Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 1.12.2012 14:28:38
|
|
|
|
jovana13
|
moj ne izlazi iz vise razloga. Prvi je sto radi do 17h dodje mrtav umoran pa ga ne zanima to. A i kad ne radi ne izlazi gleda samo sto vise da zavrsi oko kuce sta ima. Po kafanama kaficima itd ni njegovo drustvo ne izlazi skoro su svi ozenjeni i nisu vise za to. A kad ide kod drugara idemo zajedno nece bez mene. Kaze nisam ja udovac pa da idem sam, dosta sam isao sam sad imam zenu.. A ni ja ne izlazim vise sam za to da nam dodju drugari ili mi kod njih i opusteno sednemo zezamo se i pricamo. Nije mi do izlaska pored 2 mala deteta ja da stojim u diskoteci do jutra, neka hvala! Nekad sam mogla sad i da hocu ne mogu,umor me stize uvece..
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 26.1.2013 22:48:28
|
|
|
|
*milica*
|
Mi izlazimo zajedno vikendom. Petkom i subotom se zna da smo u gradu sa drustvom. Naravno ako ne radi i ako nije na terenu.... sa klincima koji spavaju ostaju svekijevci....
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 26.1.2013 23:11:01
|
|
|
|
Sesilija 83
|
jedino kad mu dodju prijatelji iz daleeekee amrRike... a to je jednom godisnje.. a od kad imamo K nemamo je kome ostaviti na cuvanje a on nece bez mene,tako da se izlasci sa njom zavrsavaju najkasnije do 21h.. .mi smo vise za to da odemo negde na vikend da odmorimo ....
|
|
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 27.1.2013 10:03:16
|
|
|
|
Olga75
|
ovaj moj i dalje ne bi ni danju izlazio iz kuce dosadan i naporan covek pa to ti je
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 27.1.2013 10:51:57
|
|
|
|
bojanica7
|
olga, podsetila si me sad na svekrvu, koja kaze: kad sam bila mlada, stalno mi je falio jer je isao po kafanama, a sad bih da ga isteram malo iz kuce a on ni da mrdne. ni danju mm izlazi jednom-dvaput nedeljno sigurno. prvo kod drugara, onda malo do grada. on je '83. i jedini je ozenjen i ima dete u drustvu, tako da mu se drugari jos momce, a i on malo s njima
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 27.1.2013 10:54:19
|
|
|
|
Olga75
|
Olga svekriva spremam se da budem zlo koje hoda
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 27.1.2013 11:46:54
|
|
|
|
branki*
|
pa,sto se mene tice,mogao bi malo cesce da izlazi...izadjemo zajedno nekad kad se izdogovoramo sa drustvom u neki klub ili negde na zivu muziku..ja ga teram koliko puta-ajde,izadji malo,vidi se sa ovim,onim.sta samo kuka kako je umoran i kako mu se spava i vrti kanale!
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 27.1.2013 12:07:59
|
|
|
|
tijatija
|
Slabo, ali podje na pice sa drugom ili bratom.Uglavnom smo mi za kucna okuplanja, kad su mi tu svekijevci i kad legnem decu zajedno lutamo , mada se desi isto tako ( jednom u godini) da ostavim mm da cuva decu a ja uvece izadjem na pice.Meni je to sasvim normalno i zdravo !
|
|
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 27.1.2013 12:12:02
|
|
|
|
zece
|
retko izleguvame so drustvo a sami cesto pati
|
|
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 11.3.2013 17:47:36
|
|
|
|
Maraj
|
ne, ne izlazi. Mi smo nekako navikli da izlazimo zajedno. Strasno mi je to sto par nasih prijatelja tj muski par izlazi nocu sam bez zene! Pa sta radi na splavu bez zene??!! Meni je to katastrofa
|
|
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 11.3.2013 17:52:38
|
|
|
|
Sanja90
|
Ni moj ne izlazi,potpuno je posvecen nama. Kad hocemo da izadjemo izadjemo zajedno,on nece bez mene. Jednom sam mu rekla da ide na jedan koncert bez mene jer je jako zeleo,ali ipak nije otisao,kaze nije to to bez mene Ljubav moja. A sto ti kazes Maraj ni ja ne razumem zasto neki muzevi izlaze bez zena,sta rade tad i meni je to katastrofa.
|
|
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 16.10.2013 20:38:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Mm je zaluđeni šahista pa je često uveče na nekom turniru, Ali ja to mogu smatrati njegovim izlaskom, jer to je ipak muško druženje, sa koga on donese parice (male), ako osvoji turnir. Ali to pruža meni priliku da gledam serije umesto sporta , i da uživam sa mojim drugarkama koliko želim
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 16.10.2013 20:40:29
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ovaj moj i dalje ne bi ni danju izlazio iz kuce dosadan i naporan covek pa to ti je Olga i ja ču da se pridružim tvom klubu istih muka
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 16.10.2013 20:54:56
|
|
|
|
Lu
|
Ja ne znam da li moj izlazi, može da hoda svaku noć što bi ja znala, a i ja što bi on znao
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 24.4.2014 14:00:51
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ali to pruža meni priliku da gledam serije umesto sporta , i da uživam sa mojim drugarkama koliko želim Ovo je i moja parola Izlazi naravno jer mora covek malo da odmori od mene, potpuno ga razumem i podrzavam, jer i ja zelim slobodno vreme sa mojim drugaricama.
