Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.3.2014 13:58:09
|
|
|
|
alex88
|
Ivanice navijam jako i verujem da si puno za tebe i tvoje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.3.2014 14:04:16
|
|
|
|
pilence83
|
ivanicaale hvla na odg mislila am da je možda i Genesis Novi Sad u ponudi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.3.2014 14:57:10
|
|
|
|
17 joka
|
Lepterija, znam sve ali hvala u svakom slucaju, overila sam oba uputa i za hematologa i reumatologa zovem za pola sata da zakazem Wiv,i ja se vodim tim , stvarno nemam novca za privatno pa kad moze drzavno tako cu, i mene nervira to cekanje mesecima ali kad se tako mora Ivanice svim srcem za veliku betu i bebice
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.3.2014 15:40:03
|
|
|
|
smejalica88
|
Drage samo da vam javim ishod sa prvih konsultacija, od sutra krecem da pijem siofor 2x1 i primolut-nor 2x1, tj od 05.03. do 24.03. Doktor nam je rekao kada zavrsimo to,krajem maja kecemo sa stimulacijom i ako bude sve kako treba (a dace bog ) pocetkom aprila ce nam raditi. inace rekao je da smo na dugoj semi. I tako da smo krenuli, sve ide tako brzo , tako daq sam veoma srecna a u isto vreme veoma uplasena.. ivanicesale nadam se da je sve kako treba i da ce biti uskoro malisa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.3.2014 16:24:31
|
|
|
|
17 joka
|
Smejalice srecno, vreme ce proleteti ja sam zakazala 26,3 kod reumatologa a 11,3 kod hematologa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.3.2014 21:18:37
|
|
|
|
alex88
|
Smejalice srecno Joko nije to puno,ipak manje od mesec dana,brzo ce da prodje dvadesetak dana,
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.3.2014 22:56:58
|
|
|
|
cocaboca
|
Pozdrav svima..pratim vas u poslednje vreme redovno,nova sam clanica :) imam jedno pitanjce za vas...21.02 mi radjen ET ,9-og dana sam uradila kucni test iz znatizelje i bio je negativan..mozete misliti nase razocarenje Sad ..pa sam htela da pitam da li to moze do bete da se promeni,inace betu radim u petak 7 marta...prvi mi je pokusaj Vto..hvala unapred :*
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.3.2014 22:57:50
|
|
|
|
cocaboca
|
Evo ja jos jednom da se javim Sad pre dva dana sam prokrvarila,odnosno samo smedji iscedak,ali ga nemam na vesu i dok hodam,samo kada se obrisem...ali danas je poceo da vuce na crvenu boju ali ga nemam puno...da li se jos nekom to desilo,znacilo bi mi da cujem vasa iskustva ukoliko ste imali...i naravno javljam se upetak posle bete
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 4.3.2014 23:34:03
|
|
|
|
alex88
|
samo miruj i nastavi sa terapijom,navijamo za petak!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.3.2014 9:57:27
|
|
|
|
wivern
|
Cocaboca moze da se promeni jer si test radila prerano a i test nije toliko merodavan u nasem slucaju sigurnija je beta. Desavalo se to sa iscedkom, miruj, nastavi terapiju i javi se lekaru koji ti je radio vto da vidis sta ce ti on reci..
