Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 13.10.2013 17:47:49
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: Trcosava Žene gde mogu da skinem sinhronizovane dugometražne crtaće? Hoću da skinem prvo mazu i lunju i 101 dalmatinca (mačke su striktno zabranjene) Trco ja Mati kupujem.Kod nas ima na trafikama i kod prodavca novina,bas samo dosta nakupovali... A inace kod nas je po ceo dan Minimax program. Mada Mata sam pusta, sedne za lap top , zna gde je you tube i uvek ima u ponudi nesto sto mu je omiljeno i sam klikce sta hoce... Ali ovde nema na trafikama, pogotovo ne na srpskom ima onaj sajt, ali on je samo online i grozna je rezolucija - nemoguće da nema nigde da se skine
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 19.2.2014 15:49:46
|
|
|
|
Olga75
|
sad gledamo Moj mali poni do besvesti
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 19.2.2014 16:30:01
|
|
|
|
Mama.Veki
|
Moj sin je sad u fazi Traktor Tom, Pepa, Tomas i drugari i sve vezano za vozove, traktore i bagere itd. Prosla ga je faza Pokoja, konacno. a da, poslednjih dana i crtani nisu vise interesni samo Wheels on the bus, po 100 puta zaredom, glava me boli vise
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 19.2.2014 20:22:27
|
|
|
|
NadaR
|
Kod nas trenutno aktuelni Transformersi robospasioci , Tom ,carobo drvo , Kung fu panda I povremeno Bibi I Tina I onaj Artur
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 19.2.2014 21:35:56
|
|
|
|
Olga75
|
Artur je super , ja volim da pogledam i radoznalu Mimi volim isto eee , kad si spomenula te robospasioce i to se gledam sa paznjom
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 19.2.2014 21:40:24
|
|
|
|
milicicak
|
Kod nas aktuelni Masa i medved i Pepa... i Twinkle twinkle little stra na engleskom i japanskom, ona verzija sa zvezdom i sovom, to moze milion puta za redom
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 19.2.2014 21:42:20
|
|
|
|
lesica
|
Mi smo u fazi Winx, Super špijunke, Braća Kret, i Džoni Test ( pojma nemam gde je to videla, skontala i šta već... uglavnom sada je to preokupacija) i da, definitivno su postali aktuelni dugomertažni crtaći.
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 8:02:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR sad gledamo Moj mali poni do besvesti uhhh vec mi ga je dosta, vec godinu dana...i sve konjice smo morali da nabavimo! Sad kad dodju drugari svi bi da ih nose kuci... Inace sad je Naaaaj aktuelnija Mala Sirena (svaki dan bar po jednom, vec mesecima, pepeljuga, Nemo, Masa i medved moze, malo kraljevstvo i sl...ali Sirena je na prvvvvvvom mestu
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 9:00:33
|
|
|
|
Trcosava
|
Ana je trenutno u fazi Dora i Dijego (mada dijega nema), ali omiljen joj ostaje T-rex expres (ovd je vlak dinosaurov). Braća kret su isto hit, onaj Fu-Tom (ne znam kako je kod nas) - obavezno skače sa njim. Mislim da bi i ona Biba ili kako je već (ona devojčica sa nebo plavom kosom) bila pun pogodak. Ja sam i dalje u potrazi za sinhronizovanim crtaćima. Mačke su i dalje off limit
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 9:30:43
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ana je trenutno u fazi Dora i Dijego (mada dijega nema), ali omiljen joj ostaje T-rex expres (ovd je vlak dinosaurov). Braća kret su isto hit, onaj Fu-Tom (ne znam kako je kod nas) - obavezno skače sa njim. Mislim da bi i ona Biba ili kako je već (ona devojčica sa nebo plavom kosom) bila pun pogodak. Ja sam i dalje u potrazi za sinhronizovanim crtaćima. Mačke su i dalje off limit Kod nas je to Tom I carobno drvo I isto skacemo ispred tv-a
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 9:41:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Pepa je i dalje na prvom mestu ali vec danima je nema na srpskom jeziku A posle Pepe mornar Popaj
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 9:50:16
|
|
|
|
Olga75
|
da , Tom i carobno drvo i dreka : mamaaaa ajde da pomognes i ti
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 9:52:46
|
|
|
|
NadaR
|
I kamen na mom pojasu svijetliiii Joj , bas mi je drago sto smo se rijesili Pepe I Nodija
< Poruku je uredio Nada RR -- 20.2.2014 9:53:35 >
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 10:00:49
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Pepa je i dalje na prvom mestu ali vec danima je nema na srpskom jeziku A posle Pepe mornar Popaj Nema Dijo, nema ni gomile drugih crtaća. Mm je skinuo sve epizode sa torenta pa mu puštam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 10:04:48
|
|
|
|
dijana1*
|
Thanks Ana Moracu i ja tako. Em sto je skroz pomesao ekavicu i ijekavicu jos samo treba i treci jezik da uvede
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 10:31:30
|
|
|
|
Peace*
|
Mi familijarno gledamo Code Lyoko, ja sam zaljubljena u crtać! Luka u principu slabo gleda crtaće, bavi se klipovima na yt a vezanim za igrice. Marko voli da gleda još Traktor Toma, Pepu, Kralja Dinosurusa.
