Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.3.2014 19:44:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivina kreacija od sinoć: muske gaće!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.3.2014 21:28:43
|
|
|
|
gagana83
|
Joj dobra je haha Evo i nase odvale od pre neki dan Una se u poslednje vrem igra sa onim karticama pomocu kojih se uce slova (nacrtan rak i slovo R, avion pa pored njega slovo A) .Inace zna tek nekoliko slova. Uzima ona one kartice jednu po jednu i prica : I kao igrla, V kao vrata, nailazi na slovo H i pored njega slicica hleba i ona kaze : slovo L kao lebac
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.3.2014 22:13:19
|
|
|
|
Biserce
|
V se obraca bratu: "a beeebooo...neemoj paces...ti si deecaaak" Inace ga zove Mita-pita
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.4.2014 22:54:22
|
|
|
|
bubulence
|
moram na siroko da pisem :D . crta Ema (antitalenat): mama ovo si tiiiiiii ( nacrtana glava, oci i kosa), a ovo je tataaaaaa ( i crta sve kao kod mene, i dve ruke i noge, zastane, pogleda me i docrta mu jos dve ruke i dve noge). ja: Ema a sto tako? gde su mami ruke? noge? E: jaaaaao gospodjo, pa samo ti jos to fali vidi kolika si . ja: dobro, a zasto tati sve duplo? E: jaaaaao (opet), pa da mu ne trosis sve pare ne bi mu trebale 4 ruke! zanemela sam
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.4.2014 22:55:32
|
|
|
|
IVA 11
|
Duša pametna!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.4.2014 22:58:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Hahhaahha hahhahhahha hahhaha Ema Odem danas po U u vrtic, i kaze mi vaspitacica znas li sta mi je danas rekla, ja zalila sam se da me bole ledja drugoj vaspitacici, a ona je sela pored mene i rekla mi : "Lazes Milijana , svaki dan kukas kako te nesto boli, samo lazes" hahahhaha...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.4.2014 22:59:41
|
|
|
|
Didy
|
Hahaha, e nek ti je rekla.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.4.2014 23:04:21
|
|
|
|
bubulence
|
hihihihi e a ja Emi ne dam da kaze tu rec "lazes" . i onda ona kaze " e da mi nisi zabranila sada bih ti rekla da lazes, ali necu jer sam kulturna" . i jos jedna odvala od danas: mm radio nocnu i ostavio tel u dn. sobi. nas dve se igramo i stigne njemu poruka. ja skacem u sekundi, ne kontam da nece da zvoni nego samo bip. a ona meni " e da te neko video, mislio bi da zove plata" hihihi ja pala, to joj znaci da je stigla poruka od banke .
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.4.2014 23:06:19
|
|
|
|
bubulence
|
i samo da dodam, ja ne trosim muzeve pare nego je Ema u nekoj fazi kada sve price imaju veze sa tatinom platom .
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.4.2014 23:08:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bubulence hihihihi e a ja Emi ne dam da kaze tu rec "lazes" . i onda ona kaze " e da mi nisi zabranila sada bih ti rekla da lazes, ali necu jer sam kulturna" . i jos jedna odvala od danas: mm radio nocnu i ostavio tel u dn. sobi. nas dve se igramo i stigne njemu poruka. ja skacem u sekundi, ne kontam da nece da zvoni nego samo bip. a ona meni " e da te neko video, mislio bi da zove plata" hihihi ja pala, to joj znaci da je stigla poruka od banke . I ja U ucim da kaze ne govoris istinu, ali ona vise voli da kaze lazes..... Sad me zove Majo, tatu Tajo, a babe Bajo, do skoro je bilo Bajka i Majka, za dedu jos nije smislila nadimak, uglavno mu govori da je nervira, i da je boli glava od njega Hahhahhah zove plata
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.4.2014 23:26:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Krene vaspitacica da vice na decu zato sto ne spavaju. U toj grupi je bila Teodora. Kaze ona njoj: "Rado, mnogo mi se svidjaju tvoje helanke". Naravno, prevarant mali je nasmejao vaspitacicu kako se izvukla.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 7.4.2014 23:31:27
|
|
|
|
bubulence
|
ma,pravi prevaranti . majo, tajo, ulizica jedna. kao i Teodorica . ljubim ih sve
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.4.2014 8:00:13
|
|
|
|
lanajelena
|
Lanina izjava sta je to izraslina-to je kad ti izraste slina
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 8.4.2014 9:26:26
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Lanina izjava sta je to izraslina-to je kad ti izraste slina vristim
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.4.2014 22:47:07
|
|
|
|
bubulence
|
opet ja... danas... E: znas gospodjo, da si se malo bolje skocentrisala shvatila bi da sam prducnula a to znaci da ce danas biti kaakeenjaaaa (ima problema sa stolicom) ja: da ide mama po nosu? E:ahaa, pa da ne osetis kako lepo smrducka!? sedi tu! juce: ja: sreco ajde da bojamo crvenkapu E: sreco opet trazis izgovor da ne peres sudje!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.4.2014 23:15:31
|
|
|
|
madre
|
odusevljena sam njenom inteligencijom ismejah se, dupe ti pomera
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.4.2014 23:19:02
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: madre ismejah se, dupe ti pomera pomera bukvalno...
