|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RAK
19.3.2014 23:52:11   
Sanchy
Saucesce user posted image ..nazalost imam dve identicne price,deda vitalan,nikad bolestan odjednom se razboleo,rak creva,umro u roku od par meseci u 64 godini tako i svekar,vredan radan ,nikad bolestan,rak pluca,metastazirao na kosti,bolovi neopisivi ,otisao u roku od dva mesecauser posted image ..neverovatno koliko podmukla bolest i koliko je tesko dijagnostikovati na vreme jer mahom ne daje nikakve tegobe u tom samom startu kada je moguce nesto uciniti,,besna sam na medicinu uopsteuser posted image ,tolike pare za istrazivanja i tolike godine i ne znaju ni zasto nastaje a kamoli da su na pragu nekom leku..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 476
20.3.2014 7:53:15   
dijana1*
Olga primi moje saucesceuser posted image
user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 477
20.3.2014 9:09:52   
Olga75
hvala vam puno drage moje user posted image
on se muke resio nedobog nikome takve
prokleti kancer jako je strasan kraj od njega user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 478
31.3.2014 13:46:52   
Torbica
https://www.youtube.com/watch?v=0vygjXt3AtI

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 479
26.4.2014 14:25:07   
Torbica
http://zelenenovine.wordpress.com/zelena-apoteka/rak-sve-o-raku/beogradanin-savladao-opaku-bolest-pobedio-rak-pluca-i-pomaze-obolelima/

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 480
26.4.2014 14:35:52   
Anoniman
Torbice stalno citam tvoje linkove, evo da malo apdejtujem svoje postove.

Sestra za 2 nedelje ide na 3 dozu hemoterapija, tacno na njen 2o rodjendan, psihicki je bolje, bori se, kosa je opala, licno ja sam je osisala, veoma tezak momenat u mom zivotu, noge su mi se tresle. Prve 3 hemot. je tesko podnela, bol u nogama, umor, povracanje, mucnine, posle 28 dana otisla je na drugu dozu, sada nije povracala, ali mucnine i umor su biii prisutni. Uopste nije propala, a ni smrsala, lepo izgleda, eto smao sto sada nema kosu, i nosi te marame. Posle ove druge doze malo je vise bleda, ali to se organizam bori sa otrovima, ks je dobra, cak je pocela svako jutro da vodi biciklu i radi vezbe. Hrani se zdravo, jednom u mesec dana malo zgresi pa pojede nesto sto ne bi smela, slatkise ne jede uopste, ribu cesto, meso belo 1 u nedelju dana... Pije cak po 5-7l vode. Ne koristi so, pije srebrnu vodu, aroniju, zeolit, ni sama ne znam sta jos od preparata. U medjuvremenu pocetkom aprila je bila na kontroli kod dr. Subotica, rendgen i skopija su odlcini. 28.5 ima zavrsnu kontrolu i konzilijum, i svi se nadamo da ce to biti kraj ove opake bolesti.

< Poruku je uredio Unina mama -- 26.4.2014 14:37:33 >

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 481
26.4.2014 14:48:21   
Torbica
UM, mislim i ja na tvoju seku. Bice sve gotovo, sigurna sam. Kako je ozbiljno sve shvatila, promenila ishranu, ne moze da ne bude dobro! user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 482
26.4.2014 14:56:23   
lelaigor
Um, baš mi je drago! user posted image Nekako mislim da svaku hemoterapiju tako teško podnosi jer se organizam bori. Npr. tetka mm uopšte nije imala nikakve simptome kad je primala hemoterapije, smršala je, izgledala užasno, izgubila volju za sve i ispalo je kako je ispalo user posted image Mislim da će tvoja seka biti super! user posted image user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 483
26.4.2014 14:57:18   
Anoniman
Hvala sto mislisuser posted image .

Bas je obazriva sto se toga tice, jedva je nateramo da malo zgresi, jede neke stvari sto nikada ranije nije mogla ni da zamisli, hleb je potpuno izbacila, uglavnom jede od pirinca, i mama joj pravi heljdin i razani, jede tacno u odredjeno vreme svaki dan. I bas se pridrzava odredjenih pravila, cita o tome na internetu, o GMO hrani, ali najbitnije je da je psihicki bolje, i da se bori!

Dace Bog da tog 28-og sve bude ok!

I ja se nada Lela, da ce sve biti ok, ove druge nije cak ni tako tesko podnela, jedino sto ta 3 dana dok prima i narednih 7 dana, ne pita ni za koga, uglavnom prespava, cak ni za Unu...

