Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.2.2014 10:54:57
|
|
|
|
Didy
|
Kod nas će biti lazanje. Samo još da se nateram da iz zgotovim i strpam u rernu...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.2.2014 14:03:48
|
|
|
|
Klarita
|
Rucka ima od juce, samo salata sveza da se dopravi...i ne bejahu palacinke juce, ipak...tako da "padose" malocas Kseno, ja kad citam sta spremas kao da citam snxhbcvqhbfvr;cbwnc...preskocim, zeno, da mi ne podje voda na usta
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.2.2014 14:45:31
|
|
|
|
Anoniman
|
zasto? bas nista posebno, spanac je onaj zamrznuti (svezi me mrzi da cistim) a bannana bread mi se nije nesto preterano dopao. mislim da cu sledece nedelje napraviti sa jabukama kolac koji inace pravim sa bundevom.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.2.2014 14:50:05
|
|
|
|
superm
|
Karfiol po Torbicinom receptu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.2.2014 15:29:23
|
|
|
|
mama micki
|
Kod nas marinirani bataci, pire, ima i pilava od juče, salata, i puding od čokolade, moja Teodora samo taj voli!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.2.2014 17:16:29
|
|
|
|
Anoniman
|
kod nas bilie spagete. inace Jole pita je odlicna
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 26.2.2014 23:40:39
|
|
|
|
mtajcica83
|
Njoke sa piletinom,svrco ntso nije raspolozen bio za njoke pa je njemu bila pasta puzici i sos od piletine i sve smo smazali, posuto parmezano i uz salaticu..Za desert sam pravila mafine sa brusnicama.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.2.2014 8:35:35
|
|
|
|
Lu
|
Kuhaju se punjene paprike
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.2.2014 14:15:23
|
|
|
|
superm
|
C ideja za zapecenu testeninu. Stvarno super. I brzo je. Planiram za dezert da napravim slatke kiflice po Torbicinom receptu. Inace su njeni recepti dobri.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.2.2014 14:21:26
|
|
|
|
Torbica
|
Hvalaaa Kod mene danas paradajz supica i domaca testenina sa sirom. Brz rucak a mama na RR, hehe
< Poruku je uredio Torbica -- 27.2.2014 14:22:26 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 27.2.2014 14:35:13
|
|
|
|
superm
|
Da, brz rucak. Zelim sto vise vremena da provedem sa decom na vazduhu, vani, lep je dan!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.2.2014 12:55:57
|
|
|
|
Anoniman
|
danas boranija, dugo nismo jer ovi moji nisu ljubitelji. skuvala sam i cveklu za salatu.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.2.2014 13:59:32
|
|
|
|
Verolina
|
Skusa na zaru, tvrdo kuvan krompir, zelena salata sa mladim lukom. Veceras nam dolaze neki gosti pa cu da napravim i mantije po Lesicinom receptu i cizkejk.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.2.2014 14:01:45
|
|
|
|
bubulence
|
pasulj... za veceru slane i zalivane palacinke
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.2.2014 14:02:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubulence kako prvais slane palacinke? sa nadevom za pizzu ili?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.2.2014 14:13:31
|
|
|
|
Minja23
|
uh zene dajte neki predlog :) ja sinoc u 23h spremala slane kiflice mmmm... a danas sam mislila samo na brzaka da naredjam u vatrostalnu kackavalj,pecurke,meso,pavlaku,jaja,malo rendanog krompira-sto bih ja rekla buckuris za prasice :))) -jer bas nemam vremena za nesto lepse... a sto se palacinkica tice,ja ih uvek pohujem(tj.brasno ,jaja,prezle),ali mi juce drugarica rece recept da ne bi svaki put smrdela kuca - ona isprzi palacinke,pa ih preliva redom kao picu(nabaca sta ima) na po 2 recimo slozene stavlja nadev...na kraju preko stavi isto+pavlaku i jaja -kaze da je super jednostavno i ukusno i da lici na lazanje e da a skoro sam spremala pohovane tikvice pecene u rerni mnoooogo su bolje od przenih i hrskavije mmmm
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.2.2014 14:16:01
|
|
|
|
Verolina
|
U 23h si spremala kiflice? Ti si garant trudna Sad sam se setila svoje kume koja je ustajala u 2h ujutro da pravi pitu s visnjama, jer je mislila da ce da umre ako je ne pojede
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.2.2014 14:18:38
|
|
|
|
Minja23
|
Inace,ne znam kako pravite slane palacinke,ali kako vise volim testo u belom sosu,pa tako i palacinke sa belim sosevima,a ne sa kesapom :) ja moje isprzim,redjam na palazinku: sunku ili suvi vrat dimljeni(ukusnije su,ali su i sa sunkom ok) list kackavalja(mocarele ili nekog sto se lepo topi-kopaonickog,niskog...) preliv od pavlake (u koju ja stavim 2 pakovanja mariniranih sampinjona,a mozete i sveze samo ih izdinstate malo+persun,vegeta,malo bibera...ko sta voli od zacina) preko toga rendano kuvano jaje ili listici i onda sve to lepo umotate i przite u dobro zagrejanom ulju brasno+jaja+prezle dekoracija malo svezek persuna i limuna (koji ja iscedim po palacinkama) njam
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.2.2014 14:18:53
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Bubulence kako prvais slane palacinke? sa nadevom za pizzu ili? sve zavisi sta imam u kuci, sada konkretno mileram, suvi vrat, masline i tvrdi sir od gore ako ne odlucim da ih pohujem...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.2.2014 14:20:54
|
|
|
|
Minja23
|
verolina,aj sto sam spremaa kiflice nego sam do 4 radila u firmi,a od 19-23 radila kuci privatno i sve vreme stajala ,ali sam kiflice morala da napravim... vrhunac je bio kad sam ih premazivala jajima nisam mogla da gledam na oci pa jedno zatvorim,drugo otvorim ...e da i na kraju sam pojela 3,samo zato sto nisam imala snage.... e da i ja sam htela da crknem,jos razmisljam sta bih mogla da jedem,ali ne vredi jedu mi se DOMACE kiflice i nista drugo cccc
< Poruku je uredio Minja23 -- 28.2.2014 14:21:43 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.2.2014 14:25:57
|
|
|
|
superm
|
tORBICINE NAJMEKSE SLATKE KIFLICE.MMM
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 28.2.2014 14:34:50
|
|
|
|
Minja23
|
cek da i ja nadjem taj recepAt za slatke kiflidzone
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.3.2014 11:11:09
|
|
|
|
Olga75
|
za danas : kuva se supa od povrca , pece se krmenadla sa zacinima i dunjoama , krompir , kiseli krastavci by moja mama - u prevodu najnajbolji i kuvala sam puding od mene dooosta
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.3.2014 11:22:33
|
|
|
|
adulence
|
jao danas svasta kuvam da ne bih morala par dana da udjem u kuhinju i posvetim se knjizi,pileca supa sa rezancima,sladak kupus sa junetinom,spanac i cufte u paradajz sosui sarmice od zelja,pa kosta voli neka izvoli...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 2.3.2014 11:47:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Kod mene prosuta sarma tj. sarma sa ribanim kupusom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Najlepše ime za dečakaCoka011Nemanja (
27%)
Strahinja (
21%)
Vukašin (
15%)
Bogdan (
13%)
Miloš (
23%)
Ukupan broj glasova: 183Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!