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 28.4.2014 23:50:56
|
|
|
|
Torbica
|
Kazem ja ceri neki dan - kad se vratim na posao, desavace se da sam na putu pa ce tata da vas pokupi iz vrtica.. A ona ce - pa kako ces onda kuvati rucak kad si na putu?
< Poruku je uredio Torbica -- 28.4.2014 23:55:47 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.4.2014 0:09:55
|
|
|
|
jovicaa
|
danas isli do komsinice da vidimo macice.. i aleks se motao oko velike mame macke i cackao je. i ja kazem aleksandru, pusti macu, maca spava, iscrpljena je, doji bebe.. a on pokusa da ponovi i kaze nesto slicno kao naprcana je umrli smo od smeha... posto je maca stvarno vise ovo drugo nego prvo stalno se juri sa macorima oko zgrade...
< Poruku je uredio jovicaa -- 29.4.2014 0:11:40 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.4.2014 8:19:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo Aninog bisera od subote. Krenuli mi u Mekić i na putu do tamo ima jedan deo puta popločan kaldrmom. Dođemo mi do tog dela, kad Ana drekne: ''Mamaaaaa, pa mi smo u Srbiji!!!!!'' Nemam predstavu odakle je ona kaldrmu povezala sa Srbijom jer mi na putu do mojih, a i inače kud idemo nema puta sa kaldrmom.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.4.2014 8:26:29
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: bubulence moram na siroko da pisem :D . crta Ema (antitalenat): mama ovo si tiiiiiii ( nacrtana glava, oci i kosa), a ovo je tataaaaaa ( i crta sve kao kod mene, i dve ruke i noge, zastane, pogleda me i docrta mu jos dve ruke i dve noge). ja: Ema a sto tako? gde su mami ruke? noge? E: jaaaaao gospodjo, pa samo ti jos to fali vidi kolika si . ja: dobro, a zasto tati sve duplo? E: jaaaaao (opet), pa da mu ne trosis sve pare ne bi mu trebale 4 ruke! zanemela sam
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 29.4.2014 8:36:08
|
|
|
|
tijatija
|
Juce sam posla sa N i M ( starijim curama) do marketa usput M zapne i padne. N nervozno Milenaaaaaa , jel ti glava sluzi za podsisanje ili razmisljanje
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.5.2014 8:57:18
|
|
|
|
tijatija
|
M: Majkoo Isidora iz moje grupe igra chudo ... ja: jeli Mico bas lepo igra chudno jel? M: majkoooo igra chudo... ja: ajd pokazi majci kako M: ne znam ti ja to da igram, to samo decaci igraju ustvari i devojcica ali samo neka.. ja: kakva je to igra Mico M : Majkoooo ona trenira chudo ( dzudo )
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.5.2014 9:07:55
|
|
|
|
Wannajah
|
Odseci mi ovu ratiketu,grebe me..
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 10.5.2014 9:37:25
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: tijatija M: Majkoo Isidora iz moje grupe igra chudo ... ja: jeli Mico bas lepo igra chudno jel? M: majkoooo igra chudo... ja: ajd pokazi majci kako M: ne znam ti ja to da igram, to samo decaci igraju ustvari i devojcica ali samo neka.. ja: kakva je to igra Mico M : Majkoooo ona trenira chudo ( dzudo )
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?