Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 10:10:59
|
|
|
|
dunja RR
|
LO, Jelena, Mille, divneee
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 10:41:04
|
|
|
|
Mille
|
Hvala Dunja :-)
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 10:52:45
|
|
|
|
Milica cica
|
Divni stomačići
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 10:56:11
|
|
|
|
Klarita
|
Epa, znaci sad sam skapirala, meni su mnoogo lepse slike ucelo, a ne samo stomaci Eno kako smo Jole i ja lepe pa, LO i Jelena (ne verujem da je pamtim od 2011.) Znaci sad se slikajte od glave do pete, da se divim, ovako odmah zagledjujem noge, ramena
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 11:17:20
|
|
|
|
ivaMark
|
Epa, znaci sad sam skapirala, meni su mnoogo lepse slike ucelo, a ne samo stomaci Eno kako smo Jole i ja lepe pa, LO i Jelena Ovo si u pravu, celokupan dojam dobijes kada je u potpunosti fotka Drugarice, divne ste Sijate jace i lepse od ovog Sunca
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 11:24:59
|
|
|
|
degu
|
Mille mršo sladak je stomačić Evo i mene 20+1
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 11:31:47
|
|
|
|
Mara1986
|
aaaa lepo,lepo... mnogo si nam zgodna... :-)
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 11:44:30
|
|
|
|
Jole84
|
Hvala drugarice na komplimentima,ne bismo tako sijale da nas Šerpi nije slikala LO divna si prijo moja kao i drugarica Jelena,da znate da zračite! Mile,Degu prave zgodnice,a stomačići maleni a tako slatkiii
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 11:49:29
|
|
|
|
blesavko
|
sve imate preslatke stomake
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 11:49:53
|
|
|
|
degu
|
hehe hvala vam Ja i dalje ne mogu da dočekam da imam veliki stomak, da svi vide da sam trudna, al sad valjda više mora da izraste Blesavko čekamo tvoj
< Poruku je uredio degu -- 16.2.2014 11:50:20 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 11:53:55
|
|
|
|
blesavko
|
Sliku mog stomacica izbacujem za dve nedelje, sad mi jos nekako rano posto sam 14n+1
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 11:57:23
|
|
|
|
degu
|
Ajde dobro, držim te za reč
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 14:17:53
|
|
|
|
Jole84
|
Degu začudićeš se posle kako brzo iskače mene niko nije primećivao do skoro,valjda zbog široke zimske jakne,a sad sam baš nekako kao paun,staju mi i auotomobili na ulici Živelo proleće i šetnja stomaka Blesavko držimo te za reč
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 15:10:58
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: degu hehe hvala vam Ja i dalje ne mogu da dočekam da imam veliki stomak, da svi vide da sam trudna, al sad valjda više mora da izraste Blesavko čekamo tvoj Degu Jole je upravu a i za još jedno je.... ŽIVELO PROLEĆE I ŠETANJE BEZ JAKNI.... e sad neka me neko kulira u redu za čekanje (bilo čega) ,u autobusu, kad u šetnji nalete na mene bez pardona..... mrzim zimske jakne! i nevidljivost stomaka
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 16:15:54
|
|
|
|
mamica 91
|
Da se i mi pokazemo ( ako budem uspela nmg naci onu temu kako se stavlja slika pa da prvo tamo isprobam, ali ako ne uspem neka nadredjeni obrisu post ) 25+2
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 16:48:16
|
|
|
|
Jeltje
|
Pa devojke zaista se preslatke i veoma seksi sa tim napupelim stomacicima ... Toliko slika za kratko vreme, ne mogu da se nagledam... Mico, tvoja tiba je bas napupela i prelepa je Jole i Klarita, preslatke ste mi isto kao i LO i Jelena....bas su lepe te slike u paru (u cetvoro)...Medene ste A i Klarita je u pravu lepse su slike kad se vidi cela figura...ovako ni ja ne mogu da upamtim koja je cija tiba Mille i Degu, vase tibe su takodje premedene, male, slatke...Ljub Mamice, prezgodna si i prelepa...sta drugo reci
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 17:01:11
|
|
|
|
Jeltje
|
Evo i nas. Malo smo se zezale ja i moja Lo . Ovo je 27+6
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 17:12:23
|
|
|
|
Milica cica
|
Degu, mamice, Jeltje divne tibe
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 19:00:01
|
|
|
|
Mara1986
|
Jao Jeltje i mamice... prave ste zgodnice...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 21:29:32
|
|
|
|
imperial
|
Evo smo mi sa 18+0
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 21:36:06
|
|
|
|
Mara1986
|
IZVORNA PORUKA: imperial Evo smo mi sa 18+0 Lepotica ubaci tiker da te pratimo po nedeljama :)
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 21:37:04
|
|
|
|
17 joka
|
kao prvo sve ste prelepe zgodnice trudnice Impa, divan trba Veverko maji jepi tba kako sam srecna kad vam vidim te divne trbe Mile,Mamice,Jeltje divni stomaci , zgodnice prave
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 21:48:57
|
|
|
|
imperial
|
lLepotica user posted image ubaci tiker da te pratimo po nedeljama :) eh kad bi znala kako to da uradim
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 21:51:31
|
|
|
|
degu
|
Mamice, zgodnice Jeltje preslatka si, devojčurak pravi Imperijal kako ste porasli
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 16.2.2014 21:53:46
|
|
|
|
17 joka
|
Impa , imas PP
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?