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.3.2014 12:43:25
|
|
|
|
Lepterija
|
Cocaboca, i ja mislim da treba da se javis na kliniku gde si radila. Znam da u Spebu u takvoj situaciji ukljuce injekcije Progesteron depo. Ivanice, i ja imam neki osecaj vezan za tebe. I meni je bilo muka na neke mirise, tj. pojacalo mi se culo mirisa, pa sam posumnjala i radila test 10.dpt. Setaj malo da prorade creva, pij jogurt sa semenom lana i mekinjama.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.3.2014 13:33:37
|
|
|
|
cocaboca
|
Hvala vam devojke na odgovoru..danas mi se krvarenje pojacalo,kao normalna M... cak pocinje i da vuce na crveno,zvala sam doktorku i rekla mi je da pratim do sutra i da joj se javim sutra pre podne jer ako se nastavi to moze da bude problem..samo mi nije rekla kakav problem :(
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.3.2014 14:28:37
|
|
|
|
wivern
|
Ivanice ocekujem pozitivnu betu, i to leeeeeeepu betu Cocaboca pokusaj da ne razmisljas o tome negativnom, samo na pozitivno... Ja se nadam da ce to sve prestati....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.3.2014 15:17:28
|
|
|
|
plačljiva
|
Pozdrav svima ja ne prepoznajem sebe,samo plačem,nerviram se,na poslu vičem za neke gluposti...Inače važim za veselu i stabilnu osobu,ali od mikroginona nemam kontrolu nad sobom Ko će ovo izdržati,psihički ne podsećam na sebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.3.2014 15:36:28
|
|
|
|
wivern
|
Hahahahahahaha isto tako sam se i ja ovaj put ponasala od kontracepcije, i imala jos gomilu "side effect" a mikroginon mi je bas prijao prosli put... Izdrzi jos malo, mada je sav taj osecaj kao da gubis razum
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.3.2014 18:45:12
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Pozz svima, Ivanicesale<kad radis betu? Nitro ,kad ti radis betu,,,javite nam da se i mi radujemo velikm betama... poseban poz za Wiv i uzivaj u trudnoci draga,,, Joko ..pozavrsavaj sve te nalaze pa u nove pobede..tako cu i ja..pa treci put i meni i tebi neka bude srecan /,,,treca sreca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 5.3.2014 19:00:39
|
|
|
|
17 joka
|
Cocaboca,trebala bi uzimati jacu dozu progesterona,nadam se da ce se to curkanje zaustaviti i da ce u petak beta pokazati Placljiva ih i ja te razumem ja sam bila najgori negativac i ludela sam za sve bila nepodnosljiva, nadam se da ce brzo proteci ovo vreme dok ispijes lek, pa posle krece zurka Lidija, bice ta nasa treca sreca Ivanice svim srcem za veliku betu
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.3.2014 8:59:41
|
|
|
|
daca77
|
VTO-vke, navijam jakoo za sve
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.3.2014 10:37:41
|
|
|
|
vagica.
|
Devojke, pratim redovno forum, ali me mrzelo da kuckam Sad mi treba jedna mala pomoc....radila sam jutros betu, rezultati ce biti tek oko 3-4....a mene krenuo po malo da boli stomak kao da cu da dobijem, a ne bi trebalo pre vikenda, mozda samo kasnije....Da li da me brine to ili ne? Inace ET mi je uradjen 23 februara....Od svih nekih simpomta "rane trudnoce" ja nemam nista, osim sto stalno idem u wc i temperature 37,1 - 37,2.....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.3.2014 10:52:41
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Ninnochka kako se osjecas? Priblizila se beta! Kad radis? Ivanice Lidija, 12.marta radim, tada je 14-ti dan od ET, mada iskreno, pripremam sebe na neg rezultat, nisam pesimista ali nekako osjecam da nije uspjelo. Prvih dana sam imala dosta raznih simptoma, posle 5 dana sve se smirilo, nista se ne desava, nekako mi sve to cudno, posebno zato sto moj organizam na sve burno reaguje pa bih ocekivala slicno i u ovakoj situaciji....ali, vidjecemo 14-tog za sve!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.3.2014 10:55:33
|
|
|
|
Nitrogirl
|
Vagice, zar nije rano za betu? Ja sam ET radila 26.02 a rekli su da ne radim betu prije 12.03... Visoka temperatura moze biti i od utrogestana, mada je i znak rane trunoce. Drzim fige da bude ovo drugo! Cekamo rezultat
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.3.2014 11:23:43
|
|
|
|
LIDIJA STEVAN
|
Nitro,samo pozitivno razmisljaj,beta ce biti pozitivna Vagice,jos je rano za betu..radi je kad ti je rekao dr.a stomak moze da boli i usled trudnoce ..tako da samo napred
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.3.2014 11:38:02
|
|
|
|
vagica.
|
Pa receno mi je danas da je radim, jer njih dvoje koji su mi radilo VTO kazu da je vec tad ok da se uradi-tj. vec tad se pokazuje beta. Radjen mi je ICSI metod, ako to ima bilo kakve veze
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XIII 6.3.2014 11:46:55
|
|
|
|
wivern
|
Vagice ona vec tada moze da se pokaze ali nije kod svih isto vreme implantacije. Mislim da si trebala sacekati jos par dana ali ti svakako zelim pozitivnu betu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?