Luna28
|
Devojke, žene, dajte neki savet očajna sam... Prvo, ne znam da li sam trudna zato sam i zbunjena i ne znam da li da uradim test, sad ću vam objasniti sve... Imali smo odnos negde u vreme moje ovulacije, išli smo do kraja. Potom sam dobila, menstruacija mi je skoro uvek na 26 dana, ovoga puta sam dobila na 31. dan. Jako je bila obilna, išlo je normalno, ali nije trajala 7 dana već nepunih 5. Grudi me sve vreme bole kao i pre menstruacije, pijem dosta vode (više nego inače), a očajna sam jer imam NEPODNOŠLJIV bol u krstima već nekoliko dana ali večeras kulminira jer nisam u stanju da se ispravim ni za 20 stepeni ako se sagnem da uzmem nešto. Zašto nisam uradila test? Zato što me zbunila menstruacija koja je bila bolna i ponavljam, normalno je tekla sem što je bila kraća. Drugo, zato što mi je rečeno da test uradim ako ova sledeća bude kasnila ili bude sumnjiva... treba da dobijem za 7 dana. Nije mi jasno da li je moguće da krsta ovoliko bole u ranoj trudnoći? Kao baba sam, kukam, mučim se, malopre mi je muž obukao pidžamu jer nisam mogla da se savijem... manje me boli kad se krećem doduše, posle 7-8 koraka oset_im olakšanje... Mislila sam da nisu bubrezi, ali potpuno je normalna, bistra mokraća bez neprijatnog mirisa... da me spičila promaja, znala bih gde i kad, to znam sigurno da nije. Nisam dizala ništa teško itd... Ako sam trudna, ne smem da se usudim da popijem brufen, da grejem... Ostale simptome nemam sem klasičnog PMS-a koji traje i traje i traje... :( doduše jutros sam videla zvezdice kad sam ustala iz kreveta, a kad sam ustajala sa wc šolje zamutio mi se vid (samo mi se belo ispred očiju pojavilo kao da sam gledala u reflektor, jedva da sam videla na jedno oko)... Izmerila sam pritisak, 120/80. Ponekad me stomak boli kao da ću da dobijem. Nemam tamne bradavice i vene po grudima, ali su bolne. Šta mislite, šta da radim, gde glavom da udarim, noćas od bolova oka neću sklopiti...
< Poruku je uredio Luna28 -- 22.2.2014 1:37:30 >
|