|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
10.12.2013 11:16:50   
jole82
Evo naših novih cipelica za broj većih, dakle 20....ljubi je majka sa svojih 42 user posted image

user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1801
13.12.2013 21:03:37   
minnica
Jole, medene su! Mi smo danas konačno dobili ćerine snegarice. Ona je jako zadovoljna, a i mi smo. Evo ih.

user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1802
13.12.2013 21:11:19   
Anoniman
Minice gde si ih narucila? Koja je cena?

(odgovor članu minnica)
  Direktna veza do poruke: 1803
13.12.2013 21:21:39   
minnica
Ostaviću ti link. Koštale su 2850din.

No need to run and hide

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1804
13.12.2013 21:26:00   
Anoniman
jako su slatke,taman joj trebaju jedne cizmice a i obozava hello kitty. Mina mora da je macka u njima! user posted image

(odgovor članu minnica)
  Direktna veza do poruke: 1805
29.12.2013 17:13:03   
Noelia
Jole, u kom uzrastu je tvoje dete nosilo broj 19?
Verujem da to sa brojevima jeste individualno, ljudi imaju stopala razlicitih velicina u istom uzrastu, ali bar nekako otprilike da skontam za koji uzrast bi taj broj bio...
Dobili smo danas na poklon cipelice broj 19, ali moj bebac nije ni blizu nosenju istih (ima tek 3 meseca) pa da probam da procenim da li ce ih nekada nositi uopste user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1806
29.12.2013 17:54:21   
Ana RR
Moje dete je prohodalo sa 10 meseci, te prve sandalice su bile broj 21 user posted image doduše, cipelice su turskog proizvođača pa se možda razlikuju brojevi ali to je to u principu. Moje dete je i u stomaku bilo nogato user posted image sad nosi broj 27 (ima 2 godine i 5 meseci).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Noelia)
Direktna veza do poruke: 1807
29.12.2013 18:20:32   
jole82

IZVORNA PORUKA: Noelia

Jole, u kom uzrastu je tvoje dete nosilo broj 19?

Pa te su prve koje smo joj kupili kad je počela da se diže sama..sa 9 meseci...a eto od pre 15 dana nosi 20... al mislim tj nadam se da će ostati tu neko vremeuser posted image doduše ja sam nogata patike 42 cipele/čizme 41user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Noelia)
Direktna veza do poruke: 1808
29.12.2013 18:25:39   
Didy
Sofija je s godinu dana kad je prohodala nosila 21-22. Sad sa 2 godine i 4 meseca nosi 27. To je bas individualno. Nedavno sam dala drugarici Sofijine neke fensi cizmice broj 25, nosila ih je prosle zime, za njenu cerkicu koja je u avgustu napunila 4 godine, njoj su taman.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1809
29.12.2013 19:31:42   
Moiraina
Pre neki dan sam kupila bebcu Ciciban patofne, broj 22 user posted image (inače ima 14 meseci). Malko su mu komotnije, taman koliko treba (čak smo izmerili onim kalupom u prodavnici, 21 mu je knap). Stariji sin sa 3,5 godine nosi 26, a nije nešto posebno visok, ima oko 100cm.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1810
15.1.2014 14:45:52   
lokica77
evo nasih novih cipelica
http://www.pollinoshoes.com/catalog/product_info.php?products_id=117&osCsid=dcb8fc55a14482ad6ee8385047829be7

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1811
31.1.2014 13:12:49   
Jeca.V
Mi da se pohvalimo nasim novim cizmicama i da pohvalimo ANU RR koja nam ih je prodala(ima slika na nekoj od prethodnih strana)Znaci stvarno su cizme kao da nikada nisu obuveneuser posted image Mozda cu malo biti of,ali zao mi sto mali oglasi na rr uopste ne funkcionisu.A bilo bi super bas zbog toga sto se sve zenice ovde poznaju.Meni licno je ovo prvi put da za dete kupim nesto da kazem polovno,ali isto tako bih imala da prodam ihahaj opreme garderobe i obuce koje su bas ocuvane ili nove.Tako da bi mogle po tom pitanju malo da se aktiviramo,sigurno bi bolje funkcionisalo ove nego na limundu.Mislite o tome......user posted image

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 1812
31.1.2014 13:26:05   
Ana RR
user posted image sad pravac na sneg user posted image

Što se malih oglasa tiče, videćemo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Jeca.V)
Direktna veza do poruke: 1813
4.3.2014 18:55:33   
minnica
Evo princezinih novih cipela. Ne skida ih otkad je došla iz vrtića. user posted image
user posted image

No need to run and hide

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1814
4.3.2014 19:15:27   
Anoniman
Minice next? Bas su lepe, i mi imamo mnjihovu obucu prezadovolnja samuser posted image

(odgovor članu minnica)
  Direktna veza do poruke: 1815
4.3.2014 19:20:55   
minnica
Jeste. I meni se dopada kvalitet njihove obuće. user posted image

No need to run and hide

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1816
4.3.2014 19:23:56   
Anoniman
E i stvari su im super, jeste da su malo skuplje, ali su bas kvalitetne....

