|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XII
5.2.2014 20:24:24   
Verolina

IZVORNA PORUKA: Chipsy

E, sad imam i ja jedno glupo pitanje: Danas sam se okliznula i pala u kaljugu, sva sam bila od blata, jakna, tasna, blato mi upalo i u kesu sa decjim kontrolnim vezbama. Jel je moglo da se od pada desi nesto mojim folikulima, pala sam na ledjauser posted image

Nista im nije, ne brini.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1526
5.2.2014 20:26:28   
alex88
mico normalno je da imas osecaj kao da ces da dobijes,ja sam imala taj osecaj do 3,4 meseca trudnoce.Opusti se malo,znam da je najteza druga nedelja od transfera ali proci ce i to pa ces nas obradovati pozitivnom betomuser posted image

(odgovor članu micamica)
Direktna veza do poruke: 1527
5.2.2014 20:32:10   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: niki28

A zanima me kako funkcionise vto iz prirodnog ciklusa. Koliko znam nema stimulacija nego koliko ima folikula u ciklusu pa rade sta,aspiraciju istih pa koliko bude jc?
To me bas zanima..jer znam da sam na zadnjoj regularnoj ginekoloskoj kontroli na UZ imala nekoliko folikula..Znam ono dok dr govori sestri,ona zapisuje itd.
I jel to jedna jc iz prirodnog? eto i ja imam neka pitanja mozda neko sve to zna,ali sta cemo, novajlije moraju pitati user posted image Inace mi cemo morati na icsi,zbog jako loseg spermograma.

Niki, ja sam radila FET iz prirodnog, znači ne VTO iz prirodnog, pa ti ne mogu puno pomoći, ali naša daca77 je radila jesenas VTO iz prirodnog pa ti može pomoći.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu niki28)
Direktna veza do poruke: 1528
5.2.2014 20:34:55   
dunja RR
Ja recimo gde god putujem poslom, uzmem potvrdu o ceni koštanja karte (prilikom kupovine karte), na autoboskoj i sa jedne i sa druge strane ima poseban šalt_er za potvrde, i u Beogradu i u Novom Sadu, mislim da sam i u Nišu vadila. Isto važi i za voz.

Ta potvrda je jedan mali formular koji mi popune za 2 minuta. Samo sa tom potvrdom se može izvršiti refundacija prema onom što mi kaže knjigovođa, a ja radim kako ona kaže.

IZVORNA PORUKA: Kinesce

Inace ja sam danas isla do stanice i nisu mi dali potvrdu/priznanicu sta god koliko kosta povratna karta,kazu da ne smeju to da daju...

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.2.2014 20:36:27 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Kinesce)
Direktna veza do poruke: 1529
5.2.2014 20:35:29   
PalcicaBg
Chipsy drago mi je da ste uspeli da se probijete do Segedina.Drzim vam palceve u daljem postupku.
Mnogo me je obradovala Anci,ali nisam ni sumnjala da ce tako biti.Ljubim te draga,sve najbolje!

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 1530
5.2.2014 20:36:41   
alex88
chipsy bravo za drugaricuuser posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1531
5.2.2014 20:37:36   
dunja RR
Chipsy user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1532
5.2.2014 21:03:08   
17 joka
Dacika, i ja jos verujem u uspehuser posted image

Cipsyuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1533
5.2.2014 21:07:44   
17 joka
Evo sad su me zvali iz klinike moji rezultati su svi dobri
kad bude sve krenulo zvace me, znači sad sledi čekanje da se skupi dovoljan broj zena user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1534
5.2.2014 21:51:53   
dunja RR
Joko to su dobre vesti, navijamo da se skupi vas dovoljno user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1535
5.2.2014 21:54:08   
PalcicaBg
Joko user posted image bravo za rezultate! Bitno da je sve ok,a cekanje je sastavni deo ove nase borbe,stalno nesto cekamo...Strpi se jos malko,verujem da cete se skupiti ubrzo. user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1536
5.2.2014 22:09:58   
Chipsy
Bravo, Jokouser posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1537
5.2.2014 22:12:11   
Verolina

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Evo sad su me zvali iz klinike moji rezultati su svi dobri
kad bude sve krenulo zvace me, znači sad sledi čekanje da se skupi dovoljan broj zena user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1538
5.2.2014 22:15:21   
degu
Super Joko user posted image
Daco navijam svim srcem, nikad se ne zna, a ti si naš najveći borac, ne može se desiti da ne uspeš user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1539
5.2.2014 22:17:14   
New Mom
Sjajno Joko!user posted image

