|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
2.3.2014 17:26:01   
alex88
Lidija ako ih sad ne skinemo,onda cemo kad budemo trckarale oko bebe,jos ako budu dve,tri istopice se kg zacas poslauser posted image user posted image

(odgovor članu LIDIJA STEVAN)
Direktna veza do poruke: 51
2.3.2014 17:27:21   
alex88
Neznam da li bi sada smela na neku rigorozniju dijetu zbog pripreme za vto?

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 52
2.3.2014 17:59:35   
Ninnochka
Placljiva
Pilence

sa srecom i neka ovaj put to bude TO user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 53
2.3.2014 18:27:53   
17 joka
Plačljivauser posted image user posted image konacno, zelim ti uspeh i srecu najvecu

Pilenceuser posted image ovaj put ce biti onaj dobitni

Ivanice, jos malo pa se radujemo

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Ninnochka)
Direktna veza do poruke: 54
2.3.2014 20:40:11   
plačljiva
Drage moje user posted image divne ste...Prvo da preguram ovaj mikroginon...Danas prva tableta user posted image .Od njega sam baš nešto bezveze,mrzovoljna,depresivna,plačljiva,ma ne prepoznajem sebe...Ali ovoga puta mora da uspe user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 55
2.3.2014 20:50:38   
wivern
Placljiva ovaj put ima da uspe 100% nema greske.
Sva sreca pa neces dugo piti mikroginon, a i mozda bude lakse nego prosli put...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 56
2.3.2014 21:07:19   
dunja RR
Plačljiva, srećan početak i da ovaj put bude ono pravo user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 57
2.3.2014 21:55:36   
17 joka
Plačljiva, preguraces taj mikroginon bez brige, i ja sam sva ko drogirana kad ga oijem ali preguracesuser posted image aonda sledi onaj najlepši deouser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 58
2.3.2014 22:23:23   
plačljiva
Hvala vam drage moje na podršci...user posted image Zaista ste divne user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 59
2.3.2014 23:32:54   
alex88
Plasljiva srecan pocetak a jos lepsi zavrcetakuser posted image

Direktna veza do poruke: 60
2.3.2014 23:48:52   
zece
Jas samo ednas prokrvariv meguciklicno od mikroginonot I posle toa nemav nikakov problem 5meseci po red go piev na pocetokot koga pocnav so ispituvanjata zosto nemozam da ostanam trudna I nemav gajle I segapak go piev pred vto

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 61
3.3.2014 0:19:49   
cocaboca
Pozdrav svima..pratim vas u poslednje vreme redovno,nova sam clanica :)
imam jedno pitanjce za vas...21.02 mi radjen ET ,danas mi je 10 dan..i jutros sam uradila kucni test iz znatizelje i bio je negativan..mozete misliti nase razocarenje Sad ..pa sam htela da pitam da li to moze do bete da se promeni,inace betu radim u petak 7 marta...prvi mi je pokusaj Vto..hvala unapred :*

Direktna veza do poruke: 62
3.3.2014 0:50:51   
Chipsy
Coca boca, prerano je 10.dan!
Placljivauser posted image
Pilenceuser posted image . Jbt, kako niko nije video taj polip pre procesa? Ovi dr se bas igraju nasim zivcima, ko da je popravka zuba, a ne svo to psihofizicko maltretiranje...

(odgovor članu cocaboca)
Direktna veza do poruke: 63
3.3.2014 5:21:24   
Lepterija
Rano je, nista ne sekiraj! Ja sam radila isto, bila znatizeljna kao ti. meni je jedva vidna bila druga linija, ali imala sam blizance. Mislim da bi ti 12.dan realnije pokazalo, ali nije to isto kod svake zene.
IZVORNA PORUKA: cocaboca

Pozdrav svima..pratim vas u poslednje vreme redovno,nova sam clanica :)
imam jedno pitanjce za vas...21.02 mi radjen ET ,danas mi je 10 dan..i jutros sam uradila kucni test iz znatizelje i bio je negativan..mozete misliti nase razocarenje Sad ..pa sam htela da pitam da li to moze do bete da se promeni,inace betu radim u petak 7 marta...prvi mi je pokusaj Vto..hvala unapred :*

(odgovor članu cocaboca)
Direktna veza do poruke: 64
3.3.2014 6:29:10   
zece
Rano ti e uste za test jas uopste ne pravev domasen test si cekav15den od et I ispitav betahcg preku krv I gotovo

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 65
3.3.2014 9:15:54   
wivern
Cocabocouser posted image dobro nam dosla
Rano ti je jos za test, sacekaj ti lepo betu, a do tada uzivaj

