Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 21.3.2014 7:22:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas nas cetiri i dva garija iza koji takodje poziraju A bilo je je slika gde su jos bolje pozirali
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 14.4.2014 23:27:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Drage Novosađanke, ukoliko je neka od vas zainteresovana da joj beba bude model za novi sajt Kikebu (uz novčanu nadoknadu od 1.000-2.000din) ili Kikebu proizvode po izboru, neka mi pošalje pp. Potrebno je da beba bude uzrasta od 0-1.5 godina, slikanje bi trajalo sat vremena, npr. u Kikebu marami, džaku za spavanje .. a potrebno je 3-4 modela, pa vas nekoliko koje se prve jave na pp uputiću na pravu adresu.
< Poruku je uredio dunja RR -- 14.4.2014 23:29:01 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.4.2014 8:11:39
|
|
|
|
lanajelena
|
Divno ,ako ne gresim mislim da to moja komsinica drzi,jer su njena deca na prethodnim slikama
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.4.2014 11:45:14
|
|
|
|
Torbica
|
Vidim pise se ovde, pa pomislih, kafa u najavi??? Neverovatno, ali mi vise nemamo bebe! Najmladji jos malo pa dve godinice! Ljubim vas
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.4.2014 12:52:20
|
|
|
|
isidora88
|
mogla bi neka kafa ovih dana
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.4.2014 13:12:47
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Drage Novosađanke, ukoliko je neka od vas zainteresovana da joj beba bude model za novi sajt Kikebu (uz novčanu nadoknadu od 1.000-2.000din) ili Kikebu proizvode po izboru, neka mi pošalje pp. Potrebno je da beba bude uzrasta od 0-1.5 godina, slikanje bi trajalo sat vremena, npr. u Kikebu marami, džaku za spavanje .. a potrebno je 3-4 modela, pa vas nekoliko koje se prve jave na pp uputiću na pravu adresu. Jel moze za koju nedelju? A bas imamo njihove marame za nosenje.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.4.2014 14:57:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Divno ,ako ne gresim mislim da to moja komsinica drzi,jer su njena deca na prethodnim slikama Ako misliš na Dunju, onda jeste ona
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.4.2014 14:59:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Mislim da može, javni mi ako si zainteresovana da te povežem sa vlasnicom, divna je žena, verujem da će te se dogovoriti kako svima odgovara Mislim da će slikanje i biti kasnije, ali nemoj me držati za reč. IZVORNA PORUKA: New Mom IZVORNA PORUKA: dunja RR Drage Novosađanke, ukoliko je neka od vas zainteresovana da joj beba bude model za novi sajt Kikebu (uz novčanu nadoknadu od 1.000-2.000din) ili Kikebu proizvode po izboru, neka mi pošalje pp. Potrebno je da beba bude uzrasta od 0-1.5 godina, slikanje bi trajalo sat vremena, npr. u Kikebu marami, džaku za spavanje .. a potrebno je 3-4 modela, pa vas nekoliko koje se prve jave na pp uputiću na pravu adresu. Jel moze za koju nedelju? A bas imamo njihove marame za nosenje.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.4.2014 15:41:18
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: lanajelena Divno ,ako ne gresim mislim da to moja komsinica drzi,jer su njena deca na prethodnim slikama Ako misliš na Dunju, onda jeste ona ,zivi u mojoj zgradi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.4.2014 21:43:57
|
|
|
|
pocahontas
|
zene, kafa? da se podruzimo dok sam jos 2u1
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 22.4.2014 22:57:01
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam za, ali prepodne dok sam slobodna, ovaj put scenario
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 7:37:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja pre podne ove nedelje ne mogu , jedino posle podne s decom , a petkom radim on otpada kod mene. Vi se dogovorite pa ako mi bude odgovaralo vidimo se
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 23.4.2014 7:38:34 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 7:39:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas da se podruzimo dok sam jos 2u1 Honey kad ti bese termin Ticker mi je malo ne jasan
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 8:35:36
|
|
|
|
lanajelena
|
Moze kad god
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 9:30:10
|
|
|
|
Torbica
|
Scenario prepodne? Gde cemo da parkiramo? Krkljanac je. Ja se zavucem iza mog faksa ali nemam bas uvek srece sa parkingom. Uglavnom, jesam za, volela bih i Anck da vidim. A Scenario popodne? Pa nek decica skakucu okolo.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 12:59:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutros smo isli na polikliniku tri puta sam obisla krug ne bi li se tamo parkirala i na kraju sam zavrsila na parkingu kod Vitoroga .... pre podne tamo NIkakooooo! Ja sam za popodne uvek za ... da sem petkom hiihihihihih
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 13:07:50
|
|
|
|
isidora88
|
joj da, sad se setih da sam poludela prosli mesec kad sam trazila parking hocete street u nov.sajma? ima parking oko zgrada, ne placa se, a i nm je blizu pa mozda i ona skokne.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 13:10:17
|
|
|
|
Torbica
|
Moze!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 17:58:18
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 hocete street u nov.sajma? ima parking oko zgrada, ne placa se, a i nm je blizu pa mozda i ona skokne. Joj, sto se fine! Koji dan i vreme?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 18:24:56
|
|
|
|
isidora88
|
ja mogu sutra ili od nedelje
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 20:23:53
|
|
|
|
pocahontas
|
ja samo sutra ne mogu pre podne, ostale dane mogu kad god, sto se mene tice moze taj street...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 20:46:14
|
|
|
|
isidora88
|
onda jedan dan od nedelje, pisite kad vam odgovara, pon,uto,sre...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 21:19:33
|
|
|
|
New Mom
|
Ponedeljak pre podne, onda?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 21:54:25
|
|
|
|
isidora88
|
sto se mene tice moze
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.4.2014 22:21:09
|
|
|
|
pocahontas
|
moze! ako ne budem u betaniji
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?