Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 29.3.2014 23:57:23
|
|
|
|
pocahontas
|
jao Tash samo gledam kako stavljas slike sa skijanja pa sad na rolerima, treba decu uciti sve da voze, ja ne mogu da docekam da moju bandu stavim na skije i rosule pa da nas cetvoro zajedno picimo Sva deca su andjelcici, a Teodora ima najoriginalnijeg dedu evo i moje smizle u parku, inace sledeca scena je da je ispala iz ljuljaske na opste zgrazavanje i gomilu prekornih pogleda ostalih mama jer sam u tom trenutku ja drzala telefon i slikala je, a kad sam ukapirala da je krenula da silazi nisam od stomaka uspela blagovremeno da odreagujem...sreca pa je ljuljaska jaaaako niska i ona je sama ustala brze nego sto je pala
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 30.3.2014 0:12:56
|
|
|
|
mamin mish
|
Deca su preslatka. Evo i moje curice Na Krstenju kod kumica. I uzivanje u prirodi
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 30.3.2014 10:36:08
|
|
|
|
ivaMark
|
Poc, mala smizla a ne obaziri se na poglede mama, pala bi i da je nisi slikala...pa ne mozes non-stop da je drzis pored sebe.. Mishu, nogo je slatka...posebno na ovoj poslednjoj fotki
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 30.3.2014 10:43:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Jaoo Adulence!!! Pa viiiiiiiidi jeeeeeee! I ostajem pri prvoj izjavi kada sam je videla - pojela bi je! Lokice - prava švrća! Jole RR - hahahahaha safety belt u bukvalnom smislu kesice su svima hit haha Tash - divni momci MiLj - haha vidi prstića sa plazmom!!! Pokahontas - izem joj helanke! Mamin miš - preslatka je sa repićima! Tako, sad sam sve iskomentarisala
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 30.3.2014 20:04:15
|
|
|
|
doktorkakristal
|
najlepsa tema,sta ima lepse od dece
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 6.4.2014 19:45:20
|
|
|
|
New Mom
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 11.4.2014 10:16:00
|
|
|
|
anci kv
|
Evo i nas
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 11.4.2014 15:44:48
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ANCI imas pravu lepojku,bice udvaraca na sve strane
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 11.4.2014 18:14:04
|
|
|
|
Meisje
|
za cupka
< Poruku je uredio Meisje -- 11.4.2014 18:15:47 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 12.4.2014 7:23:28
|
|
|
|
mali_mis
|
anci preslatka je, ima jako lepe okice
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 12.4.2014 11:54:52
|
|
|
|
mali_mis
|
Evo i nas klik
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.4.2014 13:13:52
|
|
|
|
adulence
|
moj mali Jamie Oliver ...
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.4.2014 13:18:01
|
|
|
|
anci kv
|
hvala žene. Adulence,pa ti imaš pomoć u kuhinji
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.4.2014 13:25:32
|
|
|
|
adulence
|
i to kakvu pomoc ,ali i dalje je dzumbus oko nas,ali nama je lepo....hehehe
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.4.2014 13:27:58
|
|
|
|
anci kv
|
ma ko još obraća pažnju na džumbus samo uživajte
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.4.2014 14:16:11
|
|
|
|
mama micki
|
Joj adulence, pa preslatka je, prava mala kuvarica
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.4.2014 14:30:50
|
|
|
|
serpica
|
Decica su prslatka kao i uvek... Adulence koliko je porasla ne mogu da verujem ko juce da se rodila Anci cuvaj mi tu lepojku,znas dogovor molim te
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.4.2014 14:34:16
|
|
|
|
anci kv
|
šerpi,obećanje se ne sme pogaziti
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.4.2014 15:28:18
|
|
|
|
ivaMark
|
Anci, cera ti je kao lutkica...mislim da lici na tebe (videla sam jednom ovde tvoju fotku) M.misu, medenko je pravi Adulence, kako mi izgleda starije ovde sa svom kuhinjskom opremom
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 14.4.2014 15:42:26
|
|
|
|
anci kv
|
ivamark,kako je lepo to čuti, jedna si od retkih koje to kažu..kažu tatina ćera
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.4.2014 11:04:52
|
|
|
|
ivaMark
|
Ne znam Anci kako tm izgleda ali mene ona potseca na tebe E da, NM tvoji na ovoj fotki kao da jure 200km/h, zbog vetra u kosi A evo malo i mog zvrcka
< Poruku je uredio ivaMark -- 15.4.2014 11:06:27 >
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.4.2014 11:23:52
|
|
|
|
Meisje
|
Kakva lepotica
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.4.2014 12:18:36
|
|
|
|
doktorkakristal
|
mali manekeni
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 15.4.2014 12:20:57
|
|
|
|
anci kv
|
ivamark,kako vreme leti,velika cura!!!!!!!
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 16.4.2014 7:28:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
bas su svi malisani nasmejani. Srecna decica i najlepsa hehehe...Adulence moram priznati bez njihove pomoci u kuhinji stvarno ne znam sta bi uspele skuvati heheh
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?