Chipsy, draga, tebe samo da user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1540
5.2.2014 22:25:46   
17 joka
ko zna kad ce to biti user posted image kriterijumi su im haos

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1541
5.2.2014 23:04:14   
Jole84
Daco još nije ništa izgubljeno,šaljemo ti puno podrške user posted image
Joko samo strpljivo,bitno da su rezultati dobri user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1542
6.2.2014 8:26:40   
mika79
Joko user posted image za rezultate, veliku prepreku si prešla, verujem da će oni brzo skupiti grupu i njima je to u interesu.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1543
6.2.2014 9:18:02   
daca77
IZVORNA PORUKA: dunja RR

IZVORNA PORUKA: niki28

A zanima me kako funkcionise vto iz prirodnog ciklusa. Koliko znam nema stimulacija nego koliko ima folikula u ciklusu pa rade sta,aspiraciju istih pa koliko bude jc?
To me bas zanima..jer znam da sam na zadnjoj regularnoj ginekoloskoj kontroli na UZ imala nekoliko folikula..Znam ono dok dr govori sestri,ona zapisuje itd.
I jel to jedna jc iz prirodnog? eto i ja imam neka pitanja mozda neko sve to zna,ali sta cemo, novajlije moraju pitati user posted image Inace mi cemo morati na icsi,zbog jako loseg spermograma.

Niki, ja sam radila FET iz prirodnog, znači ne VTO iz prirodnog, pa ti ne mogu puno pomoći, ali naša daca77 je radila jesenas VTO iz prirodnog pa ti može pomoći.

Niki, Vto iz prirodnog u principu znace bez stimulacije, ali ako dr proceni da treba malo pogurati rast folikula, onda on ukljuci i koju injekciju. Kao sto je Dunja pisala, ja sam radila VTO iz prirodnog, imala jedan folikul, primila pred kraj 3 Menopura i 5 Cetrotide i dobili 1jc i 1 embrion. Medjutim, taj postupak se okoncao bezuspesno.
Veliki user posted image za sve vas.
Meni je tek danas malo bolje, grip pusta polako...ali, sada se javlja dodatni problem-ziganje jajnika. Tek sada su se probudili i krenuli u stvaranju folikulauser posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 6.2.2014 9:19:05 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1544
6.2.2014 9:47:51   
Verolina

IZVORNA PORUKA: daca77

Meni je tek danas malo bolje, grip pusta polako...ali, sada se javlja dodatni problem-ziganje jajnika. Tek sada su se probudili i krenuli u stvaranju folikulauser posted image

A sto places duso? Pa oni ti za dan i po mogu narasti do velicine za aspiraciju. Nista tu jops nije izgubljeno.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1545
6.2.2014 9:49:13   
dunja RR
Dacika, svi smo uz tebe i navijamo user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1546
6.2.2014 9:50:08   
daca77
Kako, Verka?user posted image
Dr rece da su nebitni, ali se pojavili...treba bas da bujaju, da bi dostigli odgovarajucu velicinu...
Dunjice, hvalauser posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1547
6.2.2014 9:54:28   
Verolina
Sto nije iskljuceno. Rast od dva mm dnevno je samo teorija. Moji su umeli da rastu po 3mm i po 1mm. Sve je zavisilo od slucaja do slucaja.Mada, evo ja ti dajem savet da ne radis ET jer nije sve islo skolski, a novac koji treba da das je poprilican da bi bila nesigurna, ali definitivno isprati folikule do zrelosti (a ja se nadam da ce tako biti) i pokusaj prirodno.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1548
6.2.2014 9:59:39   
daca77
Hvala, Verka user posted image
Dodje mi da kupim UZ aparat i lepo pratim sve...a ovako cu sutra ici kod Serpicinog i Mod.dr kako bi video trenutno stanje.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1549
6.2.2014 10:04:58   
Verolina
Daco, shvatas li ti da smo nas dve poslednje prastare cekalice. Ne smemo sad da posustanemo, nikako niiiiiiiiiikako. Znam da ti je svega dosta, mene VTO tek ocekuje ako ne uspe inseminacija, ali ne smes da posustanes, a kamoli odustanes. Kazem ti ovo iz najsebicnijeg moguces razloga, jer ako najveci borac posle Dunje na ovom forumu odustane, meni ce se nade ugasiti.
Posmatraj ovo kao drugo iskusenje. Ako sad ne uspe, treci put ce da uspe, casnog mi mog kuvarskog lonca. Videces!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here