(odgovor članu minnica)
  Direktna veza do poruke: 1817
20.3.2014 14:21:00   
Mizzy
Mi moramo opet da kupimo svetleće patike. U Office shoes koštaju oko 5000 dinara, platnene. Baš puno. A najgore se one toliko isprljaju, a ne mogu se oprati zboh tih lampica, da su posle mesec dana nošenja potpuno upropašćene. Jel video neko negde drugo?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1818
20.3.2014 23:09:14   
gagana83
Nama se Next bas lose pokazao.
Ustvari, prve patike koje sam joj kupila u Nextu su bile odlicne, ali nakon toga sam joj kupila 2 para patika, jedne su pocele da se gulje napred posle mesec dana (i to ne intenzivnog nosenja) a ubrzo i druge.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 1819
21.3.2014 9:05:52   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Mizzy

Mi moramo opet da kupimo svetleće patike. U Office shoes koštaju oko 5000 dinara, platnene. Baš puno. A najgore se one toliko isprljaju, a ne mogu se oprati zboh tih lampica, da su posle mesec dana nošenja potpuno upropašćene. Jel video neko negde drugo?

Mizzy, imali smo proslog proleca i mi te iz Office, a, onda sam u Deichmann nasla slucajno dublje, lakovane, ljubicaste za 1145 din (bile 2290 a, snizene jer bile zadnji broj). Prelepe su i njoj se dopale. Znam sigurno da sam videla i u Safran, platnene, sarenjikave (a, i u Office su sareno sarene user posted image ) za neke smesne pare tipa 700-800 dinara, prosle godine.

(odgovor članu Mizzy)
Direktna veza do poruke: 1820
21.3.2014 9:07:42   
big mum
Pitanjce za mame koje žive u B.G.
Ima li kod vas da se kupi Grubin obuća i gdje.Naime kod nas u R.S.ima da se kupi samo u apotekama ali moraju da se poručuju.I nemaju svih modela iz kataloga.Evo meni bi recimo trebale OVE ali nemaju taj model u toj boji ili broju.
Moja poznanica često putuje u B.G.pa da joj kažem gdje imaju i koliko koštaju.Da mi tamo kupi jer Sofi ima spuštena stopala i mora nositi takvu obuću.

Hvalauser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1821
21.3.2014 9:58:38   
Ana RR
Big mum, evo OVDE piše gde se nalaze njihove radnje (levo gde piše prodavnice BEograd), to je sve u centru grada. A i u većini apoteka se takođe mogu kupiti i poručiti.

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1822
21.3.2014 10:03:42   
lesica
Big mum, samo gledaj da prvo probate negde grubin, jer se njihovi brojevi tj kalupi nešto razlikuju, naročito ti kalupi do 29. Naime, moja L je prošle godine nosila 25, ali smo grubin uzeli 27 ( tu je neka razlika, uopšte mi nije jasno zašto, ali ima je) isto je bilo i prethodnih godina, kada je nosila 21 uzeli smo 23, kada je nosila 23 uzeli smo 25.

Čisto savet.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1823
21.3.2014 10:26:25   
big mum

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Big mum, samo gledaj da prvo probate negde grubin, jer se njihovi brojevi tj kalupi nešto razlikuju, naročito ti kalupi do 29. Naime, moja L je prošle godine nosila 25, ali smo grubin uzeli 27 ( tu je neka razlika, uopšte mi nije jasno zašto, ali ima je) isto je bilo i prethodnih godina, kada je nosila 21 uzeli smo 23, kada je nosila 23 uzeli smo 25.

Čisto savet.

Ana hvala za adrese radnji.

Lesica hvala na savjetu.Poznato mi je da se njihovi modeli malo razikuku od ostalih.Uvjek se uzimaju za br,veće da bi cjelo stopalo moglo leći u tabanicu.Tako sam dosad radila jer su nam ovo već njihove 4.sandalice.Samo ih kod nas nema kupiti u prodavnicama obuće ,već u apotekama .I naručuju se od dobavljača za R.S.,obično nemaju tih modela i boja koje nama odgovaraju.
Ovde bih joj probala samo taj broj pa nek mi poznanica kupi odgovarajući model boju i broj u B.G.

Tako mi je najjdenostavnije.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1824
26.3.2014 11:13:04   
anci kv
Ima li ko iskustva sa h&m obućom?

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...
Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.
Zašto deca ne treba da spavaju sa upaljeni...
Spavanje u mraku olakšava prirodnu proizvodnju melatonina u telu, što pomaže vašem detetu da zaspi (i što je još važnije...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here