Brbljivica
|
ja se kod njih vucem od novembra i nadam se aprilskom ,majskom ciklusu da krenemo ..ne mogu reci da su neljubazni kada sam radila i u drzavnim klinikama ,i znam sta znaci neljubaznost i rad kao na traci ... meni se uvek jave ....ne mogu to da kazem ,,ili eventulano im napisem email pa proverim sutrADAN SVE ,,dal je stigao i sta dalje ,ako ima problema...vrlo cesto mi se i doktorka javi tj .,,prvo sestra pa me onda spoji ssa nekim od doktora. zaista za sada imam reci hvale---e sad ,guzve ko guzve ,svugde je tako ,nismo mi jedine ,niti je spebo jedina klinika au guzve ima svugde .bitno je da se oni zauzmu za svaki slucaj pojedincno . meni nisu hteli da rde vto pod ureaplazmom ,pa nisu hteli da je rade pod vecim tsh i prolaktinom ,,nego e uputili dalje kod endoktinočoga i imunologa .ja sam im javila i za povecanu sedimetaciju i pitala dali to moze da skodi uspehu vto ,pa su mi i tu rekli da odem kod imunologa .umem da budem dosadan a,da proveravam dali su stigli papiri kod njih tj analize koje saljem ..i tako..za svoje pare imam prava da dosadjujem ko sto rece Fibi ,ali isto tako se i ja mucim ,znam da nisam jedina koja ceka na vto .pa prema tome ,obracam paznju na svaku sitnicu i osluskujem svoje telo ,nebi li uocila jos koji problem. takva je ova borba devojke .Lepterija rece da ih je probudila u 6 h jer je krvarila .e to je za pohvalu ,tj gest koji je doktor uradio time sto je pozvao Lepteriju posle i dao joj dalje instrukcije . A znate li kako sam ja prosla kada sam ja prokrvarila ---pozvala doktora u drzvanoj kliinici (koji mi je radio vto u dr klinici ),i zamolila ga da mi pomogne i kaze sta da radim ,a on mi je REVOLTIRAN TIME STO PRVI UZ UNAKON POZZ BETE, NISAM ODRADILA U NJEGOVOJ PRIVATNOJ ORDINACIJI REKAO (citiram ):IDI TAMO GDE SI DOSAD BILA A taj doktor ni manje ni vise nego je nacelnik odeljenja za vto u toj drzvanoj klinici !! ...eto ,cisto sam samo uporedila jedan gest dokotrA iz privatne klinike i doktora koji radi u drzavnoj a ima i svoju privatnu kliniku ,pa vi mi recite ima li razlike ?!
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|