Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 24.4.2014 9:57:27
|
|
|
|
Olga75
|
Tobice , pa ti se osisalaaa sjajna si ko i uvek pa eto tako da ne pisem svaki put
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 24.4.2014 9:58:20
|
|
|
|
IVA 11
|
Veerka, crna boja kose ti super stoji!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 24.4.2014 10:06:43
|
|
|
|
nata11
|
Ja sam Torbicu bas ovako zamisljala.
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 24.4.2014 10:37:34
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam vec na nekim temama stavljala slicicu gdje se vidim i ja ali eto opet jedna
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 24.4.2014 10:44:33
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Tobice , pa ti se osisalaaa sjajna si ko i uvek pa eto tako da ne pisem svaki put hvala ti draga. Ma ofucala mi se kosa, pootpadala bas je bila nikakva. Silno zelim dugu kosu ali ne vredi, slaba je bas. Ljubim. Emice, slatka!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.4.2014 1:20:00
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Torbice super izgledas i vidi se da si po prirodi vesela osoba Verka definitivno tamnija boja. Izgledas dosta mladje sa njom Ha ha ha ha...Nije, cini ti se...namerno sam stavila onu poganu plavu sliku. Zaova me je slikala uz zadatak izraza lica "nepodnosljivice" Ovo sam ja kao plavusa sa normalnim izrazom lica(napominjem da je edicija bez sminkU )
< Poruku je uredio Verolina -- 25.4.2014 1:26:57 >
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.4.2014 1:22:17
|
|
|
|
Verolina
|
Torbice, bas si vesela Emice
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.4.2014 1:35:25
|
|
|
|
pocahontas
|
zenske ki upisane ste! Torbice suuuuper ti stoji novi friz! Verolina obe boje ti super stoje, mozda mi je plava malko bolja, a ovo kucence ti je preeeslatko!
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.4.2014 1:42:15
|
|
|
|
Verolina
|
Poc
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.4.2014 4:48:18
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ha ha ha ha...Nije, cini ti se...namerno sam stavila onu poganu plavu sliku. Zaova me je slikala uz zadatak izraza lica "nepodnosljivice" po toj slici sam gledala i uporedjivala Super su ti obe boje Otkad znam za sebe plavusa sam ali jedno kratko vreme sam se farbala u tamniju boju. Nije bili lose ali izgledala sam ozbiljnije i imala sam osecaj kao da nije moja glava. Plavo dosta podmladjuje Tako da sam sada plaVusa ne bi li sakrila ove silne godine
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.4.2014 8:24:11
|
|
|
|
doktorkakristal
|
EMICE
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.4.2014 8:43:16
|
|
|
|
Torbica
|
Verolina, i ja glasam za ovu plavu varijantu, super si!
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.4.2014 9:46:14
|
|
|
|
Verolina
|
Torbice Ja se zapravo najbolje osecam kao plava. I prirodno sam svetlije kose i bleda ko gu*ica , pa mu dodjem sa plavom kosom svoj na svome. da unesem malo zivosti u "ambijent" udala sam se za "Sicilijanca"
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.4.2014 9:54:06
|
|
|
|
Torbica
|
hehehe! Komedija! Vidi se da si zena sa stavom, ja to postujem, slagala se ili ne slagala sa tobom oko nekih stvari.
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.4.2014 9:57:54
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala vam drage
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.4.2014 9:59:00
|
|
|
|
Verolina
|
...I sve po zakonu za to sam prvi ne bi bilo ove krvi da je bilo sve po zakonu Vlast je vlast, i ja to postujem tu su paragrafi pa zagrabi nek isto je i djavolu i djakonu pa nek se zna...
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 3.5.2014 11:28:06
|
|
|
|
ninulina
|
Morala sam malo da zavirim na temu Stvarno lijepe žene sve Ali AncI Kv i Emicaa, wooow žene , preljepe ste
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 8.5.2014 0:41:42
|
|
|
|
anci kv
|
hvala ninulina!!! Verka lepša kao plavuša Emice,ja sam te skroz drugačije zamišljala
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.5.2014 8:22:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo jedne sa mature i jos jedne
< Poruku je uredio Unina mama -- 25.5.2014 8:23:50 >
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.5.2014 8:34:32
|
|
|
|
doktorkakristal
|
UM
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.5.2014 8:39:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cicas macos Super uzgledas
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.5.2014 8:45:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala zenske
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.5.2014 8:54:29
|
|
|
|
nata11
|
UM prelepa
< Poruku je uredio nata11 -- 25.5.2014 8:55:15 >
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.5.2014 8:56:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Nato
|
|
|
|
RE: Kako zamišljamo ostale forumašice _ 3 ? 25.5.2014 9:03:12
|
|
|
|
dijana1*
|
UM bas si lepa i mila
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.