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 10:34:27
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Thanks Ana Moracu i ja tako. Em sto je skroz pomesao ekavicu i ijekavicu jos samo treba i treci jezik da uvede Ja mu puštam na engleskom ali počeo je da se buni, kaže necu pepu pih, hocu pepu pase Peace, koji je to crtani? Mare je gledao traktora Toma, Pocoyo, Mašu, do pre par meseci kad je otkrio pepu i od tada ga ništa drugo ne zanima
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 10:42:24
|
|
|
|
Peace*
|
CODE LYOKO Ovo je nova varijanta, koja je pola film pola crtać. Pre je bio skroz crtać: KLIK
< Poruku je uredio Peace* -- 20.2.2014 10:44:35 >
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 10:59:23
|
|
|
|
Didy
|
Moji jako retko gledaju crtaće. A ako gledaju, traže Diznijeve dugometražne. Imamo ih brdo, kum nam je narezao sinhronizovane na srpski. Imamo sve one plave Diznijeve knjige s bajkama, pa im se valjda zato sviđa. stefan uglavnom uzme knjigu, pa prati crtani, lista stranu za stranom kako idu scene na crtanom. Trenutno gledaju Kralja lavova 1. 2. i 3. deo. I to traje neko vreme. Onda se uhvate nekog drugog crtanog, pa smao njega traže neko vreme. I trako u krug. IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja mu puštam na engleskom ali počeo je da se buni, kaže necu pepu pih, hocu pepu pase Ana
< Poruku je uredio Didy -- 20.2.2014 11:03:21 >
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 11:09:54
|
|
|
|
Ana RR
|
htedoh reći Pepa Pig
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 11:14:55
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR htedoh reći Pepa Pig Hahaha, a ja sam mislila da Mare stvarno tako kaže.
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 16:12:19
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Didy Moji jako retko gledaju crtaće. A ako gledaju, traže Diznijeve dugometražne. Imamo ih brdo, kum nam je narezao sinhronizovane na srpski. Imamo sve one plave Diznijeve knjige s bajkama, pa im se valjda zato sviđa. stefan uglavnom uzme knjigu, pa prati crtani, lista stranu za stranom kako idu scene na crtanom. Trenutno gledaju Kralja lavova 1. 2. i 3. deo. I to traje neko vreme. Onda se uhvate nekog drugog crtanog, pa smao njega traže neko vreme. I trako u krug. Didy, pitaj kuma di je skinuo
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 16:40:45
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Ana RR htedoh reći Pepa Pig Hahaha, a ja sam mislila da Mare stvarno tako kaže. Ma nee, hahaha to ja ne umem da kucam
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 19:22:47
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Ana RR htedoh reći Pepa Pig Hahaha, a ja sam mislila da Mare stvarno tako kaže. hahahaha to sam i ja pomislila kada sam procitala
|
|
|
|
RE: Crtani fimovi za decu 20.2.2014 19:40:17
|
|
|
|
Trcosava
|
KHm i ja sam mislila da on kaže PIH!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?