< Poruku je uredio Unina mama -- 26.4.2014 14:59:26 >

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 484
26.4.2014 15:02:51   
Torbica
UM, takva ishrana kao sto znas pomaze organizmu da se bolje bori, ni ne treba da gresi u ishrani, ogromnu stvar je uradila, za svaku pohvalu! Ajd pa da 28-og nazdravimo! user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 485
26.4.2014 22:19:18   
jovicaa
unina mama, nadam se da ce sve biti dobro! odlicno je sto ona ima i dalje puno energije i pored hemoterapija, svaka cast, pravi je borac!

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 486
26.4.2014 22:24:45   
Anoniman
Da , kako je bilo u pocetku, i kako se bila predala, mislila sam nece biti nista, ali bori se kao lav, ipak je premlada, i sve je ovo snaslo, umesto da uziva u zivotu... ali samo da sve bude ok!

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 487
26.4.2014 22:27:56   
Meisje
Bice sve super,drzimo figeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 488
26.4.2014 22:33:58   
jovicaa
odlicno je sto je presla na zdraviju ishranu. ali ja mislim da je sirova ishrana(raw food) bas bitna kod raka i da zaista pomaze...
mom dedi je pomogla, ona je drugi covek od kad jede sirovu hranu, mnogi zdravstveni problemi koje je imao ceo zivot, su prestali od kad se tako hrani.. podmladio se i fizicki i psihicki. tako da eto ja na osnovu bliskog primera kazem. sve informacije mozete naci na internetu.
jeste veliki korak prelazak na sirovu hranu, ali mislim da je neophodan kod lecenja raka.
i treba sto vise da bude na suncu, da solarizuje vodu, ne znam da li ste cule za to.. onda i vezbe su dosta bitne, da bi se telo napunilo kiseonikom, a vidim da pises da vezba.
samo napred i hrabrouser posted image i svaka cas_t na snazi i istrajnosti. daj boze da iz ovog izadje samo jaca i svesnijauser posted image , a bice tako!

< Poruku je uredio jovicaa -- 26.4.2014 22:34:46 >

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 489
26.4.2014 22:37:05   
Anoniman
Hvala Jovice na savetima , prenecu joj i to! Da puno faktora utice na izlecenje.

Mei, nadamo se , hvala vam svima na podrsci!user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 490
26.4.2014 22:38:09   
meyo
UM drzim fige i nego sta nego ce biti dobro user posted image
moj jedan jako mladi kolega godina kao tvoja sestra je cak 4 mjeseca bio o sterilnoj sobi pod terapijom konstanto al sve je proslo i on je ok. Tako da samo pozitivno

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 491
26.4.2014 22:39:08   
anci kv
UMuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 492
26.4.2014 22:41:15   
jovicaa
sve to mozete naci na internetu, detaljno! e sad lako je meni da pricam, ali eto prenesi joj..
drzite se, saljem vam puno pozitivne energijeuser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 493
26.4.2014 22:42:54   
Anoniman
Zenskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 494
26.4.2014 22:51:41   
Maslacak15
UM puno pozdravi seku hrabricu!! user posted image Izguracete i taj jos jedan mesec i bice sve ok. Mora da bude....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 495
26.4.2014 23:18:49   
dijana1*
UM, sestra ti je veliki boracuser posted image napravila je veliki korak i verujem da ce biti sve ureduuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 496
26.4.2014 23:53:49   
mtajcica83
UMuser posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 497
30.5.2014 0:09:07   
Anoniman
Sestra je juce odradila skener, rezultati super, nema naznaka nekom novom tumoru. Sutra ide u Bg na konzilijum, dace Bog da budu lepe vesti, i da je ovo kraj ruzne price, i pocetak novog lepseg poglavlja u njenom zivotu!

(odgovor članu mtajcica83)
  Direktna veza do poruke: 498
30.5.2014 0:11:11   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Sestra je juce odradila skener, rezultati super, nema naznaka nekom novom tumoru. Sutra ide u Bg na konzilijum, dace Bog da budu lepe vesti, i da je ovo kraj ruzne price, i pocetak novog lepseg poglavlja u njenom zivotu!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 499
30.5.2014 0:15:32   
Sanjica26 RR
Odlicno! Veliki je ona borac.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Pismo nezainteresovanim članovima porodice
Kako bi bilo da se pomirite sa tim ko i šta su vam prioriteti i samo priznate da naš sin nije deo toga. Vrlo jasno ste n...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here