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 66
3.3.2014 9:55:58   
LIDIJA STEVAN
cocaboca,rano je 10 dan...najpametnije je uraditi kad su rekli dr.kako i kaze Wiv,pa ce biti beta kao njenauser posted image user posted image
Dunjice,kako si ti?do kada se bockas Fraxiparinom?user posted image

(odgovor članu cocaboca)
Direktna veza do poruke: 67
3.3.2014 10:02:22   
Nitrogirl
Cao svimauser posted image

5 dan mi je od ET, uglavnom lezim i bas mi sve ovo tesko pada. Inace sam hiperaktivna ali dr insistira da poptuno mirujem bar 5 dana. Popodne idem konacno u setnju user posted image Imam strasan problem sa nogama, bole me misici , posebno uvece, nikad ranije mi se to nije desavalouser posted image Da li neko ima slicnan problem? Da li je moguce da je to posledica uvecanih jajnika? Jos jedna malo neprijatna stvar....da li ste imale problem sa gasovimauser posted image , da li je to nuspojava utrogestana. Pojavi se u vidu grca, zaboli me stomak, jajnik na par sekundi i .... postoji li nesto sto mogu uraditi da to ublazim?

user posted image za sve, poseban pozdrav cekalicama user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 68
3.3.2014 10:05:44   
Nitrogirl
Da, zaboravila sam najvaznije..... drage moje ja ne mogu da spavam user posted image Uhvati me san oko 1-2 nocu do 4, 4 ipo i to je sve. Najgore od svega sto uopste nisam umorna i pospana, samo razdrazljiva.... Ako imate neku preporuku, pls svaki savjet je dobrodosao

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 69
3.3.2014 10:33:51   
Jole84
Plačljiva draga nek je sa srećom user posted image user posted image
Nitro da brzo prođu dani do bete,pozitivne naravno user posted image
Wivern čestitam od srca,neka ti je laka trudnoća user posted image nekako si mi mirisala na trudnicu user posted image ajde sad brzo u trudničke teme user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu Nitrogirl)
Direktna veza do poruke: 70
3.3.2014 10:46:57   
wivern
Jole cim prodjem uz eto mene u trudnickim temama user posted image

Nitro i mene su u prvom postupku bolele noge i misici od lezanja prvih par dana, gasovi su ti od utrogestana tj progesterona i pokusaj da jedes neku laksu hranu, Moguce je da dobijes i zatvor, mada ti ja iskreno zelim da ne dobijes. I mislim da ti je vecina tih problemcica od progesterona, za spavanje ne znam sta da ti kazem ja sam velika spavalica i hvala bogu nikada nisam imala problem da zaspim i naspavam se. Mozda sad kad krenes u setnjice budes lepse spavala, ipak ces se malo i izmoriti...

Honey, I'm Home

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 71
3.3.2014 10:52:18   
Ninnochka
Nitro, meni je danas 4dpt, imam iste takve probleme sa gasovima, kao nikad u zivotu user posted image , kontam da je to normalno u nasem slucaju zbog ko zna cega, ne opterecuj se draga, ima nas jos takvih :)
Sto se tice lezanja i mirovanja, ja sam leskarila samo prva dva dana, juce i danas se vec prilicno normalno krecem po kuci, danas idemo lagano na rucak kod svekrve, ne valja toliko lezati, jer ti grcevi i bolovi su najverovatnije od slabe cirkulacije, jer lezis vec 5 dana.
Opet kazem - ako ti je dr tako rekao... ne znam. Nama su rekli da se posle 2 dana polako vratimo normalnim aktivnostima, naravno bez dizanja tereta, skakanja i sl.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 72
3.3.2014 11:34:09   
alex88
Dobrodosla Cocaboca,rano ti je za test,ja sam radila 12 dan i pokazala se druga bleda crtica,mada nisam verovala dok nije stigla beta jer sam mislila da je mozda poz od hormona .Sacekaj ti betu,navijamo da bude pozitivna kao i ostalim devojkama koje zeljno iscekuju taj dan.

(odgovor članu cocaboca)
Direktna veza do poruke: 73
3.3.2014 12:36:20   
IvannaM
Cestitam wiv. Ja nisam imala puno da kazem, al sam vas pratila :D Mikoplazma je resena i danas smo konacno prosli prvostepenu komisiju :) U petak predajemo papire za drugstepenu i cekamo da vidimo kad ce da nam zakazu

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 74
3.3.2014 13:50:59   
alex88
Ivanna user posted image user posted image

(odgovor članu IvannaM)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

Anketa

Simon
anyushka

Da li vam se dopada ime Simon?

Da (22%)

Ne (78%)

Ukupan broj glasova: 99

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here