, mucnine, posle 28 dana otisla je na drugu dozu, sada nije povracala, ali mucnine i umor su biii prisutni. Uopste nije propala, a ni smrsala, lepo izgleda, eto smao sto sada nema kosu, i nosi te marame. Posle ove druge doze malo je vise bleda, ali to se organizam bori sa otrovima, ks je dobra, cak je pocela svako jutro da vodi biciklu i radi vezbe. Hrani se zdravo, jednom u mesec dana malo zgresi pa pojede nesto sto ne bi smela, slatkise ne jede uopste, ribu cesto, meso belo 1 u nedelju dana... Pije cak po 5-7l vode. Ne koristi so, pije srebrnu vodu, aroniju, zeolit, ni sama ne znam sta jos od preparata. U medjuvremenu pocetkom aprila je bila na kontroli kod dr. Subotica, rendgen i skopija su odlcini. 28.5 ima zavrsnu kontrolu i konzilijum, i svi se nadamo da ce to biti kraj ove opake bolesti.
< Poruku je uredio Unina mama -- 26.4.2014 14:37:33 >
|