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 24.4.2014 14:19:45
|
|
|
|
lelaigor
|
A kako ja da nateram mm da ponekad izađe??
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 25.4.2014 6:50:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Moj ne izlazi ali redovno zaspi pa nekad cak i pre D tako da mi dodje isto kao da nije tu
|
|
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 26.5.2014 13:10:09
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 Ni moj ne izlazi,potpuno je posvecen nama. Kad hocemo da izadjemo izadjemo zajedno,on nece bez mene. Jednom sam mu rekla da ide na jedan koncert bez mene jer je jako zeleo,ali ipak nije otisao,kaze nije to to bez mene Ljubav moja. A sto ti kazes Maraj ni ja ne razumem zasto neki muzevi izlaze bez zena,sta rade tad i meni je to katastrofa. Boze me sacuvaj! Sta rade? Pa, sta ako izlaze, izlazim i ja sa drugaricama pa ne naskacem na muskarce, a ni oni na mene, ako je to razlog "katastrofe" Mm izlazi i vrlo cesto ga ja podsticem i teram. Eto bas sinoc smo zaglavili kod prijatelja, skupilo se celo drustvo, mi morali kuci zbog male dece i ja sam ga terala da se vrati kad smo sredili decu, on nije hteo. Ali isto tako, tera i on mene kad je neko meni bliskije drustvo u pitanju. Ne buni se da ostane s decom (mada mu nije svejedno sad kad ih je dvoje). I ne vidim nista lose u tome. On je dobar covek koji puno radi i meni pomaze, zasto da s drustvom ne ode na pice, u kafanu...ni ne pomislim da naskace na zenske
|
|
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 26.5.2014 13:42:29
|
|
|
|
Torbica
|
Moj nije taj tip, njemu je to gubljenje vremena. Vise voli domacu atmosferu, tako da se druzenja svode na sedenje u dvoristu, pod nadstresnicom, ne vole covek kafanu nikako.
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 26.5.2014 13:49:14
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tvoj i moj muz bi se sigurno slozili.
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 26.5.2014 13:56:51
|
|
|
|
Torbica
|
Hehe, sto posto! Imali bi puno zajednickih tema, sigurna sam!
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 26.5.2014 15:44:32
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Sanja90 Ni moj ne izlazi,potpuno je posvecen nama. Kad hocemo da izadjemo izadjemo zajedno,on nece bez mene. Jednom sam mu rekla da ide na jedan koncert bez mene jer je jako zeleo,ali ipak nije otisao,kaze nije to to bez mene Ljubav moja. A sto ti kazes Maraj ni ja ne razumem zasto neki muzevi izlaze bez zena,sta rade tad i meni je to katastrofa. Boze me sacuvaj! Sta rade? Pa, sta ako izlaze, izlazim i ja sa drugaricama pa ne naskacem na muskarce, a ni oni na mene, ako je to razlog "katastrofe" vala bas! mm ne izlazi cesto, ali zna da izadje sa kumom ili drugarom i to mi je sasvim u redu. ne izlaze ljudi samo da bi imali sex, nego brate mili da se opuste, popiju, pricaju o fudbalu, automobilima i ostalim temama koje su u mom prisustvu zabranjene . . mi najcesce imamo zajednicka druzenja ali nemam nista ni protiv odvojenih izlazaka. volim i ja da se opustim...
|
|
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 26.5.2014 16:03:17
|
|
|
|
anci kv
|
jok,vezujem ga lancima!!!! može slobodno u bilo koje doba dana,tako i ja. Kako bi se drugačije odmorili jedno od drugog
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 26.5.2014 23:53:56
|
|
|
|
dijana1*
|
Ne izlazi u diskoteke i kafice gde treba da bude u skockanom izdanju Posle fudbala popije pice sa druagirima ili kada smo u BG-u npr voli da ode do Optimista. Tu moze da popije pivo i da prica o fudbalu, kladionici, automobilima, kombinacijama i parama
|
|
RE: Da li vam muzevi izlaze navece? 27.5.2014 0:45:38
|
|
|
|
vikiveki
|
Haha ja mog teram da izlazi ali on neće,on se naizlazio dok je bio u prošlom braku bez dece,pa mu valjda dosadilo...a možda je u pitanju i mlada žena zezaju ga kolege da on ne želi mene samu da ostavi kući,a i meni bi prijalo malo odmora kako vi kažete...mada bi mi najveći odmor bio kada bih negde otišla na recimo jedan dan...mada ni to mi ne bi vredelo kada bih non stop mislila šta mi deca kući rade.Koliko puta me mm tera da odem negde ali protiv ove lude glaveteško se izboriti....samo razmišljam šta deca kući rade pokušala sam nekoliko puta i sedela sam kao na iglama,kad sam se vratila kući a mm se čudi zašto sam se tako brzo vratila brža iz grada